Oszust z Jeleniej Góry - BikerJG

MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Kieł qrwa! Daj juz spokoj!

Przez takich ludzi jak Ty i interesy z Toba nie moglem juz zniesc tego biznesu. Zarabialem 3x tyle co teraz z legalnej pracy i szczerze mowiac szlag mnie trafia, bo jako gowniarz mialem wiecej pieniedzy niz teraz jako czlowiek z wyksztalceniem... Tylko, ze teraz nie musze sie uzerac z takimi ludzmi.

Wytrzymalem 7 lat. Konrad chyba zle trafil w epoke, bo juz nie daje rady.

Wybaczcie mocny ton wypowiedzi. Szanuje klientow, ktorzy zasluguja na szacunek i mialem takich mase! Ale zawsze raz na jakis czas trafia sie ktos z problemem. Przy obrocie rzedu kilkuset ram/amorow rocznie tych "raz na jakis czas" jest znacznie wiecej. Po kilku takich czlowiek ma ochote wyjsc z karabinem na ulice i strzelac do ludzi...

Kupujecie UZYWANY sprzet. Uzywany sprzet NIGDY nie jest idealny. Chcecie stan idealny - kupcie sobie NOWE. To jak niektorzy sie czepiaja stanu sprzetu i jak wypaczony maja sposob oceniania to jest po prostu popierdolone.

Nie raz mialem ludzi, ktorzy ogladali moj rower i twierdzili, ze jest "skatowany".

Ja nie wiem co by bylo jakby zobaczyli naprawde skatowany sprzet, ktory nadal ma sie dobrze ^^

Piona dla ludzi z ktorymi zawsze milo bylo pohandlowac i pogadac. Z wieloma do dzis sie kumpluje.

Fuck dla lapsow, ktorzy zawsze znajda dziure w calym i chca byc cwani na sile utrudniajac zycie innym.

:evil:
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
war23
Kontakt:

Post autor: war23 »

Brawo dal tego pana na gorze!!! wielki!! szacun! sam sie interesuje tym interesem i powoli zaczynam robic jak bikerJG! jak dla mnie koles jet mega wporzo, kiedys chcialem od niego kupic pewna rzecz niestety nagly brak kasy mi na to nie pozwolil, kondrad zachowal sie znakomicie, nie zmieszal mnie z lajnem lecz wyjasnilismy sobie to na spokojnie i wszystko jest oki!! boze!!! ludzie opanujcie sie, tak jak max damage napisal, kupujecie UZYWANE czesci a nie nowe, chcecie cos kupic to jedziecie do canady kozaki i kupujecie sobie, albo znajdujecie rodzine ktora wam tam kupi i wysle , i potem moze zobaczycie ze to nie jest takie latwe!! szukanie rzeczy, ram, amorkow, nie niest takie latwe! Naprawde ktos kto ma pretensje do nas(sprzedawcow) powinien sam sprobowac ! zobaczymy czy tez tak idealnie mu sie to rozkreci i nie bedzie mial problemow! bozie!!!!!!!
Karpiel i Duncon to moje zycie
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

war23 TK nie przystal na uczciwe rozwiazanie sprawy, chce 3450zl, dlatego ja juz negocjacje zakonczylem. Poza tym jeszcze jedo zle skierowane slowo z jego strony i zglosze sprawe na policje, on sie wygraza a ja robie, taka miedzy nami roznica.

MaxDamageDA mowisz miales przygody z TK? pamietam kiedys sprzedawales jego orange, i wszystko jasne ;)

Pozdrawiam!
war23
Kontakt:

Post autor: war23 »

BikerJG wlasnie mowie ci ze nie powinienes poczynic zadne kroki, po zakupieniu masz jakis okres w ktorym przysluguje ci zwrot tak ale nie po MIESIACU!!
Karpiel i Duncon to moje zycie
TK
Kontakt:

Post autor: TK »

znowu kłamiesz,

JA WYSŁAŁEM NAPIERW MU KOŁA DEEMAX KTÓRE WYCENIŁ NA 1000ZŁ, DLATEGO CHCIAŁEM 3450ZŁ, PONIEWAŻ TYLE ZAPŁACIŁEM ZA RAME, teraz nie zapłaci tylko za zwrot. Powiadomiłem już prawnika, porobiłem też screeny z tego forum, ponieważ nie można publikować rozmów gg, tak samo smsów, na dodatek tam jest moje imie i nazwisko oraz adres. wasz kolega ma WIELKI PROBLEM i tym samym przyczynie się do tego, że więcej osób już nie oszuka. A to co napisał maxdamage to co mnie obchodzi że sprzęt używany? miał być taki jak gwarantował sprzedawca.
[S]2x yeti 4x roz. s i l
Steel2
Kontakt:

Post autor: Steel2 »

TK - żałosny jesteś oszuście. Nie ciebie oszukano, a to ty próbujesz wyłudzić kasę. Pewnie nikt nie chciał od Ciebie oszuście tych deemaxów kupić to próbujesz za nie kasę wyciągnąć ?
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
TK
Kontakt:

gdy otrzymam zgodę, zeskanuję ekspertyzę i umieszczę zdjęcia potwierdzające każdy mój zarzut.

Co do deemaxów, to z góry mówiłem, że chce je spowrotem i oddam wtedy pieniadze, nie chciał pokojowo to nie, mi to lotto, wreszcie sie czegoś nauczy, bo dla mnie jego wyrok jest jasny.

AHA co do utrzmywania kontaktów, to kontaktowałem się z nim cały czas, jednak głównie telefonicznie, a że jak on coś chciał, wybierał późne pory, to niestety oddzwaniałem na drugi dzień. Na początku tłumaczył się, że był na wakacjach, później że nie ma pieniedzy i najpierw musi sprzedać tą rame, nastepnie poszedł na układ i teraz zmyśla jego zasady, bo były całkowicie inne. I to właśnie ten 1,5 miesiąc zwłoki na zwrot, hehe.
[S]2x yeti 4x roz. s i l
Steel2
Kontakt:

TK - jasne, tak samo jak zamieściłeś rachunek za serwis boxxera. Prawnika to ty może i znalazłeś, w tylko książce telefonicznej. Gdybyś z nim porozmawiał to by Ci wyjaśnił, że próbujesz naciągnąć Konrada. Wiem, ze tego nie rozumiesz.
Nie podobało się, trzeba było przyjąć koła i kasę, a nie domagać się by Konrad koła kupił.
Zresztą Twoje wypowiedzi świadczą jednoznacznie, że to ty kręcisz ( jak zawsze zresztą ). Konrad ma dowody a ty ? Słowa ? Twoje słowo jest nic nie warte ( sam to spowodowałeś ).

I jeszcze Ci powiem, coś co pewnie zaboli. Ale nawet jeżeli Konrad Cię oszukał ( jak twierdzisz ), to należało Ci się.
Stopek2
Kontakt:

Post autor: Stopek2 »

TK pisze:Steel to kupa.
Teraz BikerJG może z powództwa cywilnego zgłosić na policje sprawe o zniewage publiczną Steel2 8)
SMS i rozmowy jasno świadczą kto kogo tu próbuje wykiwać :roll: także TK nie wciskaj kitów :x
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

poczatkowo tylko czytalem,ale juz nie moge...
TK-jestes frajerem i tyle w tym temacie.Nie dosc ze nie znasz prawa,to jeszcze probujesz sie podpierac jakimis pseudo prawnymi stwierdzeniami-jestes zalosny.
Umowa sporzadzona przy prawnika,bo na odleglosc nie jest wazna?Ciekawa interpretacja,szczegolnie ze orzecznictwo mowi co innego.Wystarczy uzyc google zeby sie dowiedziec.
Piszesz cos o wyrokach-gowno wiesz i tyle.Jesli prawnik Ci powiedzial jaki bedzie wyrok to jestescie siebie warci.
Kwestia zwrotu-o kurde,tu znowu BikerJG jest w zgodzie z przepisami...ale numer normanie!dlaczego?polecam zapoznanie sie z przepisami okreslajacymi warunki zwrotu.
Jestes glupi i nieuczciwy.I tyle.

maso
TK napisał:
Steel to kupa.
Teraz BikerJG może z powództwa cywilnego zgłosić na policje sprawe o zniewage publiczną Steel2 Cool
a co BikerJG ma do tego?
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
jakubFR
Kontakt:

Post autor: jakubFR »

ekhm jete uzytkownikiem tego forum od niedawna ale czytalem tu od bardzo dawna tematy na temat TK i BikerJG i powiem tyle TK moim zdaniem to oszust i mam prosbe do modeeratorow i szefow tego forum o skasowanie badz zablokowanie konta TK bo to co ten gosc robi staje sie smieszne co miesiac 2 nowy temat "Bo ten mnie okradł a ja jestem swiety " czlowieku powiem ci cos dzieki takim ludziom jak ty polacy maja zła reputacje na swiecie wez sie ogranij to tyle dziekuje :)[/quote]
XXX
Kontakt:

Post autor: XXX »

wiecie co? wedlug mnie jedynym oszustem i frajerem tutaj jest TK... i zaraz wyjasnie wam dlaczego..
BikerJG z tego co widze potrafi uzywac glowy nie tylko do wozenia kasku i sensownie broni sie przed zarzutami TK..troche gafe popełnił z tym imieniem i nazwiskiem bo faktycznie tego nie powinno byc...
a co robi TK... najpierw podaje bezsensowne argumenty ale nie przeszlo..potem niby prawnikiem straszy... znow nie dalismy sie nabrac..to co robi? wrzuca na uzytkownikow forum..a to swiadczy tylko o tym ze sam zdaje sobie sprawe ze przegrywa i nie ma szans i z tego powodu sie wkurza...

a jak TK jest taki cwany ze pisze ze nie obchodzi go ze sprzet uzywany i ze sprzet mialbyc zgodny z opisem to mam pytanie do ciebie cwaniaczku... jak udowodnisz ze otrzymales rame z zatartymi lozyskami a nie zatarly sie w ciagu tego miesiaca od jakiego masz rame? i jak udowonisz ze damper byl zapowietrzony? sam mogles to zrobic...
myslisz ze jestes cwany ale jestes glupi i zle podszedles do sprawy jesli chciales oddac rame... a teraz to juz mozesz tylko oddac nerke bo ramy juz nie zwrocisz bo nikt ci jej nie przyjmie... BikerJG zaproponowal ci jak najbardziej uczciwe rozwiazanie sprawy.. zwrot ramy od ciebie a od niego deemaxy i 2450zl.. nie pasi? to spadaj ziomus i bujaj sie na tej ramie...
wiem ze zaraz napiszesz ze to ja jestem frajerem albo zebym sam sie bujal ale spoko w nosie mam twoje zdanie na moj temat bo dla mnie jestes nikim...

P.S. Jak tak dobrze znasz sie na prawie i wogole jestes taki super dobry we wszystkim..to czemu sam ramy nie sprowadzisz?
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
konewka
Kontakt:

Post autor: konewka »

TK dzieciaku skoncz juz.

nie rozumiem niektorych z Was Panowie z forum. po jaka cholere oceniacie Konrada skoro go nie znacie i nie robiliscie z nim interesow, czytacie od innych opinie i sami macie taka sama, negatywna, gówno wiedzac o Konradzie.

Po kilku tematach na dhzone o Konradzie (negatywnych) postanowilem kupic u niego amortyzator przedni. Z rozmow telefonicznych z Konradem wiem ze jest to czlowiek inteligentny, nie robi zadnych problemow i wywiazuje sie z umowy.
Kupilem amortyzator na raty, wyslal mi go Konrad na drugi dzien, stan taki w jak opisie czyli idealny, wysylka kurierem, no nic tylko szukac ze swieca takich sprzedawcow. 3 razy po calej transakcji dzwonil do mnie i sie pytal czy wszystko chodzi tak jak powinno, czy jestem zadowolony itd. i JESTEM ZADOWOLONY Z TRANSAKCJI Z KONRADEM I POLECAM ZAKUPY U NIEGO.

tyle odemnie.
http://mrshaper.pinkbike.com/
Lisek-Tm
Kontakt:

Post autor: Lisek-Tm »

TK, ja nie rozumiem tego co Ty chcesz uzyskac zakladajac co chwile tematy o Konradzie? kiedys go wychujales i on zalozyl temat, teraz sie mscisz? i skoro tak Cie Konrad co chwila oszukuje to po co z Nim nowe interesy robisz?
pomysl ze to cos z Toba jest nie tak, i nie bez powodu od paru lat masz opinie oszusta.
Wojtekrk
Kontakt:

Post autor: Wojtekrk »

XXX pisze:a zatem.. niech pan TK odesle rame za te 2450zl a pan Biker JG niech odesle koła.. czyli to co dostaliscie od siebie odsylacie i nie bylo transakcji..
Z tego co widze to BikerJG caly czas proponuje takie rozwiazanie panu TK tyle, ze on (powiem to najdelikatniej jak umiem) go lekcewarzy.
adrian99
Kontakt:

Post autor: adrian99 »

Steel2 pisze:Nie Ciebie oszukano a Ty próbujesz wyłudzić kasę.
Interpunkcja !

Steel2 pisze:Prawnika to ty może i znalazłeś, w tylko książce telefonicznej.

"Ty" piszemy dużą literką !
Wiem, ze tego nie rozumiesz.
Nie podobało się, trzeba było przyjąć koła i kasę a nie domagać się Konrad koła kupił.
Polonista...
Steel2
Kontakt:

Na "Ty" dużą literą trzeba sobie zasłużyć. No przynajmniej nie skopać. I jeśli już to nie dużą a wielką ! Mam nadzieję, że z rozpędu nie zostawiłem nigdzie "Ty" czy "Ciebie" do TK pisanego wielką literą, bo to wielki błąd.
Złapałeś mnie, ok.
I nie polonista a matematyk/fizyk.
Mervis
Kontakt:

Post autor: Mervis »

Adrian99, wniosłeś coś do tematu, ???? to nie spamój, jak steel2 kogoś poprawia, to słusznie,i ja go popieram, bo jak ktoś pisze np "muj", lub z nowe zdanie z malej litery, itp, głupotę trzeba wytępić, ale nie czepiaj się, bezsensownie, to nie forum emerytowanych polonistów !
TK
Kontakt:

dobrze, ciekawe jak wy postpąpilibyście, gdyby rama, któa miała być używana, byłaby "szmelcem" do wyrzucenia, ja założyłem temat żeby ostrzec przyszłych kupujących. taki zwrot jak pisał "kolega" jak najbardziej mi odpowiadał, tylko go nie chciał. to mój ostatni post, zanim dostarczę jasnych dowodów, stronniczość w tym temacie w ogóle nie ma miejsca, widać to na pierwszy rzut oka, no ale cóż jak nawet stell jest stroniczy :)

co do sprawy z boxxerem, to w krótce będzie temat, pokazujący, że wałków się nie robi, ale sprawa się jeszcze nie zakończyła.
[S]2x yeti 4x roz. s i l
Zablokowany