Giant DH Comp i pochodne rocznikowo a współczesność...

Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

troyo na sdh z boxxem teamem jest goose 08 za 960 funtów ;)
rav4868
Kontakt:

Post autor: rav4868 »

Może warto by było zainwestować w poczciwego sztywaniaczka. Taniej Cie to wyjdzie, sprzęt będzie zacniejszy, czegoś się nauczysz - same + ;)
><)))'>
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

rav4868 ja rozumiem jeszcze sugestie "kup sztywniaka na poczatek" (nawet jesli sie z nimi nie zgadzam) ale sudi juz kawałek czasu jezdzi wiec skad ten pomysł? Zwłaszcza jak chłop ma zyłke do okazji ;)
rav4868
Kontakt:

Post autor: rav4868 »

Skąd? Sam długo śmigam (parę lat więcej niż sudi - swoja drogą podpadł mi ;) ). Mam typową zjazdówkę, rowerek enduro, sztywniaczka( i holenderkę do ...). Pomysł nie polega na tym by komuś udowodnić, że czegoś nie umie. Po prostu jest to jedyne sensowne rozwiązanie jak na chwile obecną. Za niewielkie pieniążki może kupić zmasakrowanego starego fulla lub dobrego sztywniaka którego w razie czego może jeszcze sprzedać. Nie będę pisał że kiedyś to w zjeździe jeździło się na...
><)))'>
sudi
Kontakt:

Post autor: sudi »

rav4868Spaced Sztywniak w każdym momencie uczy pokory do jazdy i przesiadać się na niego nawet po 20 latach popylania na fullu da niezłą szkołę .

Mniejsza... :)

Prawdopodobnie znalazłem już rozwiązanie z sytuacji i obejdę sprzedaż zjazdówki na około . Mam sztywniaka w swym garażu także, ale raczej mało wartościowego, więc nie opłacałoby mi się go nawet sprzedawać w obecnym stanie rynku . Temat myślę, że można zamknąć .

Kwestia na czym się kiedyś jeździło ... jeszcze rok temu miałem scotta octane z 98 roku na powietrznym dnm-ie i z x-vertem z przodu ... Tym rowerem naprawde dało się poszaleć - acz raczej niezbyt lotnie z racji na kruchuteńki wahacz.

rav4868 myślę, że stare sprawy zostały wyjaśnione i jesteśmy na zero - osoby winne dawnym dziejom się przyznały a ja z tym czym podpadłem - przeprosiłem i nie wykręcałem się . Nie ma co wracać.
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
Zablokowany