RAMKA do ski bika
Hhymmmnn apropo nog to ja jak jezdzilem na ski biku we wloszech, ht to bylo tak ze na nogi zakladalo sie jeszcze takie male plozy zeby bylo laywiej skrecac i chamowac. Takze jja mysle ze wystarczy zdjac korbe i platformy zabezpieczyc support i zdjac przezutke lub podwiazac wozek i wosta wio teraz tylko mnie zastanawia ile kosztuje taki prosty sprzet na poczatek cztli 2 plozy pod 20' oski xD
A tak z innej beki na plaskie trasy mozna by dac tylko sprzodu ploze a na tyl kolo i wio xd... Driftowac nawet by sie dalo
A tak z innej beki na plaskie trasy mozna by dac tylko sprzodu ploze a na tyl kolo i wio xd... Driftowac nawet by sie dalo
a korba z pedziami daje lepsze możliwości skrętne bo jak skrecasz w prawo na tych co sa orginalne do tego zestawu to dobrze sie nie pochylisz bo noga o glebe ryjesz a pomysł z korba daje wieksze możliwości ( z autopsji wiemy jak to na kółkach jest ) a co do tego latania co war23 napisał to jak sie ma to wyćwiczone to nie przeszkadza wiec raczej słaby argument...może złoże na zime takie coś to sie zobaczy 
p.s żeby nie było to wiele razy śmigałem bez łańcucha i wiem jak to jest ( najwiekszy ból jest jak z przyzwyczajenia chce sie dokręcić )

p.s żeby nie było to wiele razy śmigałem bez łańcucha i wiem jak to jest ( najwiekszy ból jest jak z przyzwyczajenia chce sie dokręcić )
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)