Mistrzostwa Polski - gdzie ???
Jedni jak i drudzy mają rację. Rozumiem tych co pracują i planują wolne w robocie ale uwierzcie mi, że Tomek był zmuszony do zmiany daty (wiem, powtarzam sie ale po prostu taka prawda). Ktoś napisał, że miejsce na miesiąc przed zawodami się zmieniło. Skąd w ogóle takie info? Od początku tego sezonu było wiadome, że odbędą się albo w Krynicy albo na Czantorii a już od dłuższego czasu wiadomo, ze będzie to Czantoria. Co do władz tego wyciągu wydaje mi się i zarazem mam wielką nadzieję, że jak zobaczą czarno na białym ile zarobili na nas przez cały weekend to zrozumieją, ze mogą porządnie zarobić. Może mam zbyt bujną wyobraźnie ale wierzę, że zobaczą ile mogą zarobić i miejscówka zmieni się w polski Whistler 

http://www.team.hadronsport.com/
-
- Kontakt:
Wszystko pięknie i fajnie szkoda że ustalenia ze stycznia biorą w łeb!!!
Szkoda że organizatorzy innej edycji mają w tym momencie prze...bane, już pomijając to że każdy woli pojechać na MP, ale podpisane kontrakty z sponsorami i co najgorsze z Urzędem marszałkowskim, ciekawe jak to da się zmienić, ale nie jakiego Tomka to wali i przez tel mówi: "wiesz sory nawet niepopatrzyłem....." szkoda że siedzieliśmy na przeciwko siebie i ustalaliśmy terminy, może Ciebie "kolego" kontrakty nie interesują, może ty nie ustalasz wcześniej miejsc itd. koniec mojego wywodu, każdy oceni jak będzie chciał.
Mam nadzieję że wyjdzie to MP jak najlepiej powodzonka Tom!
I bez urazy ale dodałeś swoja niesubordynacją i niekoleżeństwem w ch..j roboty, a sam najlepiej wiesz jak jest przy takiej organizacji.
Żywiec Bike-Cup downhill series
Szkoda że organizatorzy innej edycji mają w tym momencie prze...bane, już pomijając to że każdy woli pojechać na MP, ale podpisane kontrakty z sponsorami i co najgorsze z Urzędem marszałkowskim, ciekawe jak to da się zmienić, ale nie jakiego Tomka to wali i przez tel mówi: "wiesz sory nawet niepopatrzyłem....." szkoda że siedzieliśmy na przeciwko siebie i ustalaliśmy terminy, może Ciebie "kolego" kontrakty nie interesują, może ty nie ustalasz wcześniej miejsc itd. koniec mojego wywodu, każdy oceni jak będzie chciał.
Mam nadzieję że wyjdzie to MP jak najlepiej powodzonka Tom!
I bez urazy ale dodałeś swoja niesubordynacją i niekoleżeństwem w ch..j roboty, a sam najlepiej wiesz jak jest przy takiej organizacji.
Żywiec Bike-Cup downhill series
www.bike-event.pl
www.bike-park.pl
www.bike-camp.pl
www.bike-park.pl
www.bike-camp.pl
Zawody na Czantorii - no to by bylo coś, ale pod warunkiem, że już tak zostanie. Tj. trasa będzie dostępna również po zawodach.
Nie znamy niuansów umowy, która pozwoli na ten "CUD NA CZANTORII", ale sam byłem kilka tygodni temu i nawet ja wpychałem rower to się mnie czepiali. Całe szczęście mój stafford zjadł ich wszystkie pitbulle na raz
Szkoda, żeby to było jednorazowe otwarcie trasy
Co do zmiany daty to fatal
Ale może to tylko plotka ...
Nie znamy niuansów umowy, która pozwoli na ten "CUD NA CZANTORII", ale sam byłem kilka tygodni temu i nawet ja wpychałem rower to się mnie czepiali. Całe szczęście mój stafford zjadł ich wszystkie pitbulle na raz

Szkoda, żeby to było jednorazowe otwarcie trasy

Co do zmiany daty to fatal

Ale może to tylko plotka ...
http://hungry4sport.com
Miejmy nadzieję, że powstanie trasa (a kiedyś: trasy) położona z dala od szlaków pieszych i przygotowanej dużym kosztem nartostrady (bo to dwa główne problemy na Czantorii) - wtedy jest szansa, że będzie można jeździć cały sezon.
Nie ukrywam, że to by było spełnienie jednego z moich rowerowych marzeń
Zawsze, jak jestem tam na enduro lub pieszo, potencjał tej góry mnie powala... Mogło by być drugie Skrzyczne
Cieszy mnie więc jakakolwiek potencjalnie udana próba rowerowej reaktywacji tego miejsca.
Nie ukrywam, że to by było spełnienie jednego z moich rowerowych marzeń

byłem przy stole w siedzibie związku i pamiętam doskonale gdzie było planowane rozegranie MP !! Nie pisz mi debilizmów że na Czantorii bo oficjalne INFO kalendarza PzKOl głosi że NAJWAZNIESZE zawody w sezonie odbędą się w Krynicy w terminie 23.08.2009Fujibiker pisze:Skąd w ogóle takie info? Od początku tego sezonu było wiadome, że odbędą się albo w Krynicy albo na Czantorii a już od dłuższego czasu wiadomo, ze będzie to Czantoria.
wiem jakie są problemy z organizacją zawodów czy imprez bo siedzę w temacie od 1992 roku,( organizowałęm festiwale muzyczne bez sponsorów gdzie grało 90 artystów na 7 scenach i wbijało 7.000 ludzi ) wiem też że można zmienić LOKALIZACJĘ ale nie TERMIN !!! W dupie mam Czantorię czy inną super mega wypasioną jednorazową góre !!
Pozdro
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!