MATURA
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
MATURA
Tak sobie siedze i myśle... Czy przeczytać kolejny topic na tym forum czy może w końcu wziąść się do książek... a może iść na rower?:P Kurde ciężki wybór:P
A jak jest u Was (zwracam się do tegorocznych maturzystów oczywiście)?:> Dużo wqwacie?:) Macie już jakieś ściągi?:P
Ja pocieszam się tylko tym, że czekają mnie najdłuższe wakacje w życiu:P a wszyscy mówią że matura to pryszcz, więc jakoś trzeba sobie dac radę:D
POWODZENIA wszystkim, którzy pisza w tym roku maturkę:>
OK spadam, historia czeka:P
A jak jest u Was (zwracam się do tegorocznych maturzystów oczywiście)?:> Dużo wqwacie?:) Macie już jakieś ściągi?:P
Ja pocieszam się tylko tym, że czekają mnie najdłuższe wakacje w życiu:P a wszyscy mówią że matura to pryszcz, więc jakoś trzeba sobie dac radę:D
POWODZENIA wszystkim, którzy pisza w tym roku maturkę:>
OK spadam, historia czeka:P
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
no mnie tez czeka matura w tym roku. to juz za tydzien. jak na razie luzik i nic innego jak nauka mi nie pozostaje (wczorajszy wypad na bajka skonczyl sie zalozeniem kilkunastu szwow)
wyskoczylem tylko na chwile do qmpla i nie wzialem ochraniaczy, no i moje welgo czerwoniutkie troche mi noge rozj**. skonczylo sie na kilkunastu szwach i koniec. na raower przez najblizszy czas nie wsiade (motywacja do nauki)
tak wiec spadam. nie do hiry a fizy, ustana mnie czeka 1 czerwca:D
a scig nie robie bo sensu w tym nie widze. matura to na luzaka, gorzej z egaminami 1 lipca (Polibuda Warszawska)
no to wszytim powodzenia:D
wyskoczylem tylko na chwile do qmpla i nie wzialem ochraniaczy, no i moje welgo czerwoniutkie troche mi noge rozj**. skonczylo sie na kilkunastu szwach i koniec. na raower przez najblizszy czas nie wsiade (motywacja do nauki)
tak wiec spadam. nie do hiry a fizy, ustana mnie czeka 1 czerwca:D
a scig nie robie bo sensu w tym nie widze. matura to na luzaka, gorzej z egaminami 1 lipca (Polibuda Warszawska)
no to wszytim powodzenia:D
sikun jestes...
-
- Kontakt:
Ja gegre tez mam pozniej , wogole syf bo mnie nei dopuscila do Polaka ustnego...
I tak czy siak mam 8 miechow wakacji, do tego strach o wojo itd...
W kazdym razie uczyc to sie jeszcze nie uczylem, bo mi najzwyczajniej nie chce, nie nawidze tego, siade poczytam 30min i juz nie wiem o czym czytam. Wczoraj tez sie rozwalilem bez ochraniaczy bo mi sie nie chcialo zakladac znowusz , za dlugo no footer i pedal wbil mi sie w kolano i pod kolanem , dziury ;/ boli wpizdu.
I tak czy siak mam 8 miechow wakacji, do tego strach o wojo itd...
W kazdym razie uczyc to sie jeszcze nie uczylem, bo mi najzwyczajniej nie chce, nie nawidze tego, siade poczytam 30min i juz nie wiem o czym czytam. Wczoraj tez sie rozwalilem bez ochraniaczy bo mi sie nie chcialo zakladac znowusz , za dlugo no footer i pedal wbil mi sie w kolano i pod kolanem , dziury ;/ boli wpizdu.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
A ja sie ucze geografii. Angielski to pikus, z ustnego jestem zwolniony (FCE), a pisemnie bede zdawal bo tak mi sie podoba :P Probna w mniej niz 2 godziny na 5 napisalem, taklze spoko :]
Jedyne co sie boje to polski ustny no i troche ta ustna geoghrafuia, ale to juz w sumie luzik...
Jedyne co sie boje to polski ustny no i troche ta ustna geoghrafuia, ale to juz w sumie luzik...
gg: 3212274
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
heh patrze nie jestem sam. LACZMY SIE BRACIA :D !!! HARDKOR MUSI BYC
ja to siedze juz tylko nad fiza, ustna mnie czeka. a polski? kto wie moze sie jakos cudem napisze na 5 i ustna odpadnie.
dla mnie tam luziik;]
a tak apropo to ja se chyba wezme normalnie klamke od hebla na mature zamist maskotki. ciekawe co powiedzia. moze mnie nie wpuszcza bo moge sobie w przyplywie zlosci krzywde tym zrobic;]
ja to siedze juz tylko nad fiza, ustna mnie czeka. a polski? kto wie moze sie jakos cudem napisze na 5 i ustna odpadnie.
dla mnie tam luziik;]
a tak apropo to ja se chyba wezme normalnie klamke od hebla na mature zamist maskotki. ciekawe co powiedzia. moze mnie nie wpuszcza bo moge sobie w przyplywie zlosci krzywde tym zrobic;]
sikun jestes...
-
- Kontakt:
pociesze Was - matura to pryszcz przy pozniejszych sesjach :)
do matury zbytnio sie nie uczylem. jedynie w jeden miesiac przerobilem 4 lata geografii (ustny) wiec to zrylo mi mozg ;) powodzenia Wam zycze i pamietajcie, ze na niezdanej maturze swiat sie nie konczy :)
do matury zbytnio sie nie uczylem. jedynie w jeden miesiac przerobilem 4 lata geografii (ustny) wiec to zrylo mi mozg ;) powodzenia Wam zycze i pamietajcie, ze na niezdanej maturze swiat sie nie konczy :)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
Groochas i pasqd maja racje matura to pryszcz potem dopiero jest przesrane te sesje ja juz 30 maja pierwsza z anatomi bedzie sajgon niezly ;/ :( a teraz kurwa mam gips na nodze wiec *** z rowerka moze sie poucze.. ale wykurwisie mi sie niechce.. propo matury na matme nic sie nieuczylem na polak przeczytalem jedna ksiazeczke streszczenia lektur i 15 sciag i poszlo spokojnie.. :) pozdrowionka i zycze powodzenia na maturce..
ogólnie przejebane z tą maturą....
ja sie boje polaka ale majcy też bo jeszcze do tego zdaje majce rozszeżoną.......
ogóleni przejebane nic mi sie uczyć nie chce a to juz niecały tydzień... :(
ale jak już kolega wyżej powiedział
HARDKOR MUSI BYĆ :P
P.S
na polskim licze na ściągi a na majcy że nam pani zrobi ze 2 zadania :P:P:P
bo inaczej moze być lipa :(
ja sie boje polaka ale majcy też bo jeszcze do tego zdaje majce rozszeżoną.......
ogóleni przejebane nic mi sie uczyć nie chce a to juz niecały tydzień... :(
ale jak już kolega wyżej powiedział
HARDKOR MUSI BYĆ :P
P.S
na polskim licze na ściągi a na majcy że nam pani zrobi ze 2 zadania :P:P:P
bo inaczej moze być lipa :(
MÓJ BAJK :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=244078
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=244078