jesli ma niepewną przeszłość to się nie dziwię. Co do zwykłej n95... mozesz sobie wsadzić kartę 8gb i bedzie (prawie) to samoIgorCeKa pisze:lepiej kupić jest zwykłą enke bo ta 8 GB strasznie sie muli ...

też czytałem ten artykułSandwitch pisze:Oraz wypowiedzi ludzi z branży muzycznej typu " co z tego że zrobię kawał dobrej muzyki skoro i tak wszyscy będą słuchać tego na ch8%#$ym iPodzie"
dokladnie ; )) pomimo ze mam starego 2g to i tak jest naprawde swietnie. 2g wogole ciezko rozwalic bo ile razy mi spadl tyle razy nic sie nie stalo. Czas sie przesiasc na 3gs ; )patryk46 pisze:Mówcie co chcecie ale żadna nokia nie dorasta do pięt produktowi appla jeżeli chodzi o jakość wykonania kto ma iP ten wie
Miałeś kiedyś Iphone? może kolega dał Ci się pobawić. Do iphone trzeba się przyzwyczaić i poznać wszystkie jego funkcje. Jak ktoś poużywa apple'a przez pare miesięcy to będzie wiedział że nigdy tego telefonu na żaden inny nie zmieni. Jest dużo naprawdę przydatnych aplikacji jak np. nawigacja Tom Tom. Nawet nie mówię o tysiącach gier milion razy bardziej dopracowanych od tych na nokie i inne telefony tego typu. Duży wyświetlacz jest naprawdę mocny i wygodnie ogląda się na nim filmy (oczywiście nie na codzie n, ale np. w samolocie).
Ludzie, wy naprawde porównujecie komercyjny shit jakim jest iphone do telefonu na symbianie? Nad czym tu się w ogóle zastanawiać, Nokia jest lepsza od iPhona pod kazdym względem, no po za dotykowym wyświetlaczem oczywiście, ale chyba funkcjonalność telefonu na S60 jest ważniejsza, niż lanserski wyświetlacz, prawda?
Miałeś kiedyś N95 czy tylko u kogoś w rękach widziałeś?:)Żadna z N95 nie ma lampy błyskowej, jest tylko dioda...
Niestety ale mam rację... Ubolewam nad faktem że w n95 nie postarali się o coś lepszego niż dioda bo telefon, jak na telefon, robi fenomenalne zdjęciaB3ZRADNY pisze:Miałeś kiedyś N95 czy tylko u kogoś w rękach widziałeś?
Bo niestety nie masz racji...
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 9 gości