DH Olsztn - Ostatnia SuperLiga

Naczo
Kontakt:

DH Olsztn - Ostatnia SuperLiga

Post autor: Naczo »

11 września odbędą się zawody DH w Olsztynie, ostatnia 6 edycja SuperLigi
Północy. Organizatorzy zapraszają wszytkich chętnych.
Na zawodach nie będzie wymagana licencja. Trasa jest średnio trudna a do wszytkich rzeźnickich akcji typu dropy i hopy będą czikenlajny.
Po zawodach odbędzie się oczywiście afterparty i podsumowanie wszytkich 6 edycji.
Wpisowe na impreze to 25 zeta, w którym macie zajebisty t shirt z imprezy i nocleg z sb na niedziele.
Więcej info na www.krank.pl
Naczo
Kontakt:

Wszyscy chętni do startu w zawodach niech wyśla się na ten adres:)

adam.dowgird@wp.pl
Naczo
Kontakt:

Ej no co wy!
Dopisz sie ktoś, że wpadnie czy coś, niech się topic utrzyma na górze! Olsztyn, Szczecin, Bydzia, Gdynia co wy ? Miękkkie buły??
Karpiel
Lokalizacja: Allenstein - Tak Sie Nazywal Olsztyn Za Czasow Prusow...
Kontakt:

Post autor: Karpiel »

ja bym sie zapisal, ale brakuje mi jeszcze kilka czesci, w tym amor...
Co Tak Tanio?
Tak Może Być Tylko U KRABOLa
www.netbike.pl
ciamek
Kontakt:

Post autor: ciamek »

Jaaaa napisze! Ja! Tak wiec pisze...

ciamek
imekrider
Kontakt:

Post autor: imekrider »

siemka karpiel !!!!!!!!!!! nie martw sie ja Ci dam amor od babci skladaka !!!!!!!!!
........nie chce mi sie pisac nara !! :D
][^^www.skladakbike.friko.pl^^][
luanda
Kontakt:

Post autor: luanda »

Żal, że na afterce nie będe mógł zostać...
Adam vel Mysza alias Luanda
YaNkEs
Kontakt:

Post autor: YaNkEs »

Bydzia odpada bo 12.09 ma być 4X w Warszawce. Więc sorki Naczo.
YaNkEs from Mad Machines
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

a ja bede
zrobie wszystkie tricky, wygram wszystkie nagropdy.. poderwe wszystkie lalunie.. moze w tym roku beda - usmiech w strone organizatorow:D
www.hcfr.pl !!
ciamek
Kontakt:

Nie, nie, nie... to ja wszystkie poderwe :P

ciamek
Naczo
Kontakt:

No Bkillah... widze, że masz dobrą pamięć:))))
Ekipa z Gdyni w tym roku tez ma plan na wpadnięcie na zaody, zgarnięcie wszytkich nagród, zrobienie wszytkich trików i wyrwanie wszytkich panien:)))

Chociaz jak Ciamek będzie miał takie ciśnienie jak na P.P. w Krynicy to z tym ostatnim może być z tym poważny probklem :P
ABBATOIR
Kontakt:

Post autor: ABBATOIR »

oj naczo nie P-ierdol nie P-ierdol.
ja moze pojade zreszta jeszcze nie wiem bo po co ? tylko po to zeby pojezdzic na rowerze ? pfff a moze po to zeby poczuc klimat imprezek na wszyustkich zawoidach superligi polnocy? eee tez nie... mam to gdzies siedze w domu :P
NIE MAM DUZEGO CZARNEGO ROWERU :(
Naczo
Kontakt:

Yankes! Nie chcesz chyba powiedzieć, że nie dacie rady obskoczyć dwóch imprez w jeden weekend :>
Ciamek powiedz im jak to się robi :D
Koniecznie wspomnij co robiliście w sobote na after u nas, przed bydgoskim 4x w niedziele :P
ciamek
Kontakt:

Dwie imprezy w jeden weekend? Zaden problem! Najpierw jedne zawody, potem afterparty. Jak juz sie dobrze zrobicie, zaczniecie tanczyc na stole, spiewac do mikrofonu itp to Naczo pewnie powie "fajnie chlopaki, ze wpadliscie ale lepiej juz idzcie". Wtedy zamiast do zamowionej taksowki po 2 pln za kilometr trzeba sie wbic do nocnego autobusu bez biletow, odwalic pare krzywych akcji, trafic na swoj materac i isc w kime. Rano nalezy wstac i po stwierdzeniu "o ja pi.erdole moja glowa" wskoczyc pod prysznic. Zaraz potem sniadanko i w droge. Przyjechac na drugie zawody, strzelic dziobaka na najlatwiejszej hopie i po zawodach zebrac sie w droge powrotna...

ciamek
elmichalo
Kontakt:

Post autor: elmichalo »

HCFR Gdynia wita Olsztyn!
Chłopaki znajdzie sie tam u Was jakiś nocleg z piatku na sobote dla mnie i mojego czerwonego ferrari? (mysle o czymś innym niz Hotel Relaks)
Chciałbym pojezdzic w piatek przed zawodami a z kaską krucho i liczyłbym na solidarność kolegów z Olsztyna.
Da sie coś załatwić? Pzodrawiam
luanda
Kontakt:

Jak mi dzisiaj Naczo nagadałeś o tej trasie, że nawet paralitycy etc. To chyba wpadnę do Was (U+Dancing Queen(1)) we czwartek obejrzeć ten bałagan i przejechać trasę...
O której zamierzacie się podnieś z koi po środowym przechlaniu?
Jadę w czwartek rano z Gdańska do Olsztyna przez Malbork i mam miejsce na jeden rower na dachu (ale nie mam taiemek do mocowania), więc mogę kogoś podrzucić ONE WAY...

Pozdrawiam

----------
(1) Dancing Queen - znany glamurski przebój kapieli pt. AxxA :)
luanda
Kontakt:

Aha! I żeby ine było p...olenia, pisząc o paralitykach, miałem na myśli siebie (wypadnięty L5-S1) i fakt istnienia czikenlejnów do hop etc.
Naczo
Kontakt:

Luanda. To, do której chlejemy (Me+Dancing Queen(1)) w środę nie będzie miało znaczenia. Dzwonisz do mnie, jekies pół godziny przed przyjazdem a my po Ciebie wybywamy z czerwonym dywanikiem.
Ciamek, u nas to taka tradycja! Zapraszasz gości na bibe a potem ich wy...dalasz. Nas wyrzucili, jakies 30 min po was. I więcej nasza noga tam nie postanie. W Olsztynie napewno nas nie wyrzucą, a jak tak to opuścimy lokal razem :D

Także Olsztyniaki zapraszają wszystkich jeszcze raz! Trasa wcale nie jest strasznie trudna. Każdy ją przejedzie. W zeszłym roku tylko chyba ze 2 osoby na ok 70 korzystało z czikenlajnów!
Jak nie wierzycie to na www.HCFR.pl jest filmik z zawodów z zeszłego roku (news o zawodach)
kubuś
Kontakt:

Post autor: kubuś »

Impreza może byc fajna, tor jest dość dobrze przygotowany, wiem bo jeżdziłem ( w zawodach nie bede uczesniczył).

Pozdro dla wszystkich CRAZY ktorzy przyjada:)))
ODPOWIEDZ