Nie zgubiłktos: czarnego AgangaPM

Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

ta- zapamiatal bym wszystkie potem na ulicy odrazu wiadomo by bylo kogo omijac szerokim łukiem
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

omg niezle szkoda ze wczesniej nie wiedziales o tym rowerze japierdole jest szansa ze rowerek trawi do wl;ascicilela UHG JA JUZ SZYKUJE gazorurke !
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
Pawel
Kontakt:

Post autor: Pawel »

Ja bym go na ulicy nie sier.dalal z bika, wziasc namiar, umowic sie i spotkac. I dopiero pujsc na psy, albo cus(ja tesz jezdem tyzlegtygiem :P)
Bankier
Kontakt:

Post autor: Bankier »

Ja tez,a mimo to umiem pisac......
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
mastah_biker
Kontakt:

Post autor: mastah_biker »

to rower slawka!!!charakterystyczne bylo to ze w amorze blacku byly dospawane piwoty pod tarcze!!!trzeba znalez ch.uja!!!sam tez sie bede rozgladal
kapkama
Kontakt:

Post autor: kapkama »

I co chlopaki ? Znalazl sie dres i rower? Trzymam kciuki ! 3majcie sie pozdROWER
'Wszystko zaczyna sie w glowie' - Arnold Schwarzenegger.
freeride
Kontakt:

Post autor: freeride »

podpisuje sie pod kapkama
pozdro
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
m4kar0n
Kontakt:

Post autor: m4kar0n »

mowisz na BIEZANOWIE ?? jestem tam codziennie, chodze tam do szkoly... popytam, pogadam - znam paru drecholi.... moze cos sie zalatwi
GG:3376530
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

Kurde ale nie nikt nie moze tego spalić bo jak do niego podejdziesz i zapytasz czy rower na sprzedaż to może sie kapnąć lepiej podjechać i zapytaś sie czy pojedzi z wami troche i po chwili go np. siodełkiem jebnąc w łeb albo coś takiego :\
iceman
Kontakt:

Post autor: iceman »

Zastanowcie sie jak to bedzie wygladalo! Przeciez "zwykli ludzie" nie wiedza ze ten rower jest kradziony. Jeszcze sobie pomysla ze bez przyczyny lejecie jakiegos spokojnego i milego chlopczyka i to was zgarna za napasc. Pamietajcie ze zyjemy w Polsce...
"Words of wisdom - Full Face helmet"
pixel
Kontakt:

Post autor: pixel »

Zalorze sie ze ten koles juz sprzedal wpizdu ten rower i albo poszedl na czesci albo jakis baran na nim jezdzi po kraku albo poszedl poza misato ! Ale zawszie moze stac sie cood :) wiec mzoe jeszcze jest jakas szansa na odzyskanie rowerka :) ja bym osobiscie tego sqr.wiela poslal do szpitala za to. pozdro !
AlWaYs LoOk On ThE bRiGhT sIdE oF LiFe !
AGANG_KRK
Kontakt:

Post autor: AGANG_KRK »

I CO MACIE GO JUZ ?
AGANG ! ! ! GG 5022551
Kermit-PL
Kontakt:

Post autor: Kermit-PL »

Witam. Niestety smutna wiadomosc !!! Wczoraj czyli 11.09.2004 okolo godziny 19:00 widzialem taki rower na osiedlu Centrum E. Koles takze pasowal do opisu ( blond wlosy na zelu kolo 22 lat zypelnie nie psowal do roweru ) wiec postanowilem rozejrzec sie po okolicy. Jednak stracilem go z oczy. Po jakiejs godzinie przechodzac pod brama na osiedlu stalowym ten koles przejezdzal przez ta sama brame. Wiec postanowilem odzyskac go i oddac wlascicielowi. I tu sie zaczyna pech !!! Podbijam do typa i nawijam " Siema. Poszukuje dobrego roweru za rozsadna cene. Wiesz chyba o co mi chodzi, a widze ze ty jezdzisz na niezlym wiec moze dalbys rade zalatwic mi podobny ? " a on na to " Mam wlasnie ten rower do sprzedania ". A ja na to " OOO to swietnie odpowiada mi ten rower. Ile chcesz za niego ? " a on " 1200zl i od kopa jest twoj ". wiec ja mu na to " To chodz ze mna wyjdziemy z bramy ( bo byla oswietlona ) ja mieszkam w drugiej klatce po prawej stronie ". Wchodzimy w osiedle, skrecamy w prawa strone i... Prawy sierp siadl mu prosto na morde. Koles wyjebal razem z rowerem. Podszedlem do niego i wyjebalem mu kopa w brzuch. W tym samym momencie ktos wyszedl z klatki przy ktorej sie to dzialo i drze morde " Policja!!! Zostaw go ". Patrze a tu jakis koles po 30-stce i leci do mnie. Chwycil mnie za reke abym go juz nie bil. Zanim sie wyrwalem temu kolesiowi tamten zdarzyl wstac, wsiasc na rower i zdupcyc. WIELKIE SORKI za nie odzyskanie roweru ale robilem wszystko co w mojej mocy. Prawdopodobnie koles juz sie nie pokaze w tych rejonach.
iceman
Kontakt:

Post autor: iceman »

Nie chce nikomu podpasc ale kilka postow wczesniej napisalem, ze tak moze sie stac :((( Szkoda, bo teraz koles pewnie sie nie pokaze na zadnym osiedlu.. Kermit moge Ci powiedziec tylko jedno - masz kochones :))
"Words of wisdom - Full Face helmet"
c4
Kontakt:

Post autor: c4 »

ehh, wystraczylo nr. tel od typa wziac i podac komu trzeba :/ czy jest szansa, ze ten chłop pomyslal, ze chcesz mu ten rower zakosić? lepiej, zeby tak pomyslal.
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

eh no hujowa akcja
wzieli ciebie za zlodzieja
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
dualboy
Kontakt:

Post autor: dualboy »

eee ludzie no bez takich :(
A tam
wojo
Kontakt:

Post autor: wojo »

wiem ze konsekwencje tego sa zle.. ale jednak nalezy podziwiac kermita.. mysle ze zaden z was nie odwazylby sie do takiego czynu jak on ;/ Jedyne co mogl kermit zrobic a nie zrobil.. to krzyczec zeby zlapali drecha
btw. patrzcie.. jak to jest.. jak my chcemy odzyskac rower to ludzie reaguja.. a jak nam chca zajebac to nic :/
badam
Kontakt:

Post autor: badam »

troche mniej opanowania a byla by sprawa o pobicie policjanta
ODPOWIEDZ