B.Z. pisze:Kur*a, to już jest brak mózgu. Po pierwsze najpierw coś wygraj a potem chrzań.
na dzien dobry sie uspokoj to tylko forum... a ja tylko pytam - i widze trudna masz odpowiedz... a ja mialbym mila satysfakcje gdyby KTOŚ niekoniecznie ja.. na takim "drągu" jak presa wygrał... jestem ciekaw twojego podejcia PO.
przecież ciągle to robię i nie neguję wypowiedzi innych - chyba ze mnie ktoś obraża... wielu tu ma wysmienitą wiedzę co podkreslilem wiele razy - wielu pisało mi także na priv pewne rady za co bardzo dziekuję [ pewnie tego dziekuje niezauwazyles ani raz ] wiec nie wiem o co ci chodzi... pisalem juz wiele na temat mojego wyboru presy... a ty nadal nierozumiesz ze to tylko moje widzi mi sie...B.Z. pisze:takie różnice dostałbyś ciężkie lanie i to nawet gdyby jechali na sztywniakach. Przestań więc powtarzać te herezje, trzymaj się tego co naprawdę dokonałeś i przyznaj, że ludzie którzy tu piszą ciągle jeżdżą wiedzą 50 razy więcej od ciebie.
nie porownuje siebie do braci W... bo bylo by to nie na miejscu - a jedynie porownuje sposob w jaki nie tylko ty "raczysz" do mnie pisać... po raz kolejny czytasz bez zrozumienia moje wypowiedzi i nie traktuje siebie jako wynalazce... ale chcialbym widziec miny tych ktorzy tak nieciekawie o tej ramie sie wypowiadają gdyby kolo ktory na niej jechal stanol na podium... normalnie chcialbym zobaczyc twoja mine i nie tylko twoją... ja niejestem tu nikim by cos komus udowadniac ani nie mam do tego najmniejszych checi... i z gory przyznaje nie ta liga [ bez obrazy ] duza przerwa jest zbyt DUZA by nagle robic na trasie nie wiadomo co... ale gdybym mial dobra motywacje... czemu nie, lubie wyzwania, zwl te oplacalne... a wygrac na presie = mam swiadomosc tego ze moge nie wrocic do domu bo albo woz albo przewoz to chciales uslyszec? a raczej zobaczyc na pismie? poprostu jestem zdania ze wiele zalezy a raczej bardzo wiele zalezy od samego zawodnika niz od sprzetu ktory tak naprawde rozni sie niewieloma szczegolami od tych IDEALNIE nadajacych sie do DH bo nie porownujemy skladaka do gamblera scott...B.Z. pisze:I na koniec jeszcze jedno - do braci Wright to się też kurna nie porównuj, bo oprócz tupetu i dobrego samopoczucia to nie masz żadnej wiedzy, a oni mieli, oprócz tego nie zrobili tego na zasadzie "a to weźmiemy starą drabinę troche płótna i zrobilmy samolot" tylko prowadzili wiele prób. Ty nawet nie odróżniasz ramy FR i DH, więc nie porównuj siebie do wielkich wynalazców i nie traktuj forumowiczy jak debili bo nic tylko się prosisz o porządną zjebkę
cvhyba rzeczywiscie nie czytasz tego co pisze... bo gdyys czytal wiedzial bys doskonale ze nie szukam idealnego sprzetu do DH... tylko MOCNEGO... przeczytaj to MOCNEGO 10x moze zrozumiesz sam tytul tego topicu bo nie mam juz sily - nieinteresuja mnie kĄty...nie szykuje sie na zawody ms world, ani tez na zawody polski, moze nawet nie na regionalne, potrzebowalem czegos mocnego do DH czy jeszcze raz mam powtorzyc? prosze Cie - na spokojnie bez ironicznych kur*a ... zrozum o co mi chodzi... i co najwazniejsze zrozum ze to co kupilem mi pasuje.B.Z. pisze:ty jednak upierasz się przy swoim zeby tylko nie przyznać,że dałeś d*py na całej linii kupując taką a nie inną ramę.
mlynooo pisze:Dozeer wokuncu wez napisz co ty zlozyles bo ja juz nie wiem. kupiles juz jakies częsci ktore ludzie ci polecili ??
poczytasz dokladnie topic bedziesz wiedzial co kupilem...