hmmmm

R_O_S_A
Kontakt:

hmmmm

Post autor: R_O_S_A »

nie wime jak wy...

...ale ja ide na rower :D
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

łał no nic tylko pogrlatulować głupoty............. ale ci troche zazdroszcze bo liceum to nie to co gm i lekcji jest duzo :(
MAFIOISO
Kontakt:

Post autor: MAFIOISO »

a ja w liceum w cale nie mam dużo lekcji i do końca miecha okres ochronny i nie ma pytania :D
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
freeride
Kontakt:

Post autor: freeride »

ta a ja np laze na 10 do 17.20 i co wy na to i w **** lekcji i pytaja i klasowy i wogole tylko sobota i piatek jest :(
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

a ja jestem w liceum mam w *** nauki a jezdze cale popoludnia na rowrze ;] wlasnie ide sie zabrac do lekcji bo jestem kujon i nie moge nieodrobic pracy domowej :)
shaman
Kontakt:

Post autor: shaman »

7 30 - 16 + fakultety + zajecia pozaszkolne ktorych blizej nie sprecyzuje :p

licytujemy dalej?:>
what can I say... ;)
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

myslalem ze to Dzikus on daje takie przerwy zaluje ze doczytalem caly topic
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
bzp
Kontakt:

Post autor: bzp »

A ja mam jeszcze rok wakacji : D ha!
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

w 1 liceum tak mi sie spodobal okres ochronny ( 14dni ) ze jak sie skonczyl to w kolejne 2 tygodnie nabilej 18 pal i nic wiecej... Chore to liceum bylo, roboty do nauki. Jakos zdalem ,ale i tak przenioslem sie do wieczorowki i tam dopiero bylo normalne zycie ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
bzp
Kontakt:

Post autor: bzp »

No dokładnie : D Ja nie zdałem w 3lo, kiblowałem, potem na semestr mnie wyjebali za zachowanie, olewczy stosunek do nauczycieli i alkohol. Poszedłem do sorbony do kursowej, potem zaliczyłem program lo na egzaminach externistycznych, mature tez zdałem externistycznie. Zupełnie inna szkoła. Traktuja Cie jak normalnego człowieka a nie bachora, to kapcie zmień, to ocena z zachowania w dół za papieroska, ocena za wypracowanko zalezy od opinii? Na **** mnie to? W sorbonie robiłes sam dla siebie, nie podoba sie to nie chodź, nie chcesz nie zdawaj - twój lajf.

Mnie matka olała w wieku lat 14 i spierdoliła do jakiegos fagasa, stary jak mnie wyjebali ze szkoły powiedział, że koniec z kasą, jego teraz nie obchodzi co bede robił. Takie wejście na siłe w dorosłe życie z dnia na dzień : D Na szkołe zarabiałem to tu to tam. Ale ambitny byłem i to mi pomogło skończyć lo i zdac maturke. Nikt mi nie kazał.

Teraz na pół roku szukam roboty żeby wreszcie złozyc sobie ten wymarzony (tani, po kosztach :) rower a od marca zaczynam przygotowywac sie na Akademie na rzeźbiche : -) I dostane sie kurwa, ambicja! A jak nie to do woja ide na ochotnika a potem sie zobaczy.

Eh chwila szczerości :.)
ODPOWIEDZ