Walnięci pozerzy
tak samo u nas dzisiaj - jakies dzieci pojechaly na jakas wycieczke rowerowa i zatrzymaly sie u nas w kolbie na rynku. My se idziemy patrzymy co za rowerki bo zauwazylem jakis wydawalo mi sie fajny a tu gowniaz probowal na przednim skakac (oczywiscie nie udalo mu sie ani razu podskoczyc i wyjebal przez kiere) a tu zaraz kumple mowia tak: "mysmy przyjechali z rzeszowa a tu wiesniaki widza pierwszy raz tyle rowerow" :p jaki kompleks ? :D
Hardcore rulez!
gg: 846952
gg: 846952
ale nie mozna miec tez nic do kolesi ktorych rodzice maja kase i kupuja...pomyslcie sobie...jak by wasi starzy miali w **** kasy ... jezdziliscie by na zajaebistych rowerach ? czy na szrotach zeby inni nie gadali ze masz zajebisty rower i jestes pozer bo nic na nim nie umiesz...niktorzy musza sie uczyc jezdzic na rowerach z tesco za 1500zl a nie ktorzy zaczynaja na rowerach za 8000..takie jest zycie , niektorzy maja wiacej a niektorzy mniej .
wedlug mnie to zazdrosc kieruje was aby zjezdzac takich kolesi ktorzy maja kase ( oczywiscie sa tez ludzie ktorzy szpanuja ze maja tyle kasy i taki rower , to sa frajerzy i trzeba ich lac ) , sa ludzie ktorzy maja kase i tym nie szpanuja...a wy ( nei wszyscy) mowiecie ze pozer bo nic nie umie a ma zajebisty rower , taki o jakim ja sobie marze...czemu ? zawisc i zazdrosc...
skonczylem kazanie.
wedlug mnie to zazdrosc kieruje was aby zjezdzac takich kolesi ktorzy maja kase ( oczywiscie sa tez ludzie ktorzy szpanuja ze maja tyle kasy i taki rower , to sa frajerzy i trzeba ich lac ) , sa ludzie ktorzy maja kase i tym nie szpanuja...a wy ( nei wszyscy) mowiecie ze pozer bo nic nie umie a ma zajebisty rower , taki o jakim ja sobie marze...czemu ? zawisc i zazdrosc...
skonczylem kazanie.
no kumam kumam ale ... z nimi men
teraz jak bylem na ostym d jak zlamalem bark jakas pielegniara do mnie jak pan se zlamal mowie ze na rowerze skoczylem a ona mi mowi ze jej syn co ma tam ok 14 lat tez tak jezdzi jak ja no no comment powiedzialem ze niech se kupi kask i niech se jezdzi
zeczywiscie to modne jest ale jak mi jakis typ kozaczy poprostu mnie to nie rusza bo wiem jak to jest :)
teraz jak bylem na ostym d jak zlamalem bark jakas pielegniara do mnie jak pan se zlamal mowie ze na rowerze skoczylem a ona mi mowi ze jej syn co ma tam ok 14 lat tez tak jezdzi jak ja no no comment powiedzialem ze niech se kupi kask i niech se jezdzi
zeczywiscie to modne jest ale jak mi jakis typ kozaczy poprostu mnie to nie rusza bo wiem jak to jest :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
-
- Kontakt:
Ale tu niektorzy przezywaja...
Mnie tam nic nie rusza, moze dziwny jestem ale dla mnie niech sobie kazdy robi co chce.
Che szpanowac? A niech sobie szpanuje! Krzywde mi tym robi czy co? eh...
Moze lubi? Co madrzejsi go oleja, a wy niepotrzebnie marnujecie swoje nerwy.
Mnie tam nic nie rusza, moze dziwny jestem ale dla mnie niech sobie kazdy robi co chce.
Che szpanowac? A niech sobie szpanuje! Krzywde mi tym robi czy co? eh...
Moze lubi? Co madrzejsi go oleja, a wy niepotrzebnie marnujecie swoje nerwy.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
Wiecie co...Dajmy sobie spokuj z tymi małymi kozakami. Kazdy z nas nie ma nic do tych co chca sie czegos nauczyc, ale za to kazdy ma do tych co tylko zadaja pytania i pierdolą od rzeczy a gowno robią... Moze to im minie z wiekiem, choc przyznam sie ze jak zaczynałem to tez chciałem zaszpanowac (czyt. pozerstwo po maxie) ale szybko mnie usadzili i teaz juz jest git :D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
niemal 2 lata pisze na tym forum... i wiecie co? chyba nawet o dragstarze tyle nie mowiliscie...
widac jedną polską ceche w was zal was za dupe sciska jak ktos ma kase na dobry sprzet. A ja mam was w dupie stac mnie na juniora t i oprocz zjezdza nia jezdze z nim na wycieczki z moja laska zajezdzajace XC i co? i c h u j wam do tego :-))))
widac jedną polską ceche w was zal was za dupe sciska jak ktos ma kase na dobry sprzet. A ja mam was w dupie stac mnie na juniora t i oprocz zjezdza nia jezdze z nim na wycieczki z moja laska zajezdzajace XC i co? i c h u j wam do tego :-))))
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX
Sauron... Każdy robi to na co ma ochote, żyjemy w wolnym kraju. Dlaczego moja babcia zamiast na ukrainie nie może jeżdzic na "dualówce" po wsi po bułki?? Nie masz sie juz czego czepiac?? Moze masz okres?? Przeczytaj swojego posta i zastanów się jeszcz raz... A tak na marginesie, to ciekawe od czego ty zaczynales... Pozdro
..::: No Bike No Fun :::..
-
- Kontakt: