Giant glory dh 07 czy 08?

XXX
Kontakt:

Post autor: XXX »

jan.mikael uczylem sie w szkole a pisze jak pisze bo jest poprostu szybciej.
nie chce mi sie pisac duzymi malymi literami i innymi bzdetami. jak ci sie moje wypowiedzi nie podobaja to mozesz nie czytac. poprostu jak widzisz moj nick przeskakuj jeden post nizej i luzik nie bedziesz sie stresowal.
Nie robmy na sile z tego forum forum dla polonistow.
Wiem ze steel czepia sie ortografi i z tym ma racje bo jak ktos pisze MUJ to troche nie za fajnie sie to czyta.
a jak dotad nikomu nie przeszkadzala interpunkcja w moich postach. a te trzy kropki bede specjalnie dla ciebie robil do konca zycia... bo poprostu mam taki tik jak pisze na klawce ze stawiam 3 kropki zamiast 1... moze mi palec drzy jak go zginam zeby naciskac kropke nie wiem... tak juz mam...

P.S. Jak masz jeszcze jakies wskazowki ODNOSNIE SPRZETU I DH to zapraszam na PM zeby nie robic offtopu w kazdym temacie.
bo z tego co widze co drugi temat konczy sie tym ze jest wywalanie sobie bledow ortograficznych i interpunkcyjnych co jest dla mnie bez sensu bo jak ktos pyta sie czy glorka 07 czy 08 to raczej malo go moje przecinki obchodza a bardziej opinia na temat..ja przynajmniej staralem sie wniesc cos sensownego do tematu...a ty? oprocz tego zeby sie przy*ierdolic do kogos nic nie wniosles... chyba ze dla siebie
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

XXX czepianie sie ortografi dla czepiania nie ma sensu ale cholera wychodzenie z załozenia "nie bede dobrze pisac bo tak mi wygodnie" jest po prostu smutne. Chrome i Firefox maja checkera, a duze litery i interpunkcja to nie problem. Mam wrazenie, ze wojownicy poprawnej polszczyzny sprawili wlasnie, ze teraz mozna zrzucic na "faszyste jezykowego" i dalej pisac sobie jakby człowiek do szkoły nie chodził. Też dużo pisze i czasem robie błedy ale staram sie je poprawiac, a nie sram na nie i sie z tym obnosze.

A co do tematu to wadliwe egzemplaze jakies sie zdarzały ale szanse trafienia na taki raczej nieduze sa wiec ja bym w nowsza sie jednak pakował.
XXX
Kontakt:

jakos do tej pory nikomu nie przeszkadzalo..... jeden sie to juz kazdy teraz zacznie... ale spoko
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

XXX przeszkadzało tylko nie kazdy ma ci zamiar na to uwage zwracac. Nie lubie gadac o poprawnym pisaniu ale jak mi ktos pisze, ze ma to w dupie to mnie krew zalewa.
XXX
Kontakt:

Mnie tez krew zalewa w wielu sprawach w tym kraju i musze z tym zyc. Zycie to nie bajka nie wszystko jest idealne.
ODPOWIEDZ