Nieprzyjemna Sprawa. Allegro
Nieprzyjemna Sprawa. Allegro
Witam Jezeli Zle trafilem w nazwe prosze zmienic.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=909311174
Ktos wspomnial ze kupilem okazyjnie. Jak sie okazalo Wszytsko okazalo sie blefem.
Sprzedajacy oznajmil mi ze papiery posiada. Wszystko jest w stanie przeslac. Gdy wygralem aukcje oznajmil ze ich nie Ma. W aukcji Jest napisane ze wszystkie papiery sa wiec Towar Niezgodny z Opisem!
2 SPrawa. Zgodzilem sie zeby wyslal bez. Stwierdzil ze ma lepszego Kupca i ja sprzedal... Wiem ladnie sie zachowal.
3 sprawa wystapil Do allegro o zwrot prowizji bo nie sprzedal ramy. A jak napisal
Podany przez Sprzedającego powód niesfinalizowania transakcji:
Nawiązano kontakt, lecz Kupujący odmówił zakupu.
Powiedzcie mi co mam zrobic;/ Rame jestem w stanie kupic (pieniadze Na Koncie) Jak walczyc i Wygrac. Prosze o pomoc bo czuje sie bezradny.
Jezeli Admini chca cos zmienic, Proszę.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=909311174
Ktos wspomnial ze kupilem okazyjnie. Jak sie okazalo Wszytsko okazalo sie blefem.
Sprzedajacy oznajmil mi ze papiery posiada. Wszystko jest w stanie przeslac. Gdy wygralem aukcje oznajmil ze ich nie Ma. W aukcji Jest napisane ze wszystkie papiery sa wiec Towar Niezgodny z Opisem!
2 SPrawa. Zgodzilem sie zeby wyslal bez. Stwierdzil ze ma lepszego Kupca i ja sprzedal... Wiem ladnie sie zachowal.
3 sprawa wystapil Do allegro o zwrot prowizji bo nie sprzedal ramy. A jak napisal
Podany przez Sprzedającego powód niesfinalizowania transakcji:
Nawiązano kontakt, lecz Kupujący odmówił zakupu.
Powiedzcie mi co mam zrobic;/ Rame jestem w stanie kupic (pieniadze Na Koncie) Jak walczyc i Wygrac. Prosze o pomoc bo czuje sie bezradny.
Jezeli Admini chca cos zmienic, Proszę.
-
- Kontakt:
No wiec tak.
Skompletuj sobie maile/rozmowy na gg miedzy toba a sprzedajacym.
Załącz je do wiadomosci do allegro.
We wiadomosci napisz ze chcesz zakupic rame i ze wcale nie odmowiles zakupu ramy i ze kupujacy sprzedal ja komu innemu bo ty wygrales licytacje po okazyjnej cenie.
Jesli sprzedawca bedzie sie upieral ze rozmowy na gg ktore dales nie sa z nim tzn nie on z toba rozmawial tylko to sfałszowales (czesto tak bywa) to kaz sprzedajacemu udowodnic jakos ze odmowiles zakupu a skoro nie odmowiles to nie ma jak udowodnic. I wtedy rama jest twoja bo skoro nie ma dowodow ze odmowiles to transakcja przebiega normalnie czyli ty placisz sprzedajacy wysyla i juz. A jak sprzedajacy nie ma ramy to egzekwuj ją i nawet na policje sie udaj z ta sprawa.
Jesli nawet nie bedziesz mial ramy to zrob gosciowi max. syf koło dupy zeby sie oduczyl takiego cwaniactwa i grania w h^%a.
Ja staram sie robic smrod u dupy kazdemu kto mnie probuje robic w CH... bo "zemsta jest slodka".
Skompletuj sobie maile/rozmowy na gg miedzy toba a sprzedajacym.
Załącz je do wiadomosci do allegro.
We wiadomosci napisz ze chcesz zakupic rame i ze wcale nie odmowiles zakupu ramy i ze kupujacy sprzedal ja komu innemu bo ty wygrales licytacje po okazyjnej cenie.
Jesli sprzedawca bedzie sie upieral ze rozmowy na gg ktore dales nie sa z nim tzn nie on z toba rozmawial tylko to sfałszowales (czesto tak bywa) to kaz sprzedajacemu udowodnic jakos ze odmowiles zakupu a skoro nie odmowiles to nie ma jak udowodnic. I wtedy rama jest twoja bo skoro nie ma dowodow ze odmowiles to transakcja przebiega normalnie czyli ty placisz sprzedajacy wysyla i juz. A jak sprzedajacy nie ma ramy to egzekwuj ją i nawet na policje sie udaj z ta sprawa.
Jesli nawet nie bedziesz mial ramy to zrob gosciowi max. syf koło dupy zeby sie oduczyl takiego cwaniactwa i grania w h^%a.
Ja staram sie robic smrod u dupy kazdemu kto mnie probuje robic w CH... bo "zemsta jest slodka".
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
-
- Kontakt:
mysticar eryk_kartman Oj chłopaki az mi was zal, no jak mozna puscic komus taki wał. Miałem kilka sytuacji z allegro, tyle ze allegro jak moze to ma gdzies jak sie odpuszcza bądz jest cos nie tak z twoim kontem to ciebie bedą za tyłek ciągac a nie jego OKR36EPO zrób tak jak pisze XXX i nie daj sie , przedstawiaj co mozesz przed allegro, nawet jezeli nie kupisz ramy a powalczysz o swoje i to gosciu bedzie miał przesrane, moze sie nauczy. Jak nic z tym nie zrobisz to allegro uzna ze to twoja wina (za razem odda mu kase) i za drugim razem jak stanie sie cos głupiego to juz masz bana na koncie bo jestes podejrzany, a tamten bedzie dalej ludzi robic. Ja jak miałem problem z aukcja to walczyłem 1,5 roku dostalem stałego bana na konto i sprawa sie rozegrała w sadzie i urzez ze było warto
Działaj, a mysle ze kazdy bedzie starał ci sie pomagac jak bedzie umiec
3maj sie
Działaj, a mysle ze kazdy bedzie starał ci sie pomagac jak bedzie umiec
3maj sie

Allegro- kupiłem od kolesia odmówił mi sprzedaży. Założyłem "spór" i napisałem do allegro o co chodzi. Koleś wystąpił o zwrot prowizji, odpisałem z wyjaśnieniami do allegro jak i jeszcze był założony spór i podałem, że już pisałem maile w tej sprawie. Dostałem ostrzeżenie za niesfinalizowanie tranzakcji, gdzie po 3 blokują konto.
Coś jeszcze mogłem zrobić ? Koleś okazał się chamem z tupetem, a podejście allegro to w ogóle amatorka.
Coś jeszcze mogłem zrobić ? Koleś okazał się chamem z tupetem, a podejście allegro to w ogóle amatorka.
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!