[Kraków] dzisiejsza gównarzeria w 134

Krakos
Kontakt:

Post autor: Krakos »

Blotolf Ale przeciez nie zdjecia ich twarzy tylko rowerow <-- to tez jest nie zgodne z prawem ?
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3853780
Steel2
Kontakt:

Post autor: Steel2 »

Zdjęcie wnętrza autobusu z widocznymi pasażerami. Wolno ? Wolno.
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
olekdh
Kontakt:

Post autor: olekdh »

Dajcie spokój panowie bicie rekordu jest fajne jak się rowery w 2gi poziom ustawia, co do chamstwa to niektórzy kierowcy 134 a konkretnie jeden, od nas chamstwa wymagają, co do zakazu- civitas i ch... mogą z zakazami, a co do roczników to ja jestem 87
sloniu
Kontakt:

Post autor: sloniu »

ostatnio byłem na łopacie, tj. wczoraj, było dużo rowerów ale jakos wszyscy spokojnie weszli bez problemowo trochę się jedna bab pruła to jakis koleś zaczął z nią spokojnie gadać. przed wejściem do autobusu zawsze pytaliśmy się kierowcy czy można wejść i problemu nie ma żadnego tylko panowie kultura i trochę logiki, jak jest tyle ludzi ze ledwo ktos bez roweru wchodzi to po cholerę się pchać z rowerem. KULTURA, KULTURA i jeszcze raz KULTURA i pamiętać trzeba, że z wielka dupa się wszędzie zmieścisz a z wielka morda nigdzie... tyle z mojej strony
http://sloniu.pinkbike.com/
Krakos
Kontakt:

Post autor: Krakos »

Steel2 Dobry pomysl! Dzieki za rade :)
olekdh Bicie rekordu jest fajne jezeli kultura jest zachowanai a nie ciagle "kur***" "napier***" i tym podobna lacina kuchenna.
sloniu Dobrze prawisz drogi kolego - kultura kultura i jeszcze raz KULTURA!
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3853780
barte
Kontakt:

Post autor: barte »

sloniu święte słowa :!:
Dzisiaj właśnie byłem na łopacie i często wyjeżdżałem autobusem bo po prostu nie miałem ochoty wychodzić szczególnie że była 10 rano i nikt jeszcze nie jeździł. Kiedy jechałem może 4 raz w autobusie były już 2 rowery. Kiedy drzwi się otwarły ci do nas z gębą dlaczego nie wyjeżdżamy tylko jeździmy autobusem. Nie powiem do kogo należały te rowery ale byli to ludzie 18+ :wink: Kiedy wysiedliśmy jeden z 18+ zaczął się do nas strzępić ze mu ramę porysowaliśmy (dosłownie 2 rysy po 1 mm nawet tego nie było widać... ). Później wyszedł kierowca i wszyscy dostaliśmy ochrzan za to że nie zachowaliśmy spokoju w autobusie. Owszem mam dopiero 15 lat ale nie robiłem bydła tylko siedziałem spokojnie i się nie odzywałem.... Czasami zdarzają się przychlasty którzy drą się przez cały autobus słowami ku*** i ch** i tego typu i maja więcej niż 15 lat więc nie zwalajcie wszystkiego na "moje" pokolenie.
Blotolf
Kontakt:

Post autor: Blotolf »

barte Nie pisz 18+ tylko dokładnie kto a jka nie znasz ksyw to opisz rowery. Koniec z anonimowym bydłem może jak zauważą, że nie są anonimowi to się ogarną.
Jaszczur
Kontakt:

Post autor: Jaszczur »

Dokladnie barte Podaj ksywke albo rower bo trzeba z tym zrobic porzadek jesli dalej chcemy jezdzic w 134. To ze on ma 18+ a ty 15 to nie ma znaczenia. Znaczenie ma to czy Ty masz kulture a nie 3 lata wiecej i brak mozgu. Jesli doszlo by do takiej sytuacji ze on cie zastrasza ze dostaniesz za to wpier** czy cos w tym rodzaju to znaczy ze sie zachowuje jak przyslowiowy dres. Z tym idiotyzmem i brakiem kultury trzeba walczyc i pokzac ze to ty jestes tym lepszym (bo wychowanym) a oni zupelnie inna nizsza warstwa spoleczenstwa.
barte
Kontakt:

Pewnie będeę miał pół riderów z Krk na głowie ale podam kto to: Emanuel (Marine Quake) + jakiś biały orange (nie wiem kto :/ ) Emanuel, jeżeli to czytasz to sry, ale tak to wyglądało i było to trochę chamskie :/
Jaszczur
Kontakt:

Post autor: Jaszczur »

barte Watpie zebys mial pol riderow z krk na glowie :P Jesli by tak bylo to znaczy ze pol krakowa to ludzie niewychowani :D Ja jestem z Toba tymbardziej ze chyba wiem o kogo chodzi i potwierdzam to co mowisz.
Wojtekrk
Kontakt:

Post autor: Wojtekrk »

Z twojego opisu jak byl z Emanuelem to jest zibi1991(nick pinkbike), ale ja nie wiem co tam sie dzialo.

EDIT: Ale z tego co wiem to zaden z nich nie jest po maturce jeszcze :D
barte
Kontakt:

No cóż, tak wyglądali :D
I ten drugi to rzeczywiście zibi.
Zibi
Kontakt:

Post autor: Zibi »

@barte tak ja bylem tym 2... nie wiem ktorym z nich byles ale bawi mnie to co piszesz...
"Kiedy drzwi się otwarły ci do nas z gębą dlaczego nie wyjeżdżamy tylko jeździmy autobusem. "
smieszne to jest... zaczol sypac sie do was kierowca, my zaczelismy Wam zwracac uwage (poczatkowo spokojnie) jak nie "weszliscie" tylko za przeproszeniem "wpier******iscie sie" do autobusu, bo nie nazwal bym wejsciem czegos co wygladalo w ten sposob ze pakuje sie 4 gosci naraz do autobusu doslownie rzucajac rowerami w nasze, w dodatku w ten sposob ze nie mogla wejsc juz 5 osoba (2 albo 3 musialy zostac na przystanku) a miejsca bylo na conajmniej 6 rowerow jeszcze. Takie zachowanie (w dodatku ignorowanie nas) potrafi doprowadzic do zdenerwowania, zwlaszcza ze zostal przez to porysowany rower wlasnie Emanuela i nie byly to 3 ryski tylko conajmniej 7 i to nie takich malych biorac pod uwage ze na zlotyej ramie to wszystko widac, wiec po wyjsciu z autobusu zwrocilem Wam uwage (moze ostrzej ale nie jestem czlowiekiem do bulu spokojnym) ze jezeli chcecie nadal podjezdzac autobusem to ze macie sie zachowywac normalnie, nie wymagam pelnej kultury bo idealny tez nei jestem ale jezeli byscie spokojnie wprowadzili i ustawili rowery to chyba by sie Wam nic nie stalo, zle mowie.?
nie weim ktorym z nich byles wiec jak narazie nie mam Ci nic wiecej do powiedzenia, poza tym ze smieszy mnie to co robisz... zrobiliscie burdel a autobusie, po wyjsciu nic sie nie odezwaliscie, a teraz piszesz post na forum..... jak masz cos do mnie to mi to powiedz. Osoby ktore mnie znaja wiedza ze nie jestem typem (jak to napisaliscie dresa) ktory nie ma co robic tylko sie przypierdalac do mlodszych....Koniec
cepa
Kontakt:

Post autor: cepa »

o.O same wandale w tym krakowie <przytul><glaszcze>
nie bylo mnie wtedy w autobusie ale emanuel ma faktycznie rame porysowana :P
barte
Kontakt:

Owszem, może ma porysowaną ramę ale to nie wina nas wszystkich tylko... no dobra nie będę mówił kogo bo się jeszcze na niego wydrzesz... I tak samo jest z tym ustawianiem.... dwaj przede mną weszli owszem chu**** więc nie było jak się przecisnąć na przód i to nie wina nas wszystkich tylko ich a wy od razu do wszystkich....
Zibi
Kontakt:

wiesz co.? weź sie lepiej już nic nie odzywaj.... bo to Ty zaczoles ten temat poruszać przekrecajac fakty !! pozatym ja napisalem ze nie wiem czy to Ty wiec to bylo powiedizane ogolnie do Was z prostego powodu - nie znam Was. Wkurza mnie takei gadanie najpierw zaczynasz pisać, zamiast pogadac, przez co wszyscy mysla ze jestesmywyzywajacymi sie na mlodszych dresami, a po mojej wypowiedzi sam sobie zaprzeczasz i przyznajesz sie do tego co zrobiliscie. Wiec sory ale zastanow sie nastepnym razem zanim cos napiszesz.
barte
Kontakt:

Sry, ja sobie rysowałem rower wiele razy w autobusie i wiele razy ktoś mi rysował - mogę ci nawet przesłać zdjęcia tych rys - ale ja się o to nie czepiam, bo wiem że to normalne...., kiedyś też byłeś taki sam....
Zibi
Kontakt:

widac ze masz te 15 lat... robisz szum a teraz piszesz o rysach.... tak o to tez chodzi ale nie jest to glowny problem. Rozsmieszasz mnie tylko, naglymi zmianami zdan i tematu....
barte
Kontakt:

Dobra, było minęło i tak niewiele tu rozwiążemy, więc się pogodźmy... Tylko zauważ że nie wszyscy są winni temu że darek źle postawił rower, tak że nie dało się dalej przejść.
ODPOWIEDZ