"Spełniamy marzenie Pawła" - namiar na Pawła

piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

mathieu_88 dobra proteza to paredziesiat tysiecy zlotych,nie parenascie.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Michał_Point
Kontakt:

Post autor: Michał_Point »

piotrex ale parenaście to zawsze coś więcej prawda?
poprawcie mnie, jeśli się mylę ale chyba zakup roweru to nie jedyny koszt z nim związany? do tego dochodzi serwis, ogólnie eksploatacja, prawda? mimo, iż jest nowy.
www.pinkbike.com/photo/2479386/

www.pinkbike.com/photo/3595701/
Drachim
Kontakt:

Post autor: Drachim »

Ehh przeczytałem połowę tego co jest tu napisane i nie miałem siły ani ochoty czytać dalej. Zakończone leczenie nie jest synonimem wyleczenia... W skrócie: Choroby nowotworowe często dają wznowy, a o powodzeniu leczenia można mówić po okresie 5 lat. Zastanówcie się. Fundacje typu "Spełniamy marzenia" raczej nie spełniają marzeń osób, które pokonały chorobę i mają przed sobą perspektywy takie jak osoby zdrowe. Jeśli ktoś myśli, że ten rower to nagroda za pokonanie choroby, czy rekompensata za poniesione wydatki tzn. że jest umysłowo ograniczony.

http://www.mammarzenie.org/strona/426_k ... agamy.html

Wypowiadanie się o tym, czy stan zdrowia Pawła pozwoli mu na korzystanie z roweru itp. jest żałosne i co najmniej nie na miejscu...

Szkoda, że nie da się spełnić marzeń typu - żeby egoistów z ciasnymi łbami było mniej.
Przem NBT
Kontakt:

Post autor: Przem NBT »

Nie będę się wypowiadał na temat, znam prywatnie Pawła, jest moim sąsiadem, wiec jeśli ktoś potrzebuje bezpośrednio sie z nim skontaktować mogę podać nr tel/gg. Tak wiec proszę pw lub na gadu do mnie - 7567966. Nawiasem pisząc Paweł czyta wątek...

Pozdrawiam
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

..uff zrobilo sie glosno wokol sprawy, mysle ze mimo niektorych nieprzychylnych wypowiedzi, sprawa ma szanse zakonczyc sie dosyc niespodziewanym happy-endem, dzieki inicjatywie jednego z nas. To prawda, ze Pawel czytal ten watek. Mysle ze osoby ktore wypowiadaly sie negatywnie o Pawle moga sie tylko wstydzic swojej niewiedzy na temat chorob nowotworowych i ich skutkow. Temat ze wzgledu na prosbe pewnych osob zostaje zablokowany.

Z gory przepraszam za taki koniec tego watku. Mam nadzieje ze wiecej informacji na temat roweru dla Pawla bedziemy mogli wkrotce opublikowac na naszym serwisie.

pozdrawiam i dziekuje za dobre slowa w strone Pawla..
Zablokowany