XIV Lech Bike Festival

dawid1991
Kontakt:

Post autor: dawid1991 »

ari no to pewnie w szpindlu i na zawodach. hmm czyli w sobote nie wbijacie z ekipa na szrenice z zebrana ekipa ? ;> co do melanzu mysle ze mozna w piatek i sobote ;p
ari
Kontakt:

Post autor: ari »

wbijamy jak najbardzie jakos to sobie rozplanujemy ale na szrenice wbijamy, jeden taki zjazd w roku co nie
tien_wang
Kontakt:

Post autor: tien_wang »

Nie chce Was straszyc ani zniechecac, ale tam jest szlaban na jazde na rowerach, bo to strefa KPN-u i mozna zaliczyc madacik 500zl, chyba ze beda mieli humor i poprzestana na ostrzezeniu, ale z rowerow i tak sciagna - wiem z kumplem z autopsji. Bezpieczniej zielonym szlakiem wbic sie do schr. Pod Labskim Szczytem i potem zjechac niebieskim. Tyle gwoli wtracenia, bo widze, ze sie powaznie szykujecie na Szrenice a moga byc klopoty. To samo zreszta tyczy okiloc i samej Sniezki - po prostu lagalnie nie da sie i KPN tutaj jest bezlitosny. Do zob. w Szklarskiej!
ari
Kontakt:

Z tego co wiem co roku było tak ze podczas festu był legal na zjazd ze szrenicy raz byłem poza festem i mnie zieloni dupneli ale skonczyło sie na upomnieniu
no chyba ze sie cos zmieniło w prawie szklarskim hehe i wogole nie mozna zjechac sobie ze sczytu wiec pytam to po co ku..wa jest ten fest zeby sie lansowac na parkingu czy żeby jezdzic zrobia jedna traske i nazywaja to festem to ja mam taki fest co miesiac bo co miesiac jestem w górach i smigam po bardziej zajebiaszczych traskach nich zapyziała szklarska to tyle bo sie lekko zdenerwowałem fucken jesli ktos ma swierze info apropos wejscia i zjazdu ze szrenicy prosze pisac
dawid1991
Kontakt:

tien_wang w tamtym roku nie bylo problemu :) nikt nie burzyl do nikogo na szrenicy

ari poza festem to moze ale w czasie festiwalu to nie slyszalem zeby jakies problemy byly :) co do wypadu na szrenice to proponuje godz 10 pod wyciagiem w festiwalowa sobote :) co Wy na to ?

tak na marginesie :) jesli piszecie cos o wypadzie na szrenice to piszcie w temacie : http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=60131
troche balagan sie robi ;p troche w jednym temacie , troche w drugim :) taka moja drobna uwaga :)
osato
Kontakt:

Post autor: osato »

a nie wiecie co z tą chopą drewnianą koło strumyka? przebudowali ją może czy coś?
dawid1991
Kontakt:

osato nie tak dawno bylem w szklarskiej i hopa jest taka sama jak w zeszlym roku :) hmm kto wie :) moze przerobia ja tydzien przed festiwalem :)

co do wypadu na szrenice to jeszcze tu wspomne o tym :
ustawka w sobote (14.08.2010) , godz 11:00 , przy jeziorku, na ławeczkach !
ari
Kontakt:

z tego co sie orientuje to ta hopa była strasznie z dupy były niedoloty albo max przeloty ,prawda jest tak nie sztuka zawinąc sie na zle zrobionej hope ,sztuka aby była przejezdan dla wszystkich no i wiecej profili na trasie zeby byłą zabawa a nie trzepak
zgadzacie się ?
a co ze stara trasa jest przejezdan całą trasa dh ( stara) czyli od poczatku do konca ? jesli nie to puscimy sie w grupie po 20 osób i traska bedzie przetarta

http://arkadius.pinkbike.com/
dawid1991
Kontakt:

ari no zgadzam sie z Toba :D hopa naprawde kiepska byla. co do starej trasy dh to jest przejezdna (jeździlem jakis czas temu) nawet ktos tam cos robi albo robil w tym sezonie (tak to wygladalo)
osato
Kontakt:

Post autor: osato »

ari w 100% się z Tobą zgadzam

a o ta chopę pytałem, bo z tego co wiem to te zawody nazywają się "downhill dla wszystkich"... a jakoś w tamtym roku nie widziałem żeby wszyscy skakali tą chopę, a co do jej objazdu... tragedia, puścić płaski objazd po tylu korzeniach, nawet na najlżejszym biegu była masakra
dawid1991
Kontakt:

osato faktycznie mogli by cos z objazdem zrobic ... chociazby wygladzic go troche . hmm kto wie moze troche zmodyfikuja ta trase na zawody ... oby ...
ODPOWIEDZ