[Kocierz] - coś tam jest?

Wojteks
Kontakt:

[Kocierz] - coś tam jest?

Post autor: Wojteks »

Siema!
Na początku maja jadę z firmą na imprezę integracyjną do miejscowości Kocierz. Mam taki plan żeby zabrać ze sobą rower i trochę pośmigać po okolicy. Może ktoś tam był i powie mi czy są tam jakieś miejscówki DH albo chociaż FR. Wszelkie informacje mile widziane
Pozdro
eMDe
Kontakt:

Post autor: eMDe »

jakies 15 lat temu zjezdzalem tam na rowerze XC trasa narciarska :) Ogolnie to blisko masz stamtad na Żar.
Hajdas
Kontakt:

Post autor: Hajdas »

FR jest wszędzie :D
Rasty
Kontakt:

Post autor: Rasty »

Wojteks, na Kocierzu to jest jedynie ośrodek konferencyjno-wypoczynkowy :P Jakby co to jest to w Targanicach położone, tak więc szukaj chłopaków stamtąd, bo mnie tam często nie widują (mimo że mam tam 20 minut na bike'u) :P Ale jak narazie nie spotkałem się tam z żadną miejscówką, a objeździłem już dużo lasów. Zawsze możesz zabrać rower do Rzyk na Leskowiec, tam jestem częściej. Co prawda żadnej ingerencji w teren tam nie ma a przeszkody, to jedynie naturalne są, ale pojeździć po tym to naprawde przyjemna sprawa :)

Jakbyś miał się zjawić u nas to daj mi wcześniej znać na GG czy PW (GG: 13302244) to się zjawie, z rowerem lub bez (ale za to z aparatem :P) ;)

Pozdro!
;]
sasquatch
Kontakt:

Post autor: sasquatch »

na samym kocierzu nic nie ma oprocz tego kompleksu :) ale w kolo jest pelno gor i na zlotej górce powstaje traska dh (hopki, hopy, bandy i docelowo 6m gap :) ) do poczatku maja moze sie z tym uwine :)
Wojteks
Kontakt:

Post autor: Wojteks »

Ok dzięki za informacje. Na imprezę (właśnie w tym ośrodku) jadę na początku maja. Rasty za pewne się do ciebie odezwę jak będę jechał to może uda się pośmigać. Pozdro :mrgreen:
Rasty
Kontakt:

Wojteks, pewnie, wpadaj śmiało :mrgreen: Zawsze coś tam pośmigamy, a gdybym nie złożył roweru do tego czasu, to zawsze możesz wpaść na zdjęcia ;)
;]
war23
Kontakt:

Post autor: war23 »

Rasty a właśnie ja się doczepie, znam właściciela tego ośrodka, to mój wujek, pamiętam jak kiedyś mu powiedziałem że skoro mają wyporzyczalnie rowerów, na dodatek jakiś niby dual tam był to można pomyśleć nad trasa, wyciąg może i orczykowy jest ale jak nie którzy wiedzą jest tak samo wygodny i łatwy w wyjechaniu jak krzeselko,na trasę taka są warunki idealne, kąt spory,może nie było by chętnych ale można zrobić trasę a potem jakieś oofowe zawody ^^ co wy na to?
Karpiel i Duncon to moje zycie
Rasty
Kontakt:

war23, jeśli tylko skobinowałbyś zgodę to mógłbym się tam zjawiać co sobote nawet (z racji na szkołe i inne balety), żeby cos porobić, tylko żebyś skombinował jeszcze jakiś ludków (ja też coś bym poszukał) bo ode mnie to raczej nikt w DH nie jeździ. Ale w okolicy są pojedynczy ludzie jeżdżący DH. Dość ciekawy pomysł ;)
;]
war23
Kontakt:

Post autor: war23 »

Rasty z Zgodza zapewnie nie bylo by problemów, to jest bardzo dobry przyjaciel moich rodziców, właśnie rozmawiałem z ojcem i takie coś pewno jest możliwe^^ ja też będę mieszkał poza krakowem i na upartego równierz mogę tam być co weekend. A osoby sie znajdą, może i nawet jakieś materiały by sie znalazły na budowę, pisze to dlatego bo możliwe jakieś osoby z forum sie znajdą chętne na taki projekt, a często bywam w tamtych okolicach, teren naprawdę ma potencjał.
Karpiel i Duncon to moje zycie
Rasty
Kontakt:

war23, ja mogę skombinować kogoś z Andrychowa i okolic. Co prawda wielkich znajomości nie mam, ale pogadam z Azonem, może kiedyś skołuje jakąś ekipe i wpadną ;)

W razie jakiś szczegółów to pisz na moje GG (13302244) żeby nie robić spamu na forum ;)
;]
ODPOWIEDZ