speedy pisze:Ja sam kupiłem auto za ...2850zł :)Więc 1500zł za prawko to całkiem spora kwota....
Prawo Jazdy to dokument na całe życie ( chyba że masz okresowe)...płakanie że prawko drogie bo auto tanie jest imbecylizmem do potęgi 70 tej !!
Podlicz sobie ile kosztuje nauka w szkole przez naście lat i powiedz czy nie czujesz się ograniczony ??
Stać na rower stać na dzwonek !! A na paliwo do auta stać i na opony,ubezpieczenie i przeglądy ...??
Jeju...jak czytam takie tematy to twierdzę że 90% powinno chodzić z buta całe życie !!
Może gdyby prawko kosztowało 20k i trwało rok było by bezpieczniej ?? Tak to radykalne zdanie...to co się obecnie dzieje na drogach woła o pomstę !!
Kiedyś kiedyś..kurs robili w szkołach samochodowych,trwał rok i miałeś no limit jazdy...był deszcz,śnieg,wiatr,lód..słońce..i każdy miał szansę się opanować w tym czasie...dziś masz naście godzin i zdajesz egzamin..bo każdy ***** jest w stanie go zdać...parking to schemat banalnych sekwencji i musisz wjechać w kopertę, nawet jak zamkniesz oczy to auto tam wskoczy...a na mieście znając przepisy musisz zdać egzamin !! 50km to wolny kalafior,masz L na dachu i jesteś oznakowany że egzamin więc każdy robi miejsce i jest miły...zdajesz,papier dostajesz i nagle jesteś bogiem asfaltu !! stary kupił 2 litry w turbo i zwijasz pod światłami pasy , jarasz się bo koledzy zazdrośni alaski same się na maskę kładą jak pod szkołę podbijasz....
..dobra ..szkoda czasu..
Pozdro i uwagi więcej na drodze..jest jak jest i nie zmieni tego nikt !!
wygwiazdkowało mi kret.yna/idio.tę a w innych tematach pojawiają się wyrazy mocno wulgarne

spoko,spoko..