Chciałem zaprosić Was do zaglądania i zamieszczania ogłoszeń na portalu
http://www.grawitacyjna.pl. Pomysł założenia takiego serwisu powstał w połowie roku 2009, kiedy sam składałem rower i zdałem sobie sprawę na jak wielu portalach i forach porozrzucane są giełdy rowerowe w naszym kraju. Tak więc poświęciłem trochę wolnego czasu i pieniędzy wychodząc z inicjatywą do wszystkich tych którzy chcą coś kupić/sprzedać/zamienić, tworząc darmowy portal dostępny dla wszystkich. Celem istnienia serwisu grawitacyjna.pl jest stworzenie scentralizowanego serwisu z darmowymi ogłoszeniami, dzięki czemu powstanie jedno przejrzyste miejsce zapewniające przeglądanie i dodawanie ogłoszeń. Nie chcę tworzyć konkurencji istniejącym już serwisom, strona ma charakter czysto ogłoszeniowy. Sam jeżdżę i po rozmowie z kilkoma innymi riderami myślę ze pomysł jest dosyć sensowny, co zresztą zostanie przez Was zweryfikowane. Serwis może mieć jeszcze kilka niedociągnięć, wiem że rozjeżdża się obraz w kilku przeglądarkach jednak w przeciągu następnych dwóch dni problem zostanie usunięty. Jestem otwarty na każdego rodzaju sugestię, czy współpracę z osobami podzielającymi moją wizję, lub tymi którzy chcą pomoc.
Zaznaczam raz jeszcze, że nie mam zamiaru konkurować w żadnym stopniu z poratalem www.dh-zone.com , strona stworzona została w interesie Nas wszystkich. Niestety nie mogę skontaktować się mialowo, telefonicznie, czy przez gg z administratorem dh-zone. Z drugiej strony, wiem, że kilku moderatorów wspiera inicjatywę i prosiłbym o nieusuwanie tego tematu ( specjalnie umieszczam go w dziale "offtopic" ) , lub proszę o kontakt !
Wszelki kontakt ze mną proszę na pw, lub najlepiej kontakt@grawitacyjna.pl
Pozdrawiam serdecznie i dziękuje za poświęcony czas

edit: poprawiony temat