Regulamin pucharu polski
Regulamin pucharu polski
siemka wyczytałem w regulaminie pucharu polski 2010i że :
3. Współzawodnictwo prowadzone jest oddzielnie dla 4 kategorii:
- elita mężczyźni
- juniorzy mężczyźni
- kobiety open
- mastersi
W kategorii juniorzy mężczyźni i kobiety open mogą startować zawodnicy/czki urodzeni
w latach: 1992, 1993 i 1994
czy to tylko na mistrzostwach polski to się tyczy ? i czy rocznik 1995 może startować ??
3. Współzawodnictwo prowadzone jest oddzielnie dla 4 kategorii:
- elita mężczyźni
- juniorzy mężczyźni
- kobiety open
- mastersi
W kategorii juniorzy mężczyźni i kobiety open mogą startować zawodnicy/czki urodzeni
w latach: 1992, 1993 i 1994
czy to tylko na mistrzostwach polski to się tyczy ? i czy rocznik 1995 może startować ??
Dones, w Pogaduchach rowerowych widnieje cały temacik o takiej licencji :P
Żeby, nie było, że pisze aby "nabijać", podaje linka dla leni: http://dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=55617
Taka licencja właściwie nie jest warta zachodu wtedy, gdy chcesz jeżdzić tylko dla fanu. Daje Ci ona tylko pare wizyt w różnych miejscach po zaświadczenia. skierowania itp. oraz bliskie spotkanie z lekarzem sportowym
Żeby, nie było, że pisze aby "nabijać", podaje linka dla leni: http://dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=55617
Taka licencja właściwie nie jest warta zachodu wtedy, gdy chcesz jeżdzić tylko dla fanu. Daje Ci ona tylko pare wizyt w różnych miejscach po zaświadczenia. skierowania itp. oraz bliskie spotkanie z lekarzem sportowym

;]
-
- Kontakt:
a sie doczepiendo teamty, mam pewien problem, 17 wiosen już za mną ale ta 18 wypada dopiero w lipcu, pytanko, p ile sie orietuje to kategori junior jest do 18 lat właśnie, co jeżeli będę miał podczas zawodów urodziny i np. Na jednych będę miał 17 za to na kolejnych już 18, zaznaczam ze licencję wyrabiam właśnie. Bo to mnie strasznie meczy, chce coś może powalczyć z punktami ale boję się ze posmigam w juniorach i pkt. Przepadną bo elita mnie powita, odpowiadam też na pytanie, w tym roku chce jeździć w juniorach o elicie nie chce słyszeć xd
Karpiel i Duncon to moje zycie
Dones a poziomem elite/juniorów ogarniasz czy chcesz sie po prostu poscigac? Bo w contescie czy paru mniejszych cupach tez sa generalki tylko bez cisnienia takiego. Zawsze mozesz tam 1 sezon przejezdzic i jak sie wkrecisz za rok zrobic licencje. Kiedyś w xc nieopatrznie wskoczyłem na slepo na wyscig z zawodnikami i troche spotkanie z rzeczywistoscia bolało 

che po prostu się pościgać i mieć z tego frajdęSpaced pisze:Dones a poziomem elite/juniorów ogarniasz czy chcesz sie po prostu poscigac? Bo w contescie czy paru mniejszych cupach tez sa generalki tylko bez cisnienia takiego. Zawsze mozesz tam 1 sezon przejezdzic i jak sie wkrecisz za rok zrobic licencje. Kiedyś w xc nieopatrznie wskoczyłem na slepo na wyscig z zawodnikami i troche spotkanie z rzeczywistoscia bolało
nie wiem czy moge wystartować w zawodach

-
- Kontakt:
wróżka_amelia dopowiedz, ze jako licencjonowany zawodnik bo w klasach hobby ludzie nawet młodsi byli na niektóre zawody dopuszczani.
Dones przekop regulaminy zawodów i pakuj sie do klas hobby. Znam sporo osób, które startowało przed 16 rokiem zycia. Nie musisz miec licencji zeby sie scigac - po to sa własnie klasy hobby - sciganie dla frajdy. Było o tym juz mega duzo tematów wiec jak poszukasz to znajdziesz cos na forum. Z reguły trzeba miec ochraniacze, zgode rodziców etc i jestes.
Dones przekop regulaminy zawodów i pakuj sie do klas hobby. Znam sporo osób, które startowało przed 16 rokiem zycia. Nie musisz miec licencji zeby sie scigac - po to sa własnie klasy hobby - sciganie dla frajdy. Było o tym juz mega duzo tematów wiec jak poszukasz to znajdziesz cos na forum. Z reguły trzeba miec ochraniacze, zgode rodziców etc i jestes.
-
- Kontakt: