[Szklarska, Jelenia Gora] Warunki, prognozy.
[Szklarska, Jelenia Gora] Warunki, prognozy.
Za kilka dni wracam do domu na swieta i zastawiam sie nad warunkami do jazdy w okolicach Szklarskiej Por./ JG.
Jak wygladaja warunki na chwile obecna? Bylo male ocieplenie ostatnio to pewnie sniegu juz nie ma. Gdzie da sie pojezdzic w Szklarskiej? Z kamienczyka sie da puscic po szlaku?
Jak zapatrujecie sie na warunki za tydzien? Zawsze wole lokalesow spytac, prognozy prognozami, miejscowi wiedza swoje.
Jak wygladaja warunki na chwile obecna? Bylo male ocieplenie ostatnio to pewnie sniegu juz nie ma. Gdzie da sie pojezdzic w Szklarskiej? Z kamienczyka sie da puscic po szlaku?
Jak zapatrujecie sie na warunki za tydzien? Zawsze wole lokalesow spytac, prognozy prognozami, miejscowi wiedza swoje.
Kupie: DHX 5.0 222
-
- Kontakt:
Witam, w Jeleniej Górze wszystko sukcesywnie schnie, do świąt powinno być ok jeżeli pogoda się jakoś gwałtownie nie zmieni.
Odnośnie Szklarskiej Poręby się nie wypowiem gdyż ostatnimi czasy tam nie byłem.
Ale sądzę, że warunki jeszcze nie nadają się do jazdy.
Odnośnie prognoz to nic nie mam zamiaru spekulować, gdyż jak wcześniej wspomniałem pogoda się może zmienić z dnia na dzień
Pozdrawiam.
Odnośnie Szklarskiej Poręby się nie wypowiem gdyż ostatnimi czasy tam nie byłem.
Ale sądzę, że warunki jeszcze nie nadają się do jazdy.
Odnośnie prognoz to nic nie mam zamiaru spekulować, gdyż jak wcześniej wspomniałem pogoda się może zmienić z dnia na dzień

Pozdrawiam.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: