hmmmm
hmmmm
nie wime jak wy...
...ale ja ide na rower :D
...ale ja ide na rower :D
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
-
- Kontakt:
w 1 liceum tak mi sie spodobal okres ochronny ( 14dni ) ze jak sie skonczyl to w kolejne 2 tygodnie nabilej 18 pal i nic wiecej... Chore to liceum bylo, roboty do nauki. Jakos zdalem ,ale i tak przenioslem sie do wieczorowki i tam dopiero bylo normalne zycie ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
No dokładnie : D Ja nie zdałem w 3lo, kiblowałem, potem na semestr mnie wyjebali za zachowanie, olewczy stosunek do nauczycieli i alkohol. Poszedłem do sorbony do kursowej, potem zaliczyłem program lo na egzaminach externistycznych, mature tez zdałem externistycznie. Zupełnie inna szkoła. Traktuja Cie jak normalnego człowieka a nie bachora, to kapcie zmień, to ocena z zachowania w dół za papieroska, ocena za wypracowanko zalezy od opinii? Na **** mnie to? W sorbonie robiłes sam dla siebie, nie podoba sie to nie chodź, nie chcesz nie zdawaj - twój lajf.
Mnie matka olała w wieku lat 14 i spierdoliła do jakiegos fagasa, stary jak mnie wyjebali ze szkoły powiedział, że koniec z kasą, jego teraz nie obchodzi co bede robił. Takie wejście na siłe w dorosłe życie z dnia na dzień : D Na szkołe zarabiałem to tu to tam. Ale ambitny byłem i to mi pomogło skończyć lo i zdac maturke. Nikt mi nie kazał.
Teraz na pół roku szukam roboty żeby wreszcie złozyc sobie ten wymarzony (tani, po kosztach :) rower a od marca zaczynam przygotowywac sie na Akademie na rzeźbiche : -) I dostane sie kurwa, ambicja! A jak nie to do woja ide na ochotnika a potem sie zobaczy.
Eh chwila szczerości :.)
Mnie matka olała w wieku lat 14 i spierdoliła do jakiegos fagasa, stary jak mnie wyjebali ze szkoły powiedział, że koniec z kasą, jego teraz nie obchodzi co bede robił. Takie wejście na siłe w dorosłe życie z dnia na dzień : D Na szkołe zarabiałem to tu to tam. Ale ambitny byłem i to mi pomogło skończyć lo i zdac maturke. Nikt mi nie kazał.
Teraz na pół roku szukam roboty żeby wreszcie złozyc sobie ten wymarzony (tani, po kosztach :) rower a od marca zaczynam przygotowywac sie na Akademie na rzeźbiche : -) I dostane sie kurwa, ambicja! A jak nie to do woja ide na ochotnika a potem sie zobaczy.
Eh chwila szczerości :.)