Słuszna sprawa - od kolegów dla kolegów!!

p0l0n3zz^
Kontakt:

Post autor: p0l0n3zz^ »

siema!
sluchajcie, ciesze sie bardzo ze odzew jest tak duzy!!!!
teraz tak, co do wysylki, to sprawa wyglada tak ze nie bardzo mogesobie pozwolic na partycypowanie w kosztach, bo mnie nie stac, a i tak ten caly stuff bede musial pozniej im zawiezc, o ile w ogole mi to sie zmiesci do mojego hatchbacka;p
Wiec jesli macie ochote wspomoc dzieciakow, fajnie by bylo jakbyscie wyslali to co chcecie na swoj koszt (najtansza paczka poczta polska of course - jakies 6-8zl) na moj adres w Poznaniu: Mateusz Polanin, ul. Brzask 17/2 60-369 Poznań

co do tych starych czesci to powiem tak: najlepszy rower ktory jest w Książu to jest bop stonebreaker z duro, korby na kwadrat, vbrake i koles na tym bajku bedzie startowal w Baltic Games w Gdańsku za 2tygodnie. Reszta rowerow to stare sztywne xc, ktore sie rozsypuja albo stare bmx z 1cm luzami na sterach, z zespawanymi ramami, pogietymi kolami. Wiadomo to caly czas jezdzi ale pytanie kiedy peknie na rampie albo na hopie.
Bardzo by sie dzieciaki ucieszyly z wszelakiej masci starych kaskow, orzechow, takich typowo do xc albo jakis integralow.

POZDROO I DZIEKI JESZCZE RAZ ZA ODP!!!
gg1732355
moja maszin :D http://www.pinkbike.com/photo/4318834/
KefirQn
Kontakt:

Post autor: KefirQn »

p0l0n3zz^ a wchodzą w gre ramy które sa pospawane juz ?? bo jak mi sie uda to dartmora i pointa moge załatwić no i jakies tam przerzutki bo w sumie samych piast nieoplaca sie dac bo beda mieli problem z przepleceniem ale w sumie mam tego sprzetu duzo :) no i kask tez moge dac mongoosa FF
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
Czarny_DH
Kontakt:

Post autor: Czarny_DH »

p0l0n3zz^ Inicjatywa naprawde zacna ! Mam pytanie . . .Nada sie suntour xcr? moge oddac..

I jeszcze Pytanie do krakowskich bikerów KefirQn sudimoże by poskładac jakas paczke od nas bikerów z miasta królów polskich?
http://czarny-biker.pinkbike.com/
misiek112
Kontakt:

Post autor: misiek112 »

hmm.... a może lepiej by było gdyby wszyscy którzy jadą do szklarskiej w ten weekend pozbierali troche części z domu a ktoś by to pozbierał na imprezie
p0l0n3zz^
Kontakt:

siema siema!
sorki za zwloke w odpisywaniu,ale nie mialem za bardzo jak ani kiedy na spokojnie do kompa zasiaść:D
raz jeszcze dzieki za poparcie, mam nadzieje ze ziomki z Książa beda w stanie Wam wszystkim tez kiedys podziekowac.
KefirQn pewnie ze pospawane ramy wchodza w gre, o ile sa dobrze pospawane, chociaz w gabki to i tak nic sie nie stanie, a na pewno lepsza fajna mala rama niz jakis klocek 19" z marketu....
Czarny_DH no jesli amor nie jest skatowany i nie peka to oczywiscie ze sie nada, bo i czemu nie:D

jak ktos ma sprzet w Szklarskiej i bedzie chcial go oddac chlopakom z Ksiąza, to niech odezwie sie do DRAGON44 - nr tel 665 347 714. rozmawialem znim, koles zaufany, zna ludzi z Ksiaza wiec jemu mozna tez dac osobiscie, zaoszczedzic na wysylce i wspomoc kolegow. dziekiii
piona!
gg1732355
MChilli
Kontakt:

Post autor: MChilli »

Czarny_DH

Jak bedziecie coś pakować to odezwij się do mnie przez Dh-zone bo mam co nie co do dorzucenia...
Ride free or die tryin...
KefirQn
Kontakt:

Czarny_DH napisz do mnie na gg 6766067 to moze sie uda jakiegos bika złozyc :)
Morris
Kontakt:

Post autor: Morris »

Kurde, oddałbym parę części które mi zalegają w piwnicy od daawna (pozostałości po starym rowerze- amor z ssv, koło przód na alexrims mx22, kiera flybar z mostkiem x-factor) bo i tak mi tego nikt nie kupi, ale kurna nie mam na głupi napinacz który jest mi niezbędny a tym bardziej na wysłanie paczki... ;/ chyba, że ktoś z okolic byłby w stanie albo dorzucić do swojej paczki albo zabrać to do Szklarskiej...

Pozdro i jakby coś- piszcie na PW/ GG
KefirQn
Kontakt:

Pare sęsownych pytań zadam

1.Ilu ich tam jest ? ( potrzebne by wiedzieć jak sprzęt podzielić by każdy był szczęśliwy )
2.Idzie coś w tym kierunku czy olali wszyscy ??
3.Kto jak coś jechał by z Krk do tych młodych? bo szykuje sie dobra Paka z partsami dzieki wielu znajomym
4.Jak sie uda to mozna złożyć 2 niekompletne bike ale pytanie czy lepiej osobno dać partsy czy lepiej złożyć jakoś rowerki... ?
p0l0n3zz^
Kontakt:

siema siema! juz odpowiadam,sorki za zastoj, bylem troche offline ostatnio...

1. z 5-6 osob jezdzi, ale rowerow maja malo i sa to stare xc z nisko siodlem i tyle;/ czesci chyba nie podzielisz tak zeby kazdy byl szczesliwy, ale i tak chlopaki sie ze wszystkiego ucieszą
2. no wlasnie tez chcialem pytac jak wyglada sprawa bo w 1 wieczor mialem mase obietnic i konkretow, ale zadna paka jeszcze nie doszla wiec nie wiem, ale ze spokojem trzeba dac sobie czas:D
3. wielkie THX dla calego krk za wsparcie!
4. jak sie uda to skladajcie rowery wg uznania Waszego, nawet jakby chlopaki cos pozniej zmieniali to maja juz baze dla budowy dobrego funbike'a...

w razie czego zapraszam na gg: 1732355
gg1732355
dragon44
Kontakt:

Post autor: dragon44 »

Szkoda że nikt się do mnie nie odezwał w Szklarskiej... W środę będę we Wrocławiu, mogę coś odebrać, żeby wysyłkę ominąć. Kontakt jak wyżej gg: 701107 i tel. 665 347 714
gg: 701107
MChilli
Kontakt:

Post autor: MChilli »

KefirQn
dajcie znak sygnał jak będzie coś leciało z Krakowa to dorzuce co nieco ;)
Ride free or die tryin...
KefirQn
Kontakt:

MChilli ja czekam na jakies info kto bedzie smigal i kiedy przez krk i paczka bedzie moment spakowana ( bynajmniej prze zemnie ) no i tez pytanie sie nasuwa czy chłopaki naprawde są w potrzebie a nie ze jeden powie ze niema a drugi to samo a pozniej na allegro beda nasze części albo rowerki do sprzedania...
p0l0n3zz^
Kontakt:

KefirQn to zajebiscie;))
co do Twojego pytania, to ja Ci gwarancji nie daje, ze nie stanie sie tak jak mowisz... ja rowniez nic z tego nie mam i nie wiem jak to bedzie...z tego co widzialem to chlopaki potrzebuja tego sprzetu... jednak nie wiem co bedzie jak sie okaze ze dostana np 10kierownic, a beda potrzebowali 4...

nie wiem, ja tam wierze ludziom i w ludzi... nie raz sie przejechalem przez to, ale nie przestaje wierzyc;D
gg1732355
KefirQn
Kontakt:

p0l0n3zz^ to jak ktoś bedzie jechał w tamte strony to dajcie jakos tydzien wczesniej znac to zbierze sie paczke od chłopaków z krk :) i bedzie lajtowo :)

a co do składania roweru to myśle ze chłopakom sie poskłada jak cos seta ( rama , amorek,suport i moze jakas korba żeby nie kombinowali i przypadkiem nie zepsuli :) z reszta co sie tam martwic :D jak bedzie znak to sie zobaczy co sie da zrobic :)
artin.van.bruyen
Kontakt:

Post autor: artin.van.bruyen »

ale wtopa ;/ wczoraj wywalilem troche czesci na złom ;/ ale popatrze jeszcze może coś znajde :) pozdro
p0l0n3zz^
Kontakt:

KefirQn powiem tak: jesli jestescie w stanie to wszystko w jakas paczke zebrac i wyslac, to wyslijcie to do mnie i wtedy ja sam jade do Ksiaza albo zalatwiam transport paczki przez zaufanego czlowieka...a tam chlopaki na penwo nie popsuja nic, chyba zeby dac im hamulec do odpowietrzenia to by sie pewnie zmartwili bo nikt tam na tarczy nawet mech nie jezdzi ;]
tak czy inaczej dzieki za wsparcie...

dzis zostala wyslana pierwsza paczka:)
gg1732355
warchou
Kontakt:

Post autor: warchou »

podeślę dm24 i dx32 nówki po jednej sztuce, na pewno się przydadzą.
co do tego jak stary sprzęt słać i czy w ogóle to chyba głupie pytania "lepszy rydz niż nic" ;) z resztą "duma FSO" nie ma na celu wybić ich ze społeczności a w górę!!!!! ;D więc przejrzy jeszcze raz stuff przed wręczeniem :) a może nawet coś złoży jak komuś jaka rama zalego ;)
warchou01.pinkbike.com
p0l0n3zz^
Kontakt:

WITAM PONOWNIE!
wlasnie przed godzina pan z poczty przyniosl pierwsza paczke w ramach akcji od kolegow dla kolegow, do mojego domu - paczka przyjechala od Bartka z Bydgoszczy - zawiera m.in. elementy napedu, kolo przednie, nowki sztuki detki. WIELKIE DZIEKI!! PIONA!

i moje pytanie do wszystkich ktorzy tak byli zainteresowani pomoca - nadal jestescie czy daliscie sobie spokoj???
;)
POZDRO
gg1732355
ODPOWIEDZ