Wooyek ok ok pedały

tak jakos mi sie napisało
a co do hamli to mega fajne są, jak na na razie jestem bardzo zadowolony z moich elixirków

Siła porównywalna go codów, ale ja np nie lubię mieć aż tak mocnych hampli. Mi odpowiadają w 100%

no i lekkie są
Sokół te nowe boxxery już by tak nie pasowały do ramki jak ten model 09, biały z czerwonymi naklejkami "boxxer" to jest to

Choć gdybym miał nowego wc to bym nie pogardził. Z drugiej strony z tego boxxera jestem zadowolony, podoba mi sie jego charakterystyka pracy i jak na razie nie chce go zmieniać. Do disco ładnie by pasował jeszcze jeden amor - boss idylle xD i z tyłu elka na tytanie i jest czad

ahh marzenia...
mat13por jest to model 2009 po wszelkich zmianach, model 2010 jest taki sam jak 09

Choć w przyszłym roku też przydałoby sie kilka istotnych zmian w disco wprowadzić, ale z tego co widzę to firma karpiel w ogóle nie chce rozmawiać na ten temat a szkoda bo ramka ma potencjał i powinna się dalej rozwijać a nie osiąść na laurach...
randy-rockstiff kumpel ma właśnie x.0 i śmiga na niej drugi sezon i jak na razie jest ok