[Czantoria] 30 Sierpnia PP jakies info ?
Roman_Maxx
o co ci w ogóle chodzi człowieku ?! po pierwsze film nakręcono przez portal internetowy, z którym organizator nie ma nic wspólnego, po drugie jakbyś nie zauważył, to ze względu na jakość filmu raczej chodzi o opis słowny trasy, a nie wizualny, po drugie co to ma do rzeczy, że ma 40km do czantorii. ma to zorganizować w krynicy, żebyś mógł narzekać, że masz za daleko? może za dużo czasu spędzasz na forum i nie znasz historii związanej z dh tej góry. i rozwiń myśl: "Sugerowałbym wprowadzenie zasady dla budowniczych tras rowerowych, jak dla konstruktorów mostów, pierwszy jedzie autor projektu (po wszystkim)." bo nie wiem o co ci chodzi
o co ci w ogóle chodzi człowieku ?! po pierwsze film nakręcono przez portal internetowy, z którym organizator nie ma nic wspólnego, po drugie jakbyś nie zauważył, to ze względu na jakość filmu raczej chodzi o opis słowny trasy, a nie wizualny, po drugie co to ma do rzeczy, że ma 40km do czantorii. ma to zorganizować w krynicy, żebyś mógł narzekać, że masz za daleko? może za dużo czasu spędzasz na forum i nie znasz historii związanej z dh tej góry. i rozwiń myśl: "Sugerowałbym wprowadzenie zasady dla budowniczych tras rowerowych, jak dla konstruktorów mostów, pierwszy jedzie autor projektu (po wszystkim)." bo nie wiem o co ci chodzi
Muszę przyznać, że po obejrzeniu filmiku trasa nie zrobiła na mnie piorunującego wrażenia. Mam nadzieję, że to kwestia wypłaszczenia przez kamerę lub słabej jakości filmu i Czantoria miło nas wszystkich zaskoczy. Było nie było, historyczna góra w polskim dh i nie mogę doczekać się żeby zobaczyć traskę na własne oczy:)
Swoją drogą uważam, że robienie trasy MP na kilka dni przed imprezą jest mało profesjonalne ze strony organizatora (tak jak zmiana terminu i lokalizacji).
Nie chcę się czepiać Tomka, bo znam polskie realia i wiem że nie łatwo jest podopinać wszystko na ostatni guzik, ale podejmowanie się organizacji imprezy o takiej randze zobowiązuje.
Swoją drogą uważam, że robienie trasy MP na kilka dni przed imprezą jest mało profesjonalne ze strony organizatora (tak jak zmiana terminu i lokalizacji).
Nie chcę się czepiać Tomka, bo znam polskie realia i wiem że nie łatwo jest podopinać wszystko na ostatni guzik, ale podejmowanie się organizacji imprezy o takiej randze zobowiązuje.
http://www.totalbikes.pl -Profesjonalne Obozy Rowerowe
http://www.urgebike.pl -kaski Urge
http://www.urgebike.pl -kaski Urge
-
- Kontakt:
molo nie znasz historii trasy? Sry ale bylem jeszcze jako widz na starych zawodach i gówno mnie obchodzi co tam sie działo kiedys. Liczy sie co bedzie teraz i gdzie będzie. Zreszta jak sie bawimy w historie to przypomnij sobie tez zrównanie trasy w tej miejscówce i ogólne podejscie do bikerów. Ludzie sie podniecaja czantoria bo ktos kiedys uberwtfbbq predkosc tam rozwinał ale pamietam w jakim to miejscu było i to imponujace bylo wtedy ale teraz to juz nie bardzo. Góra ma potencjał i to sie liczy, a historyczne fiksacje typowe dla tego narodu. Do trasy podchodze neutralnie ale argument historyczny przekomnuje mnie tak samo jak wizyta Paris Hilton na Czantorii.
A co do samej trasy to mam nadzieje, ze coursewalk nie pokazuje finalnej wersji bo wygladało troche dziko na razie. Odcinki w lesie spoko, odcinki na łące bardzo nie spoko bo od groma ich, a jak spadnie deszcz to bedzie komedia na mokrej trawie.
A co do samej trasy to mam nadzieje, ze coursewalk nie pokazuje finalnej wersji bo wygladało troche dziko na razie. Odcinki w lesie spoko, odcinki na łące bardzo nie spoko bo od groma ich, a jak spadnie deszcz to bedzie komedia na mokrej trawie.
Dla wszystkich marudzących: Dlaczego sami nie zorganizujecie zawodów? Nie wybudujecie trasy zjazdowej? Myślicie, że przyjeżdżasz na miejsce, idziesz w las i wytyczasz sobie jak chcesz? Jeśli tak to grubo się mylicie, za tym stoi wiele godzin negocjacji, dużo kasy i problemów.
Roman_Maxx Widać, że poczucia humoru to ty nie masz...
Ogólnie ludzie, może mniej gadania na forum, oceniania trasy po filmiku, który nie oddaje charakterystyki trasy, lepiej pośmigajcie na rowerach i oceńcie trasę po zawodach jak na niej pośmigacie.
Roman_Maxx Widać, że poczucia humoru to ty nie masz...
Mają mieć koszulki odblaskowe, kaski ubrane żeby wyglądali jak profesjonalna ekipa? Narzekać każdy potrafi ale do pomocy nie ma nikogo. Tak przy okazji wydaje mi się, że "typy z grabiami" są od ciebie szybsi...Qcor pisze:no typy z grabiami wyglądają na kompetentnych...
Ogólnie ludzie, może mniej gadania na forum, oceniania trasy po filmiku, który nie oddaje charakterystyki trasy, lepiej pośmigajcie na rowerach i oceńcie trasę po zawodach jak na niej pośmigacie.
http://www.team.hadronsport.com/
Spaced to ty wypowiadasz się pod dwoma nickami? bo ja mówiłem do kolesia o nicku "Roman_Maxx" i chodziło mi o to, że czantoria nie jest pierwszą lepszą górą jaką wybrał Tomek tylko górą, na której coś się już kiedyś działo. Co to ma do rzeczy, że ma do niej blisko?! moim zdaniem wypowiedź "Roman_Maxx" jest bez sensu, ale to jest forum i nic mi do tego.
Fujibiker nikt temu nie przeczy chociaz z duża kasa to przesadzasz. A co do krytyki trasy to cholera ten filmik chyba został tutaj wrzucony by ludzie mogli sobie jakas opinie wyrobic i trzeba sie z tym liczyc. Wrzucanie czegos do netu, a potem dziwienie sie, ze sa tez negatywne opinie jest troche nielogiczne. A co do wytyczania trasy to mi dlatego bardziej lezala krynica bo tam wieksze szanse zeby cos lasem szło. Przeciez jak bedzie fajna trasa to ci co tutaj mysla negatywnie po zawodach zmienia zdanie (o ile im sie spodoba) i ogólnie liczba pozytywnych głosów negatywy przyćmi. Sporo negatywnych głosów odzywało sie przed DHC w myslonach w tym roku, a po zawodach odzew był raczej pozytywny (minus raczkujace zapisy internetowe, co zreszta zostało poprawione juz na zarze) wiec mysle, ze jak chłopaki nic nie zawala i utrzymaja poziom to może być dobrze.
Kramon jak zaczynałem jezdzic pojechalem kiedys tam w deszczu. Akurat w miejsce gdzie ostatnie zawody byly czyli duzo łąki i powiem ci, ze z driftem to nie miało wiele wspolnego
Bez wetscreamów nieprzejezdne.
Kramon jak zaczynałem jezdzic pojechalem kiedys tam w deszczu. Akurat w miejsce gdzie ostatnie zawody byly czyli duzo łąki i powiem ci, ze z driftem to nie miało wiele wspolnego

Roman_Maxx,człowieku możesz się już nie czepiać!!!!!
Niechcesz to niewydawaj pieniędzy na czantori,rozchodzi ci się o obsługe o trasy,przecierz możesz sie przeprowadzić na słowacje i tam już zostać!!!
Naprawde wyciągi niepadną przez to że niewydasz na nie swoich pieniędzy.
Ludzie się cieszą że powstanie nowa miejscówa ale ty oczywiscie negatywnie musisz podejść do tego,przecierz wcale niemusisz tam przyjeżdzać,zostań sobie w swoich myślenicach i nie zrzędz więcej!!!
Niechcesz to niewydawaj pieniędzy na czantori,rozchodzi ci się o obsługe o trasy,przecierz możesz sie przeprowadzić na słowacje i tam już zostać!!!
Naprawde wyciągi niepadną przez to że niewydasz na nie swoich pieniędzy.
Ludzie się cieszą że powstanie nowa miejscówa ale ty oczywiscie negatywnie musisz podejść do tego,przecierz wcale niemusisz tam przyjeżdzać,zostań sobie w swoich myślenicach i nie zrzędz więcej!!!