Walnięci pozerzy
Walnięci pozerzy
Ale mam problematica!!!!!!!!!! Wyjeżdżam sobie kiedys pojaźdźić z kumplem a tu wyjeżdża 4 bahorów na dualówkach (jeden z nich ma integrala, a nie skacze tylko kozaczy, praktycznie to wszystkie te bahory kozaczą) wyciąglismy ich na małe schodki, aby zobaczyć co potrafia bo sie chwalili że skaczą. Ja zeskoczyłem, kumpel zeskoczył a oni nie, broniąc się różnego typu wymówkami (że te schody są za duże, że długo nie skakali), ja pierdoel jush mi nerwy nie wytrzymują jak szedłem z kumplem to myślałem że zwale tego bahorzaka z rowerka i mu napierdole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :/ co wy byśćie zrobili bo oni nas "BAJKERÓW" w ten sposób obrażają, maja rowerki (dualówki) po to bay sie tylko wyróżniać i pokozaczyć.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=294906
-
- moderator
- Kontakt:
w sosnowcu jest jakis durny lebek na Konie Roast ktory wszystkim chwali sie ze jest 4 w generalce w dualu w polsce<hahaha> a ma ze 12lat <hahaha>
jak kolesie(tez jakies cioty ale przynajmniej cos proboja i nie pozeruja) wyciagneli go na hopki ktore ledwo od ziemi odstawaly to mowil ze to za male i roweru szkoda :/:/ czekam tylko az reke wycwicze i z nim pojezdze...a jak mnie wkurwi to wpierdole...
niestety to juz sie malo smieszne robi:(
jak kolesie(tez jakies cioty ale przynajmniej cos proboja i nie pozeruja) wyciagneli go na hopki ktore ledwo od ziemi odstawaly to mowil ze to za male i roweru szkoda :/:/ czekam tylko az reke wycwicze i z nim pojezdze...a jak mnie wkurwi to wpierdole...
niestety to juz sie malo smieszne robi:(
na tak 8!k3r ale czasami wkurza mnie to że jakiś gówniarz który ma rodziców z kasą w kieszeni i kupi jakiś wypasiony rowerek, ochraniacze i jedzie na jakiś zjazd a później jak się go zapyta czy zjeżdża to powie że już zjeżdżał i zmęczony jest albo że zjechałby ale roweru nie chce katować. takie szlamy powinno się tempić. zacznijmy od Wojtekdh:> joke!
ale czasami wśród takich gówniarzy trafiają się młode talenty ze smykałką do rowerów. ale nawet jak jest pozerem to zamiast wyśmiewać się z niego że jest pozerem albo walić mu w mordę można dać kilka porad i pomóc mu.
ale czasami wśród takich gówniarzy trafiają się młode talenty ze smykałką do rowerów. ale nawet jak jest pozerem to zamiast wyśmiewać się z niego że jest pozerem albo walić mu w mordę można dać kilka porad i pomóc mu.
-
- moderator
- Kontakt:
gil:
sam sie kurwa zajmij soba, pewnie tez taki pierdalniety jestes i sie rzucasz
nie jade na lebkow ktorzy sie dopiero ucza tylko na jednego pierdolonego pozera-nie kolesia z dobrym sprzetem ktory niec nie umie tylko prawdziwego pozera ktory szpanuje rowerem,nic nie umie, jest gruby i wszystkim kozaczy ze jest swietny
sam sie kurwa zajmij soba, pewnie tez taki pierdalniety jestes i sie rzucasz
nie jade na lebkow ktorzy sie dopiero ucza tylko na jednego pierdolonego pozera-nie kolesia z dobrym sprzetem ktory niec nie umie tylko prawdziwego pozera ktory szpanuje rowerem,nic nie umie, jest gruby i wszystkim kozaczy ze jest swietny
dh-maniak: ja raz powiedziałem jednemu na BMX że powinien mocniej kiere ciągnąć przy bunnym ( mial chyba 13 lat ) a on mi na to że sam nie umiem a innych pouczam i że on doskonale wie jak to się robi bo zna kogośtam i on mu powiedział jak jeździc. A ja nawet nie umiem "konika" zrobić.
I co takiemu powiedziec??? Szczena mi opadła.....
Kazałem mu spier***** zanim sie nie wkurze i sobie pojechał.
I co takiemu powiedziec??? Szczena mi opadła.....
Kazałem mu spier***** zanim sie nie wkurze i sobie pojechał.
takie przypadki sa teraz wszędzie bardzo częste bo posiadanie małego rowerka na duzych oponach z duzym amorem jest teraz bardzo modne ;/
chciałbym zeby było tak jak kiedyś że wszycsy jezdzili XC a dirt i inne extremalne odmiany nie były tka popularne
nie było gówniarzy którzy naoglądali sie extrema i uważaja że wszystko potrafią, patrzą na ciebie jakbyś był totalnym zerem a sami nic nie robią lepiej - poprostu takich zabić !!
ale wkurwiający są też kolesie którzy jeżdzą tylko po to żeby sie popisać przed jakimiś panienkami, jezdzisz dla siebie a nie dla jakies Dupencji
chciałbym zeby było tak jak kiedyś że wszycsy jezdzili XC a dirt i inne extremalne odmiany nie były tka popularne
nie było gówniarzy którzy naoglądali sie extrema i uważaja że wszystko potrafią, patrzą na ciebie jakbyś był totalnym zerem a sami nic nie robią lepiej - poprostu takich zabić !!
ale wkurwiający są też kolesie którzy jeżdzą tylko po to żeby sie popisać przed jakimiś panienkami, jezdzisz dla siebie a nie dla jakies Dupencji
gg 2566246
my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr
my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr