Vat 22% znowu :(((
Vat 22% znowu :(((
I Unia nam teraz juz daje kurw.a te unine cioty sie przyjebaly do 0% stawki na internet i kaza zadowi oblozyc polaczenia 22% Vat na net. A zeby ich szlak trafil i tak cena za net u nas jest najwyzsza w Unii:((((((((((( to jeszcze to i zeby ta cena byla kosztem jakosci a taki wal. A szanowna Tpsa zaklada limity na wszystkie rodzaje Neostrady wiec gratulacje dla nich
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
Jakie usługi telekomunikacyjne taki cały kraj
Przynajmniej nasz Rząd poraz pierwszy działa i próbują to jakoś obejść, odwoływać się.... jak dla mnie to niech sobie nałożą ten VAT ale niech nałożą również ceny maksymalne na net - np. za impuls maksymalna cena to 15gr, a za łącze 512kb - 100zł. Czy coś takiego....
A poza tym to *** w dupy tych jebaków z TPSA....mieszkam w małej miejscowości 2km od Stolicy i kurde nie mogę mieć Neostrady ani nawet SDI, kablówki nie ma i zostaje mi tylko modem i pakiet 45h..... Zasrani jebacze kabelków i telefonów
Przynajmniej nasz Rząd poraz pierwszy działa i próbują to jakoś obejść, odwoływać się.... jak dla mnie to niech sobie nałożą ten VAT ale niech nałożą również ceny maksymalne na net - np. za impuls maksymalna cena to 15gr, a za łącze 512kb - 100zł. Czy coś takiego....
A poza tym to *** w dupy tych jebaków z TPSA....mieszkam w małej miejscowości 2km od Stolicy i kurde nie mogę mieć Neostrady ani nawet SDI, kablówki nie ma i zostaje mi tylko modem i pakiet 45h..... Zasrani jebacze kabelków i telefonów
Hehe Cosmos nowe plany 128, 512, 1024 i wszystkie z limitem 5GB a w promocji do konca roku na dwie ostatnie 15GB<lol>
a tu artykul o tej stawce, jezeli nie podnisa cen pomimo Vat 22% to bedzie ok, ale sam fakt ze sie unia przypierd.ala!!!!!!!!!!!! jakos nie przejmuja sie tym ze na samochody starsze niz 10 lat jest clo 60% i to tez niezgodne z prawem Unii!!!! www.parkiet.com/news/art.jsp?idn=344475&dz=01000
a tu artykul o tej stawce, jezeli nie podnisa cen pomimo Vat 22% to bedzie ok, ale sam fakt ze sie unia przypierd.ala!!!!!!!!!!!! jakos nie przejmuja sie tym ze na samochody starsze niz 10 lat jest clo 60% i to tez niezgodne z prawem Unii!!!! www.parkiet.com/news/art.jsp?idn=344475&dz=01000
CO ZA S K U R W Y S Y N Y !!!!! Z A JE BA C TPSA !! K U R W A NIE PO TO PLACE K U RWA TE KURWA 140 ZEBY MI JESZCZE OGRANICZALI TRANSFER... OD OGRANICZANIA SA KURWA MALE NEOSTRADY !! K U R W A !!!! DO C HU JA !! sorry za slownictwo no ale raczej mnie zrozumiecie...
a gdzie jest to napisane ze beda ograniczenia transferu??
a gdzie jest to napisane ze beda ograniczenia transferu??
http://cosmos.pinkbike.com/
www.tpsa.pl ale starym userom ma zostac chyba tak zrozumialem
ej
a jak komus kto nawet jest starym klientem, sie umowa skonczy to co ?? od nowa ma zakladac i go wyhujaja? ze limit bedzie?! jako ze to dla nowych.
pytanie kiedy sie ta pierwsza umowa mi konczy :| bo wtedy adieu mile sciaganie qrwa. no posralo chyba
prosze jasno i wyraznie jeszcze raz ja kto bedzie (zdenerwowany czlowiek nie moze na spokojnie analizowac :P)
a jak komus kto nawet jest starym klientem, sie umowa skonczy to co ?? od nowa ma zakladac i go wyhujaja? ze limit bedzie?! jako ze to dla nowych.
pytanie kiedy sie ta pierwsza umowa mi konczy :| bo wtedy adieu mile sciaganie qrwa. no posralo chyba
prosze jasno i wyraznie jeszcze raz ja kto bedzie (zdenerwowany czlowiek nie moze na spokojnie analizowac :P)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Internet w tej chwili nie jest obłożony podatkiem vat. Został niedawno zniesiony z 7%. Rząd myślał, że wtedy internet stanieje, a tu dupa właśnie zdrożał, przynajmniej w mojej sieci Aster, nie wiele ale zawsze. A czemu? Bo providerzy sobie ten cały Vat odpisywali od podatku! Moim zdaniem nie ma co panikować.