Rozwój FR

mas1o
Kontakt:

Post autor: mas1o »

To ja mam pytanie troche tylko w temacie, ale nie przeszkadzajcie sobie z wojną.
U mnie w miescie jest pelno górek, takich akurat do skakania, tylko niestety mimo ze maja po 20 metrow, totalnie sie nie nadaja bo sa z sypkiego piasku. Macie jakies pomysly jak sobie z tym radzic? Moi znajomi to banda rogala (jeden kopie, reszta sie opierdala) wiec sam nie dam rady przewiesc kilku ton lepszej ziemi :/ Myslicie ze kilkanascie starych dywanow by zalatwilo sprawe grzęźnięcia przy lądownaniu i zjezdzie?
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

mas1o a jak sypkiego ?/ masz tam wode w bliskiej okolicy ?/ dywany poprawic moga ale nie znam terenu... co sie dzieje na udeptanych traskach, takich wydeptanych - sa twarde ?/ zageszczaja sie czy sa sypkie i kopne ?? Jesli ziemia w tym stylu ze non stop sypka to ostra dupa :( jak sie ubija to mozna poracowac nad nia :)

Pisz na pm jak masz detale
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
mas1o
Kontakt:

Post autor: mas1o »

Ziemia taka jak w piaskownicy :) Cale miasto na czyms takim stoi, najblizsze miejscowki sa 15km od domu:/
karolekk66
Kontakt:

Post autor: karolekk66 »

U nas na miejscówce w Krakowie niedawno powstał 2.5 metrowy ns tak że chętnyh nie brakuje 8)
; )
ODPOWIEDZ