Vat 22% znowu :(((

Czarnuch
Kontakt:

Vat 22% znowu :(((

Post autor: Czarnuch »

I Unia nam teraz juz daje kurw.a te unine cioty sie przyjebaly do 0% stawki na internet i kaza zadowi oblozyc polaczenia 22% Vat na net. A zeby ich szlak trafil i tak cena za net u nas jest najwyzsza w Unii:((((((((((( to jeszcze to i zeby ta cena byla kosztem jakosci a taki wal. A szanowna Tpsa zaklada limity na wszystkie rodzaje Neostrady wiec gratulacje dla nich
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

Jakie usługi telekomunikacyjne taki cały kraj

Przynajmniej nasz Rząd poraz pierwszy działa i próbują to jakoś obejść, odwoływać się.... jak dla mnie to niech sobie nałożą ten VAT ale niech nałożą również ceny maksymalne na net - np. za impuls maksymalna cena to 15gr, a za łącze 512kb - 100zł. Czy coś takiego....

A poza tym to *** w dupy tych jebaków z TPSA....mieszkam w małej miejscowości 2km od Stolicy i kurde nie mogę mieć Neostrady ani nawet SDI, kablówki nie ma i zostaje mi tylko modem i pakiet 45h..... Zasrani jebacze kabelków i telefonów
nibyptak
Kontakt:

Post autor: nibyptak »

wypierdalać z tymi jebakami z tpsy kurwa monopoliści jedni. powinni zrobić jakąś fime która oferowałaby usługi po znacznie niższej cenie tak samo jak z telefonami komórkowymi. Plus jest najdroższy w europie :/
gg:3558924
Cosmos
Kontakt:

Post autor: Cosmos »

z tego co wiem to w tej chwili net jest oblozony 7% podatkiem... poza tym najwyzsza neostrada czyli plus (640) nie ma limitow... na szczescie :]
http://cosmos.pinkbike.com/
Czarnuch
Kontakt:

Hehe Cosmos nowe plany 128, 512, 1024 i wszystkie z limitem 5GB a w promocji do konca roku na dwie ostatnie 15GB<lol>

a tu artykul o tej stawce, jezeli nie podnisa cen pomimo Vat 22% to bedzie ok, ale sam fakt ze sie unia przypierd.ala!!!!!!!!!!!! jakos nie przejmuja sie tym ze na samochody starsze niz 10 lat jest clo 60% i to tez niezgodne z prawem Unii!!!! www.parkiet.com/news/art.jsp?idn=344475&dz=01000
Cosmos
Kontakt:

CO ZA S K U R W Y S Y N Y !!!!! Z A JE BA C TPSA !! K U R W A NIE PO TO PLACE K U RWA TE KURWA 140 ZEBY MI JESZCZE OGRANICZALI TRANSFER... OD OGRANICZANIA SA KURWA MALE NEOSTRADY !! K U R W A !!!! DO C HU JA !! sorry za slownictwo no ale raczej mnie zrozumiecie...
a gdzie jest to napisane ze beda ograniczenia transferu??
Czarnuch
Kontakt:

www.tpsa.pl ale starym userom ma zostac chyba tak zrozumialem
Cosmos
Kontakt:

no jestem uratowany :) nawet zadzwonilem na ta z a s r a n a infolinie :) i moge zostac przy mojej 640 i to bez limitow :) ale i tak sa s k u r w y s y n a m i !!!!!!!
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

ej
a jak komus kto nawet jest starym klientem, sie umowa skonczy to co ?? od nowa ma zakladac i go wyhujaja? ze limit bedzie?! jako ze to dla nowych.

pytanie kiedy sie ta pierwsza umowa mi konczy :| bo wtedy adieu mile sciaganie qrwa. no posralo chyba

prosze jasno i wyraznie jeszcze raz ja kto bedzie (zdenerwowany czlowiek nie moze na spokojnie analizowac :P)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Czarnuch
Kontakt:

Jak bedzie sprzedluzeniem to nie wiem, wiem ze po stalej na 12 miesiecy przechodzi w nieokreslona, ale czy bedzie zmiana to dzwon do nich na teleparty powinni wiedziec??
Cosmos
Kontakt:

patrzylem do FAQ`a na tepsie i mozna zostac przy tym nawet jak Ci sie umowa skonczy.. bedziesz mial albo na nieokreslony albo jak chcesz na 12... ale spoko przy starych warunkach na szczescie... szkoda tylko ze pewnie podniosa ten VAT :/
Miniak
Kontakt:

Post autor: Miniak »

Internet w tej chwili nie jest obłożony podatkiem vat. Został niedawno zniesiony z 7%. Rząd myślał, że wtedy internet stanieje, a tu dupa właśnie zdrożał, przynajmniej w mojej sieci Aster, nie wiele ale zawsze. A czemu? Bo providerzy sobie ten cały Vat odpisywali od podatku! Moim zdaniem nie ma co panikować.
kurzy
Kontakt:

Post autor: kurzy »

powinno być tak:
firmy vat 22%
osoby prywatne vat 0%
<KuRzY>
kurzy
Kontakt:

Post autor: kurzy »

albo niech dadzą vat na osoby prywatne ale niech obnizą cene netto tak zeby klient nie odczuł podwyżki ale w naszym kraju wszystko jest kurwa odwrotnie................zeby tylko ujebać szarego palaka
<KuRzY>
ODPOWIEDZ