A wiec z tych dwoch polecam Ci raczej Glorke ze wzgledu na prace zawieszenia, dobre katy i ogolnie sposob w jaki sie na niej smiga. Ze jest bezproblemowa to juz swoja droga. Masz wiecej pytan to pisz.
Odnosnie dostepnosci... sam chcialem zmieniac bike'a na Glory 09, lecz wychodzi smutna prawda- w PL obecnie nie znajdziesz raczej żadnej glorki, zarowno calego roweru, jak i ramy. U dystrybutora na ten sezon juz nie ma i nie bedzie, a na sklepy poszly glownie pod zamowienia oraz na centra testowe. Dlugo szukalem i znalazlem moze dwie w PL (cale rowery) po cenach oczywiscie standardowych czyli ponad 15tys. Rama z tego co pamietam wychodzi z damperem ok. 6500. Odnosnie zagranicznych zrodel nie mam zadnego doswiadczenia w tym temacie wiec Ci nie pomoge.
Glory dh - vs Demo 8 (fsr)
-
- Kontakt:
Planuje ją kupić na przełomie jesieni/zimy, bo być może pojawią się lepsze okazje. Chyba, że w między czasie znajdzie się coś po taniości
. Tak więc nie jest to dla mnie priorytetem, bo i tak po zakupie rama stałaby na półce w pokoju.
ACextreme na jakim rozmiarze jeździłes ? i ile masz zwrostu. no i jak się jeździło ?:D

ACextreme na jakim rozmiarze jeździłes ? i ile masz zwrostu. no i jak się jeździło ?:D
Hmmm.... jeździłem??? Nie mów mi tak
Od ponad roku smigam na glory dh 08 w rozmiarze M. Wzrost 180. A jezdzi sie po prostu miodnie. Szkoda tylko, ze nie mam takich technicznych umiejetnosci i odwagi, aby wykorzystac ten rower chcby w 60%
no ale coz, przynajmniej jazda jest dla mnie przyjemnoscia na tym biku i pozwala mi sie coraz bardziej rozwijac. Tak wiec polecam

http://www.endura.pl
-
- Kontakt: