Maślakologia :)))

easy_rider_1
Kontakt:

Post autor: easy_rider_1 »

Sokół pisze:Ale Polska nie przyjęła chrztu ze swojej dobrej woli.
Jak nie...
mysticar
Kontakt:

Post autor: mysticar »

Czyli mimo wszystko są jeszcze księża wierni swojej wierze i to w całej Warszawie. Tylko jedna czarna owca się znalazła poza nią. A przecież jest dokładnie odwrotnie według Liska.
Wychodzi na to że albo jest się wiernym swoim przekonaniom,albo wzmacnia się szeregi ''czarnej mafii'' swoim dzieckiem. Hmm jakby to nazwać...

Życie jest brutalne.
ciesz się z tego co masz, lub przynajmniej śmiej...
Sokół
Kontakt:

Post autor: Sokół »

Hellraiser, po ludzku. Polska jako państwo pogańskie byłoby obiektem ataku miłosiernych chrześcijan propagujących swoją religię.
Lisek-Tm
Kontakt:

Post autor: Lisek-Tm »

mysticar Stary, Ty normalny jestes? Schodek napisal ze w calej Warszawie nie chcieli ochrzcic i dopiero poza nia ochrzcili, to jest wina dziecka? ze ksiadz nie chcial ochrzcic bo nie mieli slubu koscielnego? ja wlasnie tu widze ta nienormalnosc wsrod tych ksiezy z Warszawy.
I nie mow ze polska podtrzymuje religie bo prawda jest taka ze religie podtrzymuja hmm okresle to tak jak okresla to Dezerter "zasady dynamiki tlumu".

Piszesz ze jesli jestes przeciwny czemus to z tym walczysz, a widzisz, prawda jest taka ze zeby byc przeciwnym zasada kosciola (tym ktorym glosil Jezus) to trzeba byc ******, i sam chociaz nie wierze to przeciwny nie jestem, wiec jaki jest sens zwalczac cos co nie jest mi wrogie? tylko poprostu tam nie naleze ze wzgledow czysto logicznych.

Schodek Widze ze caly temat sie z Toba zgadzam, nie sprzeczaj sie z nimi bo sam widzisz ze logiczne argumenty nie docieraja i tak jak mowi pewne przyslowie pokonaja Cie doswiadczeniem :P
mysticar
Kontakt:

Ja wiem co napisałem.
Skoro tamten ksiądz ochrzcił im dziecko, to oznacza, że nie respektuje szóstego Bożego przykazania i jest fałszywy.
easy_rider_1
Kontakt:

Post autor: easy_rider_1 »

Sokół pisze:Ale Polska nie przyjęła chrztu ze swojej dobrej woli.
Sokół pisze:Polska jako państwo pogańskie byłoby obiektem ataku miłosiernych chrześcijan propagujących swoją religię.
Mieszko nie żeni się z Dobrawą nie ma chrztu, Niemcy najeżdżają Polskę w celu nawrócenia pogan i przy okazji robią ogólną rozpierduchę :lol:
KefirQn
Kontakt:

Post autor: KefirQn »

Seks, księża i tajne kody <-- tez dobra książka napisana przez księdza :D dodam pare linków i postaram sie odnaleźć ten dokument :) i zobaczycie sobie pare fajnych w głowie sie nie mieszczących pierdół co KK odpier***a :)
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
Lisek-Tm
Kontakt:

Post autor: Lisek-Tm »

mysticar Stary, ale przez to ze ochrzcil to dziecko nic kosciolowi nie ubylo (moze poza pieniedzmi za slub ktorego nie bylo) a wielu osoba przybylo, dziecko moglo wychowywac sie w wierze rodzicow bez presji spoleczenstwa. Przykazania tak jak wszystko wymagaja logiki i elastycznosci, to nie sa zasady ktorych twardo nalezy sie trzymac. Grunt to nie krzywdzic innych.

To ja tez podam troche lektur:
- Byłem ksiedzem (z tego co pamietam to ma 3 czesci)
- Zycie seksualne papiezy
- Kobiety Watykanu
Pozniej dopisze wiecej ;p
Slash
Kontakt:

Post autor: Slash »

ten koles byl swojego czasu bardzo znany...
http://www.youtube.com/watch?v=9zBNDdFQ ... re=related
mysle ze przynajmniej pare osob kojarzy jego stare wypowiedzi, teraz wszystkie usunal. niewiem czemu, ale wypowiedzi mysticara od razu skojarzyly mi sie z nim. zatwardzialy, gadajacy tylko po to zeby milion razu wyrazic swoje zdanie, ktorego nie zmieni. wiec po co w ogole piszesz, po co rozmawiasz? skoro i tak ani troche nie ustapisz a i tak kazdy zna Twoje zdanie.
http://slash112.pinkbike.com/
Grondag
Kontakt:

Post autor: Grondag »

ahh.. w wielu rzeczach trzeba wam przyznać rację, ja sam się czasem wkurzam na Kościół, np. na ostanich Targach Ksiązki w Krakowie troszkę podirytowała mnie duża ilość wydawnictw prowadzonych przez księży, nie wiem co robią z dochodem, mam nadzieję że nie zostawiają dla siebie, ale a akurat wiem w jakim dziwnym kraju mieszkam i takie rzeczy nie są wstanie podważyć mojej wiary czy przynależności do Kościoła

Najlepsze jest jak przy babci powiem, że księża biorą kasę za każdą mszę, albo że radio maryja to w 70% zło(są tez dobre audycje, ale zwykle to te dla dzieci)- ale jest kłutnia, kończy się na wypomnieniu mi grzechu ooczerninia księży :D

wkurza mnie jeszcze że tak się mówi o prześladowaniu chrześcijan, ale o tym że oni póżniej resztę świata prześladowali(w Biazncjum na przykad) to juy sie tak glosno nie mowi

alel to wszstko prowokuja ludzie, wiec biorac poprawke na to ze ludzie tez Katolicy
sa mylni ja pozostaje przy wierze i Kosciele
mysticar
Kontakt:

Ja powtórzę jeszcze raz na koniec tego tematu. Znam więcej dobrych niż złych księży i wy pewnie tez tak naprawdę, ale problem polega na tym, że wy chcecie słyszeć i słyszycie tylko o tych zdemoralizowanych bo to o nich jest głośno.
koniec.

Dlaczego jak oprę koło z oponą o ścianę to na ścianie zostaje czarna plama, a na oponie biała?
Grondag
Kontakt:

może teraz ktoś mi odpowie:
dlaczego słychać szum w muszli morskiej?

mysticarzależy jaka ściana :D
mysticar
Kontakt:

mniejsza o kolor ściany
Czarny_DH
Kontakt:

Post autor: Czarny_DH »

Dlaczego w niektórych artykułach DunCon Cane Coso nazywany jest psem ? :arrow: patrz papierowe BA
http://czarny-biker.pinkbike.com/
Grondag
Kontakt:

Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

mysticar słabo masz pomalowane ściany w pokoju, gdy zmienisz farbę na akrylową to problem zniknie...a kolor ma zdecydowanie znaczenie, bo gdy będzie czerwona ściana to nie zostawi białego śladu :)

jak dłoń do ucha przykładasz to też szumi, robi się puszka co rezonuje i masz to co masz...

mysticar widzisz ja znam więcej tych złych i na tym opieram swe zdanie które wywodzi się z doświadczenia, może gdy zaczniesz bardziej treściwie się przyglądać ich postępowaniu i przestaniesz ich tak gloryfikować to okaże się że są tacy jak inni....tylko tego nie wiedziałeś..
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Skyline GT
Kontakt:

Post autor: Skyline GT »

Czarny_DH pisze:Dlaczego w niektórych artykułach DunCon Cane Coso nazywany jest psem ? Arrow patrz papierowe BA
Prawię każdą ramę DunCon nazwał od rasowego psa (wyjątek Cock/Cocker) : AMstaff , Pitbull , Tosa Inu , Cane Corso i brakuje do tego bulldog :D
Frrytkiii
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

...czemu Dun Con to ścierwo ?? czemu taka firma okłamywała latami ludzi wciskając im gówno teraz praktycznie zdycha... czy zdycha bo kłamała czy zdycha bo ludzie zaczęli myśleć ??
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
mysticar
Kontakt:

nie chodzi o to jaki kolor ściana zostawia tylko o sam fakt, że zostawia.
sens pytania był taki,że jak to jest, że ściana i opona brudzą i na jakiej zasadzie te brudy przez siebie przenikają tak jakby? czego efektem jest wymiana ''brudów'' między oponą i ścianą :D
ODPOWIEDZ