Witam, mam taki problem bo robiłem kumplpowi, livebox, bo kupił sobie, nieodostał tego usb wi fi, ale sobie kupił takie samo jak od neo, wi fi adapter. a problem to to że wszystko tzreba ustawiać ręcznie, gdy podepnę muszę włączyć zakładkę napraw, poznijej w opcje karty sieciowej, i jakąś opcje zaznaczać, odblokowaćzapore win, i wpisywać klucz wlan czy jakiś tam, nie pamiętam juz, i casem sie to nieudaje, i chciałbym byście mi powiedzieli, jak zrobić, by automatycznie sie wszystko robiło, bo u mnie jak mam live box, i podlączony adapter, to wszystko smiga ąłdnie.
jeśli możecie to napiszcie krrok po krou napiszcie jak to zrobić, zeby pc za pomocą odbiuornika w fi, neostrady, odbierał sygnałt ak jak u mnie jest, bo robie to u kumpla, sam sięz tym męczyłem bo niebyło instrukcji, może coś zle robie sciągłem sterownik, do wi fi, no i musze sie jakieś 30 min bawić w ustawianie prosze o pomoc, dzwoniłem do tych z neo, ale najpierw mówili ze jest zepsuty wi fi, a poznbiej sobie przypomniałem że musiałem sterowniki wgrać.
więc prosze o pomoc, kto z tym robiła by mi opisał krok po korku, bo moje sopsoby juz niedziałają thx
Problem z konfigurowaniem neostrady
-
- Kontakt:
http://www.tp.pl/b/binaries/PL/358025/p ... 617728.pdfMervis pisze:sam sięz tym męczyłem bo niebyło instrukcji
już masz instrukcje