Problem z foxem 36

;o
Kontakt:

Problem z foxem 36

Post autor: ;o »

Siema;)
Po "lekkim" dziobaku i dobiciu mojego foxa36 (van r) cos strzelilo, chrupnelo i skonczylo mi sie tlumienie powrotu :( Nie dziala tez regulacja. Moge go z miejsca dobic i szlchac wtedy jakby kolejne pekniecie(brzmi jak plastik:P).
Czy ktos ma pojecie co sie stalo i jak to naprawic?
XXX
Kontakt:

Post autor: XXX »

heh napisze to co przed chwila w innym temacie.
Rozkrec go i sprawdz co sie stalo, bo takto to mozna tylko do wrozki dzwonic.
Na 100% rozwaliles tlumik odpowiadajacy za tlumienie powrotu, pytanie tylko w jakim stopniu, czy doszczetnie czy tylko uszkodziles jego element i mozna go naprawic.
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
;o
Kontakt:

Hehe... Tak myslalem :P Sam sie za to wole nie brac. Mam nadzieje, ze to jednak cos malego i da sie to narpawic. Myslalem, ze moze ktos juz mial z czyms takim stycznosc i wie co i jak :)
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
Pan D.
Kontakt:

Post autor: Pan D. »

http://www.variobike.enic.pl/ dzwoń do nich serwis robią o połowę taniej niż w cult-bikes a znając życie jeszcze przez telefon powiedzą co się zepsuło w twoim amorze.

(nie potrzeba wróżki tylko serwisanta który na co dzień naprawia amortyzatory)

Pozdrawiam
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

Lepiej idż do sklepu gdzie mają "autoryzowany" serwis FOXa. A jak komuś wyslesz to znowu za 3-4 tygodnie będzie temat na DHZ pt. "Zostałem oszukany przez Pana X ";o gdzie mieszkasz ?
tuha
Kontakt:

Post autor: tuha »

dokladnie, proponuje oddac to w dobre rece gdzie zostanie oceniony jesto stan w srodku i ewentualnie naprawiony;)
[url]http://www.CkBikeShop.pl/[/url]
[url]http://www.tnij.org/tuhallegro/[/url]
Serwis Dhx'ow
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

wojtasu tak chlopie,pisz ze Vario Bikes jest "Panem X".. Vario Bikes to Kali,jeden z najwiekszych autorytetow w tym kraju jesli chodzi o zawieszenia-koles ma kosmiczna wprost wiedze i umiejetnosci.
Tyle,ze jesli akurat w kalendarzu jest jakis maraton czy inne zawody to terminy maja miesieczne mniej wiecej...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
;o
Kontakt:

Mieszkam w Starachowicach... I tez wydaje mi sie, ze jednak Ckbikeshop to jedyne wyjscie :)
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

piotrex wybacz ale w tym samym czasie pisałem posta co Pan D. wiec mój poniższy post nie był do niego odniesiony :)
ODPOWIEDZ