wielka woda!!!!!
-
- Kontakt:
wielka woda!!!!!
witam pisze do tych ktorych a mam nadzieje ze nikogo z forum dh jak u was z wielka woda mam nadzieje ze nikogo nie zalalo jestem z bydgoszczy tak wiec mnie to nie dotyczy ale dla tych poszkodowanych JESTESMY Z WAMI trzymajcie sie i powodzenia
Raczej wałami ale mniejsza w Krakowie skończyło się na podtopieniach i wielkim strachu ale abstrahując od tego to mnie najbardziej rozdupca to, że w szkoda zapłacić 300zł rocznie za ubezpieczenie od zalania ba już nie mówię o tym iż na zachodzie nie ubezpieczyli by domu na terenie zalewowym. To też chore jest, że zamiast zostawić to pozwala im się budować na tych terenach a potem wielki płacz i lament. No cóż niech zalewa do skutku.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
GG:1560098
-
- Kontakt:
Mam nadzieję, że nie skończy się na gadaniu o tym co trzeba zrobić tylko na działaniu i realnej pomocy, małe mam zaufanie do rządu więc sceptycznie podchodzę do ich pier......, swoją drogą wybory tuż tuż więc nie wiadomo co naobiecują a przyjdzie co do czego to każdy poszkodowany będzie musiał sam na siebie patrzeć. Dzisiaj niedziela więc w kościele będzie zbiórka pieniędzy zapewne, nie żałujmy złotówki, grosz do grosza a będzie kokosza 

-
- Kontakt: