Antidote LifeLine

jan.mikael
Kontakt:

Post autor: jan.mikael »

ale mój drogi piotrze jak zapewne zauważyłeś nie napisałem nigdzie że jest to jakikolwiek produkt, ino pomysł;p aczkolwiek mogłem dopisać słowo prototype, to przyznaję, z tym że myślałem iż to oczywiste;]
dawniej mikael:)
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

no nie było to jednoznaczne , brzmiało jako końcowy element...a można było nazwać to makieta :)
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
war23
Kontakt:

Post autor: war23 »

Kochani koledzy , w tym temacie ważna jest rama i tylko ona się liczy, nie jest ważne czy ma kolor różowy, czy nie ma nawet podkładu, czy w niej wsadzony jest rst delta triple z kid shockiem, czy może BOS bądź CCDb, nie ważne czy śmiga na niej dzieciak 12 letni czy starszy facet wygrywający zawody bądź po bolki, jak dla mnie liczy się
- waga
-praca
-praca
-praca
-wytrzymałość
-prowadzenie
( nie napisałem to w dobrej kolejnosci ale no co :))
W Polsce o ile wiem są takie już 2 ramki, nie powiem kto , ale już nawet widziałem oba, nie są to jakieś wypasie sety na bosie ale rowery godne :)
Karpiel i Duncon to moje zycie
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

war23 po Polsce jezdza 3 LifeLiney,a 2 sie skladaja ;).
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
war23
Kontakt:

Post autor: war23 »

piotrex :d ha no mozna tak powiedziec xd
Karpiel i Duncon to moje zycie
Czlenson
Kontakt:

Post autor: Czlenson »

Jesli ktos ma konto na facebooku to moze poszukac sobie na nim Antidote Bikes UK.

Duzo fotek i nowinek.
GBN CREW

http://www.pinkbike.com/u/czlenson/
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

może naszą klasę też mają :]
miałem okazję widzieć tą ramkę na żywo w zeszła niedzielę na Kiczerze, naprawdę ładna jest i samym wyglądem sprawia wrażenie lekkiej i solidnej :)
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

SeraaX wspomnij też o dziwnym zestawieniu części, bo rama była z shiverem. Waga ramy prawie równa wadze amorka :D
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

jak się zapatrzyłem na ramę to tego nawet nie zauważyłem :)
Więc wiem tyle że ładna, i z tego co pamiętam miała żółte linki od wahacza, więc to już kolejna wyprodukowana sztuka (bo na necie widziałem z niebieskimi i czerwonymi wcześniej )
szczerb_
Kontakt:

Post autor: szczerb_ »

Albo ktoś pieczołowicie zmienia linki i robi kolejne foty :lol:
bot przypominający na gg o klikaniu w pajacyka:
[url]http://www.pajacyk.no-ip.pl[/url]
Czlenson
Kontakt:

GBN CREW

Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Czlenson szczerze to srednio pozytywna biorac pod uwage, jak Jonesy o bikach pisze. CHociaz moze ostatnio ma zły humor bo 2stage i Corsair tez nie byly mega dobrze ocenione.
Czlenson
Kontakt:

Po to jest prototyp zeby wychwytywac niedociagniecia i go usprawniac :) Teraz trzeba poczekac kilka miesiecy na finalna wersje.
GBN CREW

zimer
Kontakt:

Post autor: zimer »

ale kto daje prototyp do jednego z najbardziej opiniotwórczych magazynów rowerowych, to raczej jak gwóźdź do trumny...
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

zimer banshee i pare innych firm tez to robilo bo pomimo tego to jest najlepsza reklama jaka mozesz miec. Do tego 3/4 ludzi nie czyta miedzy wierszami i stwierdzi, ze skoro nikt bika nie zjechal to mozna go brac.
B.Z.
Kontakt:

Post autor: B.Z. »

Po to jest prototyp zeby wychwytywac niedociagniecia i go usprawniac Teraz trzeba poczekac kilka miesiecy na finalna wersje.
Tak racja, tyle, że od kilku miesięcy ten projekt nie wychodzi poza stadium prototypu. Ostatni raz wypowiadałem się na temat tej ramki na początku października, tradycyjnie parę osób uznało że się czepiam. Wtedy rowerek trafił na jakieś targi, był do wygrania i podobno jego wystawienie było niezależną inicjatywą dystrybutora a nie producenta. Jeszcze więcaj czasu minęło od momentu kiedy ze Steelem przyczepiliśmy się śrubek i anody no i jak się okazuje nie można było zadbać o te detale. OK, może się czepiam, moze to faktycznie nie ma znaczenia, ale cały czas rama przedstawiana jest jako prototyp. Skoro było dobrze to co stało na przeszkodzie, żeby w końcu wdrożyć całość do produkcji?
szymon102
Kontakt:

Post autor: szymon102 »

A ja się na niej bujałem :D Jeden 13letni forumowicz ją posiada więc niech się wypowie chyba, że taki skromny jest :D
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
B.Z.
Kontakt:

Post autor: B.Z. »

Nie no, ramka prezentuje się fajnie. Niska masa, elegancki design (miła odskocznia od powyginanych cudacznie Demówek i V-10-tek), z tego co piszą ludzie to całkiem dobrze jeździ, ale tradycyjnie po polsku nie można przez "x" czasu dopiąć wszystkiego na ostatni guzik. Temat wisi od marca, niedługo będzie rok bicia piany i ciągle jest to prototyp, a jedyną widoczną zmianą jaka została wprowadzona przez ten czas jest element wahacza wycinany na CNC. Skoro te ramy już jeżdżą, skoro jak stwierdzili koledzy ładne wykończenie i dbałość o detale nawet na tym pułapie cenowym nie są potrzebne to co w takim razie blokuje rynkowy debiut?
Czlenson
Kontakt:

Zmian Panie BZ pojawiło się wiele. Nawet w tym artykule Dirta mozesz sie o kilku dowiedziec ....
Rama jest juz ukonczona, na prototypie to Dirt sie wozil bo taka mieli w uk. Rowniez tam jest napisane ze niedlugo wypuszczona zostanie pierwsza seria. Skoro masz takie zastrzezenia co do dlugosci calego projektu to poczytaj sobie o legendzie nad ktorym duzo wiecej osob pracuje a wciaz go nie ma(?). Tak naprawde najwiecej czasu zajmuje jak zawsze zalatwienie kapitalu na odpalenie produkcji oraz czekanie na zamowione elementy. To nie napinacz zeby zaprojektowac, wytestowac, poprawic i wypuscic w miesiac. Peace
GBN CREW

ODPOWIEDZ