DH Olsztn - Ostatnia SuperLiga
DH Olsztn - Ostatnia SuperLiga
11 września odbędą się zawody DH w Olsztynie, ostatnia 6 edycja SuperLigi
Północy. Organizatorzy zapraszają wszytkich chętnych.
Na zawodach nie będzie wymagana licencja. Trasa jest średnio trudna a do wszytkich rzeźnickich akcji typu dropy i hopy będą czikenlajny.
Po zawodach odbędzie się oczywiście afterparty i podsumowanie wszytkich 6 edycji.
Wpisowe na impreze to 25 zeta, w którym macie zajebisty t shirt z imprezy i nocleg z sb na niedziele.
Więcej info na www.krank.pl
Północy. Organizatorzy zapraszają wszytkich chętnych.
Na zawodach nie będzie wymagana licencja. Trasa jest średnio trudna a do wszytkich rzeźnickich akcji typu dropy i hopy będą czikenlajny.
Po zawodach odbędzie się oczywiście afterparty i podsumowanie wszytkich 6 edycji.
Wpisowe na impreze to 25 zeta, w którym macie zajebisty t shirt z imprezy i nocleg z sb na niedziele.
Więcej info na www.krank.pl
No Bkillah... widze, że masz dobrą pamięć:))))
Ekipa z Gdyni w tym roku tez ma plan na wpadnięcie na zaody, zgarnięcie wszytkich nagród, zrobienie wszytkich trików i wyrwanie wszytkich panien:)))
Chociaz jak Ciamek będzie miał takie ciśnienie jak na P.P. w Krynicy to z tym ostatnim może być z tym poważny probklem :P
Ekipa z Gdyni w tym roku tez ma plan na wpadnięcie na zaody, zgarnięcie wszytkich nagród, zrobienie wszytkich trików i wyrwanie wszytkich panien:)))
Chociaz jak Ciamek będzie miał takie ciśnienie jak na P.P. w Krynicy to z tym ostatnim może być z tym poważny probklem :P
Dwie imprezy w jeden weekend? Zaden problem! Najpierw jedne zawody, potem afterparty. Jak juz sie dobrze zrobicie, zaczniecie tanczyc na stole, spiewac do mikrofonu itp to Naczo pewnie powie "fajnie chlopaki, ze wpadliscie ale lepiej juz idzcie". Wtedy zamiast do zamowionej taksowki po 2 pln za kilometr trzeba sie wbic do nocnego autobusu bez biletow, odwalic pare krzywych akcji, trafic na swoj materac i isc w kime. Rano nalezy wstac i po stwierdzeniu "o ja pi.erdole moja glowa" wskoczyc pod prysznic. Zaraz potem sniadanko i w droge. Przyjechac na drugie zawody, strzelic dziobaka na najlatwiejszej hopie i po zawodach zebrac sie w droge powrotna...
ciamek
ciamek
HCFR Gdynia wita Olsztyn!
Chłopaki znajdzie sie tam u Was jakiś nocleg z piatku na sobote dla mnie i mojego czerwonego ferrari? (mysle o czymś innym niz Hotel Relaks)
Chciałbym pojezdzic w piatek przed zawodami a z kaską krucho i liczyłbym na solidarność kolegów z Olsztyna.
Da sie coś załatwić? Pzodrawiam
Chłopaki znajdzie sie tam u Was jakiś nocleg z piatku na sobote dla mnie i mojego czerwonego ferrari? (mysle o czymś innym niz Hotel Relaks)
Chciałbym pojezdzic w piatek przed zawodami a z kaską krucho i liczyłbym na solidarność kolegów z Olsztyna.
Da sie coś załatwić? Pzodrawiam
Jak mi dzisiaj Naczo nagadałeś o tej trasie, że nawet paralitycy etc. To chyba wpadnę do Was (U+Dancing Queen(1)) we czwartek obejrzeć ten bałagan i przejechać trasę...
O której zamierzacie się podnieś z koi po środowym przechlaniu?
Jadę w czwartek rano z Gdańska do Olsztyna przez Malbork i mam miejsce na jeden rower na dachu (ale nie mam taiemek do mocowania), więc mogę kogoś podrzucić ONE WAY...
Pozdrawiam
----------
(1) Dancing Queen - znany glamurski przebój kapieli pt. AxxA :)
O której zamierzacie się podnieś z koi po środowym przechlaniu?
Jadę w czwartek rano z Gdańska do Olsztyna przez Malbork i mam miejsce na jeden rower na dachu (ale nie mam taiemek do mocowania), więc mogę kogoś podrzucić ONE WAY...
Pozdrawiam
----------
(1) Dancing Queen - znany glamurski przebój kapieli pt. AxxA :)
Adam vel Mysza alias Luanda
Luanda. To, do której chlejemy (Me+Dancing Queen(1)) w środę nie będzie miało znaczenia. Dzwonisz do mnie, jekies pół godziny przed przyjazdem a my po Ciebie wybywamy z czerwonym dywanikiem.
Ciamek, u nas to taka tradycja! Zapraszasz gości na bibe a potem ich wy...dalasz. Nas wyrzucili, jakies 30 min po was. I więcej nasza noga tam nie postanie. W Olsztynie napewno nas nie wyrzucą, a jak tak to opuścimy lokal razem :D
Także Olsztyniaki zapraszają wszystkich jeszcze raz! Trasa wcale nie jest strasznie trudna. Każdy ją przejedzie. W zeszłym roku tylko chyba ze 2 osoby na ok 70 korzystało z czikenlajnów!
Jak nie wierzycie to na www.HCFR.pl jest filmik z zawodów z zeszłego roku (news o zawodach)
Ciamek, u nas to taka tradycja! Zapraszasz gości na bibe a potem ich wy...dalasz. Nas wyrzucili, jakies 30 min po was. I więcej nasza noga tam nie postanie. W Olsztynie napewno nas nie wyrzucą, a jak tak to opuścimy lokal razem :D
Także Olsztyniaki zapraszają wszystkich jeszcze raz! Trasa wcale nie jest strasznie trudna. Każdy ją przejedzie. W zeszłym roku tylko chyba ze 2 osoby na ok 70 korzystało z czikenlajnów!
Jak nie wierzycie to na www.HCFR.pl jest filmik z zawodów z zeszłego roku (news o zawodach)