"Spełniamy marzenie Pawła" - namiar na Pawła
-
- Kontakt:
Ehh przeczytałem połowę tego co jest tu napisane i nie miałem siły ani ochoty czytać dalej. Zakończone leczenie nie jest synonimem wyleczenia... W skrócie: Choroby nowotworowe często dają wznowy, a o powodzeniu leczenia można mówić po okresie 5 lat. Zastanówcie się. Fundacje typu "Spełniamy marzenia" raczej nie spełniają marzeń osób, które pokonały chorobę i mają przed sobą perspektywy takie jak osoby zdrowe. Jeśli ktoś myśli, że ten rower to nagroda za pokonanie choroby, czy rekompensata za poniesione wydatki tzn. że jest umysłowo ograniczony.
http://www.mammarzenie.org/strona/426_k ... agamy.html
Wypowiadanie się o tym, czy stan zdrowia Pawła pozwoli mu na korzystanie z roweru itp. jest żałosne i co najmniej nie na miejscu...
Szkoda, że nie da się spełnić marzeń typu - żeby egoistów z ciasnymi łbami było mniej.
http://www.mammarzenie.org/strona/426_k ... agamy.html
Wypowiadanie się o tym, czy stan zdrowia Pawła pozwoli mu na korzystanie z roweru itp. jest żałosne i co najmniej nie na miejscu...
Szkoda, że nie da się spełnić marzeń typu - żeby egoistów z ciasnymi łbami było mniej.
..uff zrobilo sie glosno wokol sprawy, mysle ze mimo niektorych nieprzychylnych wypowiedzi, sprawa ma szanse zakonczyc sie dosyc niespodziewanym happy-endem, dzieki inicjatywie jednego z nas. To prawda, ze Pawel czytal ten watek. Mysle ze osoby ktore wypowiadaly sie negatywnie o Pawle moga sie tylko wstydzic swojej niewiedzy na temat chorob nowotworowych i ich skutkow. Temat ze wzgledu na prosbe pewnych osob zostaje zablokowany.
Z gory przepraszam za taki koniec tego watku. Mam nadzieje ze wiecej informacji na temat roweru dla Pawla bedziemy mogli wkrotce opublikowac na naszym serwisie.
pozdrawiam i dziekuje za dobre slowa w strone Pawla..
Z gory przepraszam za taki koniec tego watku. Mam nadzieje ze wiecej informacji na temat roweru dla Pawla bedziemy mogli wkrotce opublikowac na naszym serwisie.
pozdrawiam i dziekuje za dobre slowa w strone Pawla..