Z żuta na poduszkowiec

oliano_italiano
Kontakt:

Post autor: oliano_italiano »

KefirQn chyba się do Berlina przeprowadze! :mrgreen: racja jest to wkur*******, ale czasem jak to czytam to zgonuje przed komputerem 28374193917 razy! modzi, zróbcie coś z tym człekiem, jeśli można go tak nazwać... :?
gg: 5838449
KefirQn
Kontakt:

Post autor: KefirQn »

modzi maja to forum w dupie !! admini maja mało do gadania prawie nic oprócz tego ze moga przesunąć temat i skasować wypowiedzi innych . Cóż dh złom upada...
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
hajsik
Kontakt:

Post autor: hajsik »

czarny09 pisze: maxxis mowisz o grubej bercie xD:D? jak dla mnie to napęd rakietowy zamontowany pod dupą na rowerze i jazda xD
Gruba Berta to I Wojna światowa
maxxis mówił o grubym gustavie czy jakoś tak :P
maxxis
Kontakt:

Post autor: maxxis »

To działo nazywało sie "Dora" xD
kuwer
Kontakt:

Post autor: kuwer »

KefirQn wiesz co 2 twoj post odnosi sie do tego ze dh-zone spada na psy. To jest offtopic i mozna pisac o wszystkim, temat jest humorystyczny i szkoda ze tego nie widzisz. a jak ci sie nie podoba dh-zone to nie wchodz tu proste
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Temat jest w offtopicu, luźniejszy temat również jest potrzebny, nie widzę w nim nic złego.

KefirQn
pomyliłeś pojęcia, bo admin to osobą mająca większą władzę ;)
LestatBiker
Kontakt:

Post autor: LestatBiker »

Back in black
ArthurGreen
Kontakt:

Post autor: ArthurGreen »

Jestem jasnowidzem chyba, bo jak zobaczyłem nazwę tematu to byłem pewien, że to kramon..

KefirQn, ostatnio narzekasz gorzej niż stara baba, tak się czepiasz regulaminu a lepiej weź przeczytaj w regulaminie o tym co masz w podpisie i co ropier*ala każdy temat:

Co do dział.. Troszkę się tym interesuje..
maxxis pisze:To działo nazywało sie "Dora" xD
Troszkę obaj z przedmówcą się mylicie.. Gruba Berta nie była działem, a moździerzem, owszem z czasów I ww.. Jego następcą, który ostrzeliwał Warszawę, był moździerz samobieżny KARL

Obrazek

Co do "Dory" to była to potoczna nazwa działa "Gustaw".. Nie było to działo pociągowe, czy jak to nazwaliście, a działo kolejowe które w żaden inny sposób nie mogło być transportowane.. W dodatku wymagało 2 torów:

Obrazek

Szybkostrzelność 3 pocisków na godzinę, problemy z transportem i awaryjność, sprawiły, że do teraz uważany jest za jeden z wielu bez sensownych pomysłów Adolfa, czy raczej jego megalomanii..

Obrazek

To tak jako ciekawostka w tym OT.. Raczej bardziej wartościowa i edukacyjna, niż zastanawianie się nad wodolotem ;)
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl 

http://bicyklon.pl - mój ulubiony sklep! - dystrybutor http://oneindustries.com/bike
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

i tym jedynym sensownym wpisem wypada zakończyć ten temat
Zablokowany