- 8gb pamięci (obydwa mają)
-wi fi ( obydwa mają)
-dobrego odtwarzacza mp3
Na rower nie mam zamiaru go brać jako że mam starego poczciwego w200i na rower

Mam jedno i drugie. N95 miażdży jakością IPhone'a. Zmiana sterowników w IPhonie też nic nie pomogła.pałowaty pisze:-aparat niby 2mpx, ale lepsze zdjęcia od n95
Robilem kilka zdjec N95 i jakosc ma porownywalna do kompaktow, czyli nie jest zle (w porownaniu do nokii 2mpx na zwyklej optyce to jak niebo i ziemia). Jedyne co bym jej zarzucil to lekkie mulenie w porownaniu do E51. O Iphonie sie nie wypowiem bo nie mialem stycznosci/pałowaty pisze:-aparat niby 2mpx, ale lepsze zdjęcia od n95
A co to za niby nowość? W moim E50 można pisać sms-a jak się jeszcze poprzedni wysyła... Ba! W tle jeszcze może być odtwarzacz muzyki, opera i program do gg, tylko wiadomo, że wtedy trochę przymuli. Pod tym względem jest lepsza E51. Nawet bym zmienił na nią, ale po prostu mi się nie podoba wizualnieBikerJG pisze:do tego w iphone (3g i 3gs) fajna funkcja jest to (pierdola) ze jak napiszesz sms, klikasz ok, i piszesz inne sms w czasie kiedy tamten sie wysyla
Żadna z N95 nie ma lampy błyskowej, jest tylko dioda...daro_53 pisze: Nokia zdecydowanie wygrywa. Już pomijając fakt, że ma lampe błyskową..
Popieram!Ludzie, wy naprawde porównujecie komercyjny shit jakim jest iphone do telefonu na symbianie? Nad czym tu się w ogóle zastanawiać, Nokia jest lepsza od iPhona pod kazdym względem, no po za dotykowym wyświetlaczem oczywiście, ale chyba funkcjonalność telefonu na S60 jest ważniejsza, niż lanserski wyświetlacz, prawda?
Zgadzam się w 100 %, owszem iPhone/iPod/iPad(nowy badziew) to "komercyjny shit"KondziuNS pisze:Ludzie, wy naprawde porównujecie komercyjny shit jakim jest iphone do telefonu na symbianie? Nad czym tu się w ogóle zastanawiać, Nokia jest lepsza od iPhona pod kazdym względem, no po za dotykowym wyświetlaczem oczywiście, ale chyba funkcjonalność telefonu na S60 jest ważniejsza, niż lanserski wyświetlacz, prawda?
W brew pozorom produkty apple wcale takimi dobrymi odtwarzaczami nie są ( nie mówię że wszystkie ale znaczna większość ) - poprostu udało się je dobrze wypromować. Proponuje trochę poczytąć na forum o tej tematyce mp3store na przykład.pałowaty pisze:- odtwarzacz mp3 lepszy od jakiegokolwiek innego mp3 w telefonie (ba, iPod Smile ), bez porównania z n95
Ja z przyzwyczajenia do symbiana wziął bym n95.mlynooo pisze:jezeli chcesz fajny gadzet to i phone. jezeli chcesz dobry telefon to nokia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość