RAMKA do ski bika

Swistakbb
Kontakt:

Post autor: Swistakbb »

a tak sie składa , że mam rocznik 2003 V-10 więc pozostaje tylko kupić dobre opony na zime ;]
Born to ride , ride to die !
BIG_boy
Kontakt:

Post autor: BIG_boy »

znalazłem ramke cluubroost dh z damperwm DNM

oplaca sie bo nie bardzo czaje ile takie ramki lataja na rynku??

aha koszt to 730zł

i jeszcze znalazlem gig hita03 z foxem vaniliia r za podobna kaske ??

war23
Kontakt:

Post autor: war23 »

BIG_boy w sumie opłaca sie, noogolnie jak ktoś nie może sobie takie coś sprawić napewno da sie kupić jakaś tania ramę full a napewno hardtaile
Karpiel i Duncon to moje zycie
Kramon
Kontakt:

Post autor: Kramon »

Hhymmmnn apropo nog to ja jak jezdzilem na ski biku we wloszech, ht to bylo tak ze na nogi zakladalo sie jeszcze takie male plozy zeby bylo laywiej skrecac i chamowac. Takze jja mysle ze wystarczy zdjac korbe i platformy zabezpieczyc support i zdjac przezutke lub podwiazac wozek i wosta wio teraz tylko mnie zastanawia ile kosztuje taki prosty sprzet na poczatek cztli 2 plozy pod 20' oski xD

A tak z innej beki na plaskie trasy mozna by dac tylko sprzodu ploze a na tyl kolo i wio xd... Driftowac nawet by sie dalo
KefirQn
Kontakt:

Post autor: KefirQn »

a korba z pedziami daje lepsze możliwości skrętne bo jak skrecasz w prawo na tych co sa orginalne do tego zestawu to dobrze sie nie pochylisz bo noga o glebe ryjesz a pomysł z korba daje wieksze możliwości ( z autopsji wiemy jak to na kółkach jest ) a co do tego latania co war23 napisał to jak sie ma to wyćwiczone to nie przeszkadza wiec raczej słaby argument...może złoże na zime takie coś to sie zobaczy :)

p.s żeby nie było to wiele razy śmigałem bez łańcucha i wiem jak to jest ( najwiekszy ból jest jak z przyzwyczajenia chce sie dokręcić )
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
ODPOWIEDZ