[Kocierz] - coś tam jest?
[Kocierz] - coś tam jest?
Siema!
Na początku maja jadę z firmą na imprezę integracyjną do miejscowości Kocierz. Mam taki plan żeby zabrać ze sobą rower i trochę pośmigać po okolicy. Może ktoś tam był i powie mi czy są tam jakieś miejscówki DH albo chociaż FR. Wszelkie informacje mile widziane
Pozdro
Na początku maja jadę z firmą na imprezę integracyjną do miejscowości Kocierz. Mam taki plan żeby zabrać ze sobą rower i trochę pośmigać po okolicy. Może ktoś tam był i powie mi czy są tam jakieś miejscówki DH albo chociaż FR. Wszelkie informacje mile widziane
Pozdro
Wojteks, na Kocierzu to jest jedynie ośrodek konferencyjno-wypoczynkowy :P Jakby co to jest to w Targanicach położone, tak więc szukaj chłopaków stamtąd, bo mnie tam często nie widują (mimo że mam tam 20 minut na bike'u) :P Ale jak narazie nie spotkałem się tam z żadną miejscówką, a objeździłem już dużo lasów. Zawsze możesz zabrać rower do Rzyk na Leskowiec, tam jestem częściej. Co prawda żadnej ingerencji w teren tam nie ma a przeszkody, to jedynie naturalne są, ale pojeździć po tym to naprawde przyjemna sprawa 
Jakbyś miał się zjawić u nas to daj mi wcześniej znać na GG czy PW (GG: 13302244) to się zjawie, z rowerem lub bez (ale za to z aparatem :P)
Pozdro!

Jakbyś miał się zjawić u nas to daj mi wcześniej znać na GG czy PW (GG: 13302244) to się zjawie, z rowerem lub bez (ale za to z aparatem :P)

Pozdro!
;]
Rasty a właśnie ja się doczepie, znam właściciela tego ośrodka, to mój wujek, pamiętam jak kiedyś mu powiedziałem że skoro mają wyporzyczalnie rowerów, na dodatek jakiś niby dual tam był to można pomyśleć nad trasa, wyciąg może i orczykowy jest ale jak nie którzy wiedzą jest tak samo wygodny i łatwy w wyjechaniu jak krzeselko,na trasę taka są warunki idealne, kąt spory,może nie było by chętnych ale można zrobić trasę a potem jakieś oofowe zawody ^^ co wy na to?
Karpiel i Duncon to moje zycie
war23, jeśli tylko skobinowałbyś zgodę to mógłbym się tam zjawiać co sobote nawet (z racji na szkołe i inne balety), żeby cos porobić, tylko żebyś skombinował jeszcze jakiś ludków (ja też coś bym poszukał) bo ode mnie to raczej nikt w DH nie jeździ. Ale w okolicy są pojedynczy ludzie jeżdżący DH. Dość ciekawy pomysł 

;]
Rasty z Zgodza zapewnie nie bylo by problemów, to jest bardzo dobry przyjaciel moich rodziców, właśnie rozmawiałem z ojcem i takie coś pewno jest możliwe^^ ja też będę mieszkał poza krakowem i na upartego równierz mogę tam być co weekend. A osoby sie znajdą, może i nawet jakieś materiały by sie znalazły na budowę, pisze to dlatego bo możliwe jakieś osoby z forum sie znajdą chętne na taki projekt, a często bywam w tamtych okolicach, teren naprawdę ma potencjał.
Karpiel i Duncon to moje zycie