streetowa zajawka filmowa...
-
- Kontakt:
[quote="evilbiker"]po obejrzeniu tego większego to powiem że nic szczególnego po za tym barspinem do barspina :/[/quote]
tez przeskakujesz nad smietnikami sobie na luzaku:> spox...
Dzikus: po prostu znam goscia i jego podejscie do jazdy: zero pozerstwa, skromosnosc i czyste chamskie napierdalanie :)
takie samo wraznie odnosze zawsze... :] pozdr.
tez przeskakujesz nad smietnikami sobie na luzaku:> spox...
Dzikus: po prostu znam goscia i jego podejscie do jazdy: zero pozerstwa, skromosnosc i czyste chamskie napierdalanie :)
takie samo wraznie odnosze zawsze... :] pozdr.
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
tam jak są te 2 śmietniki z rzedu, ma sie za mała predkosc żeby zrobić oba. Po ladowaniu od razu trzeba robić drugiego. Jak sie jedzie szybko zeby pierwszy skoczyć w drugi sie przodem uderza. Jak wolniej tylnim przejeżda sie po smietnikach.
Pojedyńcze moge skakać na czysto, ale fajnie tez po nich przejechac. Taki "touch" coś jak poczatek nauki bunny-to manual. Lubie je dotykać :) (bez skojarzeń...)
Pojedyńcze moge skakać na czysto, ale fajnie tez po nich przejechac. Taki "touch" coś jak poczatek nauki bunny-to manual. Lubie je dotykać :) (bez skojarzeń...)
dupa.
-
- Kontakt:
etam, ja generalnie jestem ciorta i dertów nie latam, może sie poucze dopiero. Kiedyś skakałem nofootery, ale teraz sie pekam bo nei mam nawet piłkaraskich ochraniaczy na piszczele. Boli mie kostka i bark po glebie 10 dni temu na dircie. Piszczel uderzyłem na streecie pierwszy sraz od dawna nie pedałem a na kant upadłem- dokładnie na rurkę od quotera- cooping. na 1m coopoing buahahha. tak rabnałem że 30minut kwiczałem i zwijałem sie. Myslałem że zlamałem nogę. Boli wszędzie, nbawet z drugiej strony nogi najbardziej. A gleba była tak z ninacka (slisko). Brrr.
może kiedys :)
może kiedys :)
dupa.
-
- Kontakt:
foghorn ale ty dziwny jestes:/
jak ktos kreci film to musi byc super wyczes z backflipami na podjazdach dla wózków i wtedy bedzie fajny street?chyba mija sie to z celem jezdzenia...w ogole celem jezdzenia szczegolnie dla erenesa na pewnoe nie jest podobanie sie tobie:)wiec nie załamuj sie
tak jak ciebie nie jara barspin:P tak jego nie jara prezenie sie przed kamerka
mi sie podobało i czekam na wiecej-jak nakreciesz godzinny film z nocnej jazdy po miescie to nazwij go "kultowy"bedzie latwiej wszystkim:)szacunek
jak ktos kreci film to musi byc super wyczes z backflipami na podjazdach dla wózków i wtedy bedzie fajny street?chyba mija sie to z celem jezdzenia...w ogole celem jezdzenia szczegolnie dla erenesa na pewnoe nie jest podobanie sie tobie:)wiec nie załamuj sie
tak jak ciebie nie jara barspin:P tak jego nie jara prezenie sie przed kamerka
mi sie podobało i czekam na wiecej-jak nakreciesz godzinny film z nocnej jazdy po miescie to nazwij go "kultowy"bedzie latwiej wszystkim:)szacunek
http://www.pinkbike.com/photo/783857/
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
oj dajcie spokój, nie gryźcie sie tylko.
filmik jest mały , sceny powtarzają sie, nie ma żadnego manuala ( i tak nie umiem dobrze), a kazdu bunny to manual na wysepce krawęzniku [buahahah] kończy sie opuszczonym przodem. Za krótki film i za ciemno. pozatym nie jeżdze technicznie. ale tak lubie :) Jezdze juz długo i bunny mam całkiem całkiem opanowane.
możnecie nie komentowac, tylko sobie luknijcie i już :)
RIDE!
filmik jest mały , sceny powtarzają sie, nie ma żadnego manuala ( i tak nie umiem dobrze), a kazdu bunny to manual na wysepce krawęzniku [buahahah] kończy sie opuszczonym przodem. Za krótki film i za ciemno. pozatym nie jeżdze technicznie. ale tak lubie :) Jezdze juz długo i bunny mam całkiem całkiem opanowane.
możnecie nie komentowac, tylko sobie luknijcie i już :)
RIDE!
dupa.
-
- Kontakt:
ku..wa nie wnerwiajcie. Człowiek zapodał swój kawałek a wy narzekacie. Pieniędzy z tego mieć przecież nie będzie ani sławy. Ja sam jeżdzę jak ciota ale jeżdżę dla siebie, nie dla mamy, taty, ani poklasku małolatek...
a swoją drogą PYTANIE DO WSZYSTKICH WYMIATACZY... (i nie tylko) chcielibyście (i jesteście na siłach tzn. pod kątem umiejętności) zagrać... powtarzam zagrać w filmie rowerowym nakręconym na profesjonalnej kamerze cyfrowej...???
dlaczego pytam.
po pierwsze primo - sam jeżdżę na biku, street mnie kręci bardzo
po drugie primo -- jestem z branży powiedzmy filmowej i rozmawiałem ostatnio w pewnym producentem/dystrybutorem, który znając moje upodobania rowerowe zapytał o możliwość realizacji PROFESJONALNEGO FILMU ROWEROWEGO...
wiadomo, że filmu od razu się nie nakręci, ale powiedzmy na początek DEMO z prezentacją umiejętności, żeby człowiek wiedział o co chodzi... pokazałem mu Jiba, filmiki chłopaków z 24 bicycles i złapał zajawkę :-) ....
Polaki nie gęsi i swojego Jiba też mieć mogą :-)
w tej kwestii zresztą zamieszcze osobnego posta, ale nie teraz
pozdro erenes
a swoją drogą PYTANIE DO WSZYSTKICH WYMIATACZY... (i nie tylko) chcielibyście (i jesteście na siłach tzn. pod kątem umiejętności) zagrać... powtarzam zagrać w filmie rowerowym nakręconym na profesjonalnej kamerze cyfrowej...???
dlaczego pytam.
po pierwsze primo - sam jeżdżę na biku, street mnie kręci bardzo
po drugie primo -- jestem z branży powiedzmy filmowej i rozmawiałem ostatnio w pewnym producentem/dystrybutorem, który znając moje upodobania rowerowe zapytał o możliwość realizacji PROFESJONALNEGO FILMU ROWEROWEGO...
wiadomo, że filmu od razu się nie nakręci, ale powiedzmy na początek DEMO z prezentacją umiejętności, żeby człowiek wiedział o co chodzi... pokazałem mu Jiba, filmiki chłopaków z 24 bicycles i złapał zajawkę :-) ....
Polaki nie gęsi i swojego Jiba też mieć mogą :-)
w tej kwestii zresztą zamieszcze osobnego posta, ale nie teraz
pozdro erenes
-
- Kontakt: