streetowa zajawka filmowa...

Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

wymiatanko ze strony erenesa :D
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
bzp
Kontakt:

Post autor: bzp »

Czy to zachaczanie tylnym kółkiem za każdym razem o śmietnik było zamierzone? Jak tak bardzo chcesz kostke brukową pocałowac wystarczy klęknąć i cmoknąć :D Kolejne filmiki z chęcią pościągam. p0zdr0
emat-e
Kontakt:

Post autor: emat-e »

[quote="evilbiker"]po obejrzeniu tego większego to powiem że nic szczególnego po za tym barspinem do barspina :/[/quote]

tez przeskakujesz nad smietnikami sobie na luzaku:> spox...

Dzikus: po prostu znam goscia i jego podejscie do jazdy: zero pozerstwa, skromosnosc i czyste chamskie napierdalanie :)

takie samo wraznie odnosze zawsze... :] pozdr.
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
Lucid
Kontakt:

Post autor: Lucid »

dokładnie, trzeba jezdzic dla siebie...
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

evila nie kręcą już śmietniki on przeskakuje nad uciekającymi spod kół ludzmi !!! :)
Bankier
Kontakt:

Post autor: Bankier »

To pewnie dzikus zaciagnał go pod ten kosciół..... hmmm
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
erenes
Kontakt:

Post autor: erenes »

tam jak są te 2 śmietniki z rzedu, ma sie za mała predkosc żeby zrobić oba. Po ladowaniu od razu trzeba robić drugiego. Jak sie jedzie szybko zeby pierwszy skoczyć w drugi sie przodem uderza. Jak wolniej tylnim przejeżda sie po smietnikach.

Pojedyńcze moge skakać na czysto, ale fajnie tez po nich przejechac. Taki "touch" coś jak poczatek nauki bunny-to manual. Lubie je dotykać :) (bez skojarzeń...)
dupa.
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

ja sie wczoraj przymierzalem do skoczenia nad smietnikiem ale sie rozmyslilem jednak wskoczyc na cos jest latwiejsze niz przez cos ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
Silent
Kontakt:

Post autor: Silent »

A ja ostatni zaliczylem manual to plecy grind z takiej mini hopki. lol.
trailer poza bar spinem niczego ciekawego nie pokazal ale na kamerce wszystko wyglada o wiele bardziej lightwow niz na zywo.....
zasysam pelna wersje
Grooby
Kontakt:

Post autor: Grooby »

no zajawka spoko teraz sciagam cały film napisze cos jak obejze cały:D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=613601
gg6537176
bicer
Kontakt:

Post autor: bicer »

barspin to trick jest banalny :)
a RNS na dercie obczailes spina?
erenes
Kontakt:

etam, ja generalnie jestem ciorta i dertów nie latam, może sie poucze dopiero. Kiedyś skakałem nofootery, ale teraz sie pekam bo nei mam nawet piłkaraskich ochraniaczy na piszczele. Boli mie kostka i bark po glebie 10 dni temu na dircie. Piszczel uderzyłem na streecie pierwszy sraz od dawna nie pedałem a na kant upadłem- dokładnie na rurkę od quotera- cooping. na 1m coopoing buahahha. tak rabnałem że 30minut kwiczałem i zwijałem sie. Myslałem że zlamałem nogę. Boli wszędzie, nbawet z drugiej strony nogi najbardziej. A gleba była tak z ninacka (slisko). Brrr.

może kiedys :)
dupa.
667
Kontakt:

Post autor: 667 »

styl, spokój, opanowanie.....respect4rns!!!
rastabandit
Kontakt:

Post autor: rastabandit »

foghorn ale ty dziwny jestes:/
jak ktos kreci film to musi byc super wyczes z backflipami na podjazdach dla wózków i wtedy bedzie fajny street?chyba mija sie to z celem jezdzenia...w ogole celem jezdzenia szczegolnie dla erenesa na pewnoe nie jest podobanie sie tobie:)wiec nie załamuj sie
tak jak ciebie nie jara barspin:P tak jego nie jara prezenie sie przed kamerka
mi sie podobało i czekam na wiecej-jak nakreciesz godzinny film z nocnej jazdy po miescie to nazwij go "kultowy"bedzie latwiej wszystkim:)szacunek
http://www.pinkbike.com/photo/783857/
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
erenes
Kontakt:

oj dajcie spokój, nie gryźcie sie tylko.

filmik jest mały , sceny powtarzają sie, nie ma żadnego manuala ( i tak nie umiem dobrze), a kazdu bunny to manual na wysepce krawęzniku [buahahah] kończy sie opuszczonym przodem. Za krótki film i za ciemno. pozatym nie jeżdze technicznie. ale tak lubie :) Jezdze juz długo i bunny mam całkiem całkiem opanowane.

możnecie nie komentowac, tylko sobie luknijcie i już :)

RIDE!
dupa.
rastamasta
Kontakt:

Post autor: rastamasta »

ku..wa nie wnerwiajcie. Człowiek zapodał swój kawałek a wy narzekacie. Pieniędzy z tego mieć przecież nie będzie ani sławy. Ja sam jeżdzę jak ciota ale jeżdżę dla siebie, nie dla mamy, taty, ani poklasku małolatek...

a swoją drogą PYTANIE DO WSZYSTKICH WYMIATACZY... (i nie tylko) chcielibyście (i jesteście na siłach tzn. pod kątem umiejętności) zagrać... powtarzam zagrać w filmie rowerowym nakręconym na profesjonalnej kamerze cyfrowej...???

dlaczego pytam.

po pierwsze primo - sam jeżdżę na biku, street mnie kręci bardzo

po drugie primo -- jestem z branży powiedzmy filmowej i rozmawiałem ostatnio w pewnym producentem/dystrybutorem, który znając moje upodobania rowerowe zapytał o możliwość realizacji PROFESJONALNEGO FILMU ROWEROWEGO...

wiadomo, że filmu od razu się nie nakręci, ale powiedzmy na początek DEMO z prezentacją umiejętności, żeby człowiek wiedział o co chodzi... pokazałem mu Jiba, filmiki chłopaków z 24 bicycles i złapał zajawkę :-) ....

Polaki nie gęsi i swojego Jiba też mieć mogą :-)

w tej kwestii zresztą zamieszcze osobnego posta, ale nie teraz

pozdro erenes
bzp
Kontakt:

Post autor: bzp »

A skąd jesteś?
rastamasta
Kontakt:

Post autor: rastamasta »

stolica
evilbiker
Kontakt:

Post autor: evilbiker »

:D śmietnika nie skakałem ale na murek takiej wysokości tak :/ ale tylko dlatego ze nie moge skakać na rowerze za bardzo :D powód ?? zobacz główke ramy w podpisie =)
http://tiny.pl/1h2
just fuck it.
ODPOWIEDZ