DH Olsztn - Ostatnia SuperLiga
-
- Kontakt:
:)
Jak zrobisz dirta to bedzie chyba ze umiesz robic na stoliku ktory wyglada jak "*** wie co" <lol> z wibiciem ktore nawet nie wyglada jak "hujwieco" <lol>
Live To Ride, Ride To Live
No Yankes zajebiście! Właśnie siedze w sztabie generalnym KRANK.pl Akurat przyjmuje wasze zgłoszenie. Tak sie zastanawiam jak wpisać wasze nazwiska, żeby była beka... albo wiem przekręce wasz team tak żeby Rudastacja miał problemy z wyczytaniem hihihihihhihi.
Ciamek... róże to będą - specjalnie dla Ciebie różowe :))))) so gay hehehe
Abba Ty pindlu jak coś chcesz to poprostu sie odwróć i powiedz, przecież śpimy na jednym wyrze. A jak wspomnisz coś o moim chrapaniu to masz wpie... Tak to jest jak sie nie ma kasy na nocleg i śpi sie u Pana Organizatora Łysego:D
Ciamek... róże to będą - specjalnie dla Ciebie różowe :))))) so gay hehehe
Abba Ty pindlu jak coś chcesz to poprostu sie odwróć i powiedz, przecież śpimy na jednym wyrze. A jak wspomnisz coś o moim chrapaniu to masz wpie... Tak to jest jak sie nie ma kasy na nocleg i śpi sie u Pana Organizatora Łysego:D
Te Zabor Ty wyloozooj! DH wąwóz to trochę za dużo na Twój świeżo zrośnięty obojczyk :P... No dobra to nie troska o Twoje zdrowie tylko boje sie, że wpadniesz tu i mnie objedziesz :]
P.S Niech ktoś mi tu do Olsztyna przywiezie damper 190/45mm. Bo to co ten mój tu odpierdziela to jest poprostu masakra. W dwa dni tylko 10 przejazdów na trasie a 10h grzebania, 5 razy zalewany i wizyta u tokarza... Pozdro dla pana Benka Bogusza urzędującego koło hurtowni kabanos :)
P.S Niech ktoś mi tu do Olsztyna przywiezie damper 190/45mm. Bo to co ten mój tu odpierdziela to jest poprostu masakra. W dwa dni tylko 10 przejazdów na trasie a 10h grzebania, 5 razy zalewany i wizyta u tokarza... Pozdro dla pana Benka Bogusza urzędującego koło hurtowni kabanos :)
Zdjecia zapewne w ciagu kilku dni, tj jak sadze do poniedzialku znajda sie na www.krank.pl razem z wynikami.
A co do samych zawodow to juz po afterze.
Wyniki :
1 . Filip Banaszek "Banan", jezeli przekrecilem nazwiisko to sorry :-) ale pilem :D
2. Naczo
3. Marci Plicha
4. Daniel Ropelewski,Dandi, czyli ja :-)
5. Adam Olszewski, Olszak
dalej niep pamietam, bo pijany jestem.
Za super lige polnocy nagoryd juz rozdane.
Bylo gruuuubo, kto nie przyjechal niech zaluje...
pzdr.
A co do samych zawodow to juz po afterze.
Wyniki :
1 . Filip Banaszek "Banan", jezeli przekrecilem nazwiisko to sorry :-) ale pilem :D
2. Naczo
3. Marci Plicha
4. Daniel Ropelewski,Dandi, czyli ja :-)
5. Adam Olszewski, Olszak
dalej niep pamietam, bo pijany jestem.
Za super lige polnocy nagoryd juz rozdane.
Bylo gruuuubo, kto nie przyjechal niech zaluje...
pzdr.
Bike - 2 wheels, 1 passion :-) ---===FAN KRANK RACING===---