[Kraków] wolski rozkopany

Kart_kRk
Kontakt:

Post autor: Kart_kRk »

sloniu nie mam japy to po pierwsze :) a na Lopate nie widze sensu jezdzic a stwierdzam fakt chlopcze, ze teraz pokutuja wszyscy za glupote innych i nie kozacz tak na przyszlosc
Banda:
http://www.pinkbike.com/photo/3491292/
kelahcim666
Kontakt:

Post autor: kelahcim666 »

Nie wiem kto co zrobil w autobusie w "Boże Ciało' ale dzis kierowca (ten najgorszy) po uprzejmym zapytaniu pozwolil mi wejsc do autobusu, po czym po chwili zapytal czy bylem w owy dzien w lesie i powiedzial ze bylo zatrzymanie kursu awantura i ze ktos za to beknie! czy was nie popi**dolilo?!?!?! Powiedzial mi tez ze byla policja itp wiec Kur* ludzie opanujcie d**y bo to sie naprawde zle skonczy!!!!

Powarzanie i sory ale dawno takiego bulwersu nie mialem :|
[url=http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4575535]SELL[/url]
onlyblack
Kontakt:

Post autor: onlyblack »

eee to będzie zatem gdzie teraz pojeździć...;]
Jozan
Kontakt:

Post autor: Jozan »

A **********... policja była oczywiście..... i stanęła po naszej stronie.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Jozan co sie dzialo konkretnie?
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Irion
Kontakt:

Post autor: Irion »

Jozan No ok, tylko ze teraz to moze sie odbic na nas i do Wolskiego z buta trzeba bedzie ciagnac... Kierowcy z MPK moga byc bardzo wredni...
Zaborowski1
Kontakt:

Post autor: Zaborowski1 »

policja jest bardzo czesto i zazywczaj konczy sie to dalszym kursem... kierowca traci na tym duzo czasu , ale do nich nie dociera ze policja nic nie zrobi...
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
Ziarnoo_krk
Kontakt:

Post autor: Ziarnoo_krk »

A jak robimy, odbudujemy pierwszy wąwóz? Czy może damy ochłonąć leśniczemu?? :roll:
Irion
Kontakt:

Proponuje przynajmniej okolo 2 tygodnie zostawic tak jak jest i sie przy pierwszym wawozie nie pokazywac... Pozniej mozna pomyslec o czyms... Moze zrobic wybicia nie na srodku tylko bardziej z boku... Trzeba cos wymyslic...
Hajdas
Kontakt:

Post autor: Hajdas »

raczej w innej czesci lasu kopac
ZuniKrk
Kontakt:

Post autor: ZuniKrk »

Akurat w boże Ciało policja przyjechała i zgodnie z regulaminem kazała mu jechać , potem była jeszcze jedna utarczka ale to nie ważne .
Freeride to nie cyrkowe sztuczki, to stan ducha!
Irion
Kontakt:

Moze rozbudujmy 2gi wawoz i cos w strone step upow... Trzeba cos wykminic na miejscu...
olekdh
Kontakt:

Post autor: olekdh »

że ktoś za to beknie to pewne sam tam bylem bekają nie raz, dobrze bedzie jak ktoś się czasem tam w tym autobusie nie zes..... a do rzeczy to MPK mówi ze do 5 rowerów można ładować do środka, ja płacąc za bilet nie mam zamiaru prosić kierowcy żeby mnie zabrał, jak chcecie żyć w komunie to dajcie mu jeszcze do zrozumienia że jest waszym panem, całujcie go po rękach, jak dla mnie to cham i ja uważam że prędzej trzeba na niego skargę napisać niż się z nim układać, raz byłem miły to on chamski, drugi raz zlewa on dalej cham. co byś nie zrobił ten człowiek myśli że można mu nawet nas wyzywać, panowie to żart jest, ja nie mam po to biletu żeby mu dziękować za to że pracuje w mpk, jakoś do 152, 192, 292, wbije z workiem błota na ramie i nawet nie słyszę że mógłbym rower trzymać z dala od ludzi czy coś, ludzie w innych autobusach też jakoś znajdują przejście obok, miejsce, a w 134 jak kierowca cham coś powie od razu odzywają się społeczniaki, jeżdżę na łopacie z braku laku, i za każdym razem przynajmniej raz muszę się wku... zdenerwować, a co do policji to oni nam mogą... dzień dobry odpowiedzieć... bo pan kierowca nas skrzyczy i policję wezwie a ci mnie wyciągną z autobusu, bo tam stoję, może mi za to sprawę wytoczą, każą spuścić powietrze... nawet jak kontrola wpadła w boże ciało to koleś mówił że go to wali ale jak kierowca się zgłosił do nich to on musi i tyle... jak wszyscy całodniowe kupią raz na weekend to nie będzie problemu
Hajdas
Kontakt:

Post autor: Hajdas »

olekdh w końcu ktoś myśli tak jak ja ;D płace na KKM (krakowska karta miejska) więc mam prawo wymagać kultury od kierowcy i tego iż mogę wejść z rowerem do autobusu..
war23
Kontakt:

Post autor: war23 »

Tak jak wczoraj, pytalem sie na poczatkowym przystanku czy moge do srodka? on dobrze mozesz bo bagaznik nie dziala dlatego lajt ALE sa takie hamy ze ja nie moge! Płace KKM i ZAWSZE jezdze z biletem gdy KKM sie skonczy! A tu mi koles wyjezdza ze brudne rowery i takie tam! KURWA co jest ! OStatnio jak bylem sam jechal z mna przypity facet kroty najpier rzygal na przystanku a potem polozyl sie na pasarzerce! xD Zreszta ladna kobitka no to ratowalem ale ni dostalem numeru xDDD NO koles przypity spiewa, gada wszystkie przeklenstwa jakie znam no i co kiedowca slyszy jak ludzie sie kluca z nim a on nic! I co?!! Co do blota to wbijamy z rowerami w blocie! ludzie nie mozecie wyczyscic na przystanku i nie chodzi mi tu o chodznik ale trawka albo cos w tym rodzaju i rower bardziej czysty wchodzisz! Ludzie wchodza z brudnymi butami i jakos kierowca nie ma pretensji xd A moim zdaniem 1 wawóz Powinien byc zlikwidowany a calosc przeniesione za np step up tam jest stara traska gdzie juz nikt nie zmiga a jest gdzie zrobic cos, a Nie wiedzie tam zaden traktor czy jakis hu* Moja stara zadzwoni do lesniczego, nie moge wam od tak podac jego numeru bo to jego prywatny! Pogada z nim i dopiero cos wam dam znac!
Karpiel i Duncon to moje zycie
shanes_krk
Kontakt:

Post autor: shanes_krk »

przed wczoraj jechałem na 134 pod cracovie, wszystko byloby ok gdyby nie kierowca... bedac jeszcze na bloniach widzialem 134 stojacy na przystanku pod cracovia, jak juz przechodzilem przez jezdnie kierowca mnie zauwazyl i odrazu wlaczyl silnik[nic dziwnego moze akurat taki czas ze mial wyjezdzac] ale ofc nie :| poczekal az podjade pod drzwi autobusu i zamknal je :evil: oczywiscie wpakolalem sie na drugim przystanku.

@1up ile bedzie trwac taki zjazd jak odejmiesz 1 wawoz? jak nie traktor to czym innym rozwali jak cos mu sie nie spodoba...
ZuniKrk
Kontakt:

Post autor: ZuniKrk »

Tylko zauważcie że podczas przyjazdu policji , jedna z pasażerek powiedziało głośno do kierowcy i policji "że jest kilku kierowców a większość wpuszcza bez problemu , tylko 2 stwarza " , coś tego typu nie pamiętam dokładnie .
Freeride to nie cyrkowe sztuczki, to stan ducha!
pixo
Kontakt:

Post autor: pixo »

mało jezdze na łopacie ale skoro ciagle lesniczy rozwala pierwszy wąwóz to po co budowac kolejny raz? zeby znów zburzył? moze dałoby sie gdzies z boku pociągnąć linie troszke dalej od tych szlaków dla pieszych ktorych lesniczy tak broni. Walka z lesniczym do niczego nie prowadzi, moze tylko pogorszyc sprawe. Pozdrower :)
www.mudserwis.com
McGer
Kontakt:

Post autor: McGer »

Wiesz pixo on nie rozwalał tego ciągle - zaczął niedawno ale skutecznie. Obawiam się, że to co jest po za szlakiem też zniszczy - kwestia czasu. Ogólnie po dzisiejszych oględzinach stwierdziłem, że Łopaty w tak złym stanie dawno nie widziałem. Oczywiście nie jest to tylko wina Pana Leśniczego, niekorzystnie zadziały też ostatnie ulewy - łopata po prostu spłynęła i są gigantyczne kałuże. Mam nadzieję, że miejscówka przeżyje ciężkie chwile i będzie tak piękna jak dawniej.
ODPOWIEDZ