Problem z foxem 36
Problem z foxem 36
Siema;)
Po "lekkim" dziobaku i dobiciu mojego foxa36 (van r) cos strzelilo, chrupnelo i skonczylo mi sie tlumienie powrotu :( Nie dziala tez regulacja. Moge go z miejsca dobic i szlchac wtedy jakby kolejne pekniecie(brzmi jak plastik:P).
Czy ktos ma pojecie co sie stalo i jak to naprawic?
Po "lekkim" dziobaku i dobiciu mojego foxa36 (van r) cos strzelilo, chrupnelo i skonczylo mi sie tlumienie powrotu :( Nie dziala tez regulacja. Moge go z miejsca dobic i szlchac wtedy jakby kolejne pekniecie(brzmi jak plastik:P).
Czy ktos ma pojecie co sie stalo i jak to naprawic?
heh napisze to co przed chwila w innym temacie.
Rozkrec go i sprawdz co sie stalo, bo takto to mozna tylko do wrozki dzwonic.
Na 100% rozwaliles tlumik odpowiadajacy za tlumienie powrotu, pytanie tylko w jakim stopniu, czy doszczetnie czy tylko uszkodziles jego element i mozna go naprawic.
Rozkrec go i sprawdz co sie stalo, bo takto to mozna tylko do wrozki dzwonic.
Na 100% rozwaliles tlumik odpowiadajacy za tlumienie powrotu, pytanie tylko w jakim stopniu, czy doszczetnie czy tylko uszkodziles jego element i mozna go naprawic.
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
Hehe... Tak myslalem :P Sam sie za to wole nie brac. Mam nadzieje, ze to jednak cos malego i da sie to narpawic. Myslalem, ze moze ktos juz mial z czyms takim stycznosc i wie co i jak 

www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
http://www.variobike.enic.pl/ dzwoń do nich serwis robią o połowę taniej niż w cult-bikes a znając życie jeszcze przez telefon powiedzą co się zepsuło w twoim amorze.
(nie potrzeba wróżki tylko serwisanta który na co dzień naprawia amortyzatory)
Pozdrawiam
(nie potrzeba wróżki tylko serwisanta który na co dzień naprawia amortyzatory)
Pozdrawiam
wojtasu tak chlopie,pisz ze Vario Bikes jest "Panem X".. Vario Bikes to Kali,jeden z najwiekszych autorytetow w tym kraju jesli chodzi o zawieszenia-koles ma kosmiczna wprost wiedze i umiejetnosci.
Tyle,ze jesli akurat w kalendarzu jest jakis maraton czy inne zawody to terminy maja miesieczne mniej wiecej...
Tyle,ze jesli akurat w kalendarzu jest jakis maraton czy inne zawody to terminy maja miesieczne mniej wiecej...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Mieszkam w Starachowicach... I tez wydaje mi sie, ze jednak Ckbikeshop to jedyne wyjscie 

www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!