XIV Lech Bike Festival
Nie chce Was straszyc ani zniechecac, ale tam jest szlaban na jazde na rowerach, bo to strefa KPN-u i mozna zaliczyc madacik 500zl, chyba ze beda mieli humor i poprzestana na ostrzezeniu, ale z rowerow i tak sciagna - wiem z kumplem z autopsji. Bezpieczniej zielonym szlakiem wbic sie do schr. Pod Labskim Szczytem i potem zjechac niebieskim. Tyle gwoli wtracenia, bo widze, ze sie powaznie szykujecie na Szrenice a moga byc klopoty. To samo zreszta tyczy okiloc i samej Sniezki - po prostu lagalnie nie da sie i KPN tutaj jest bezlitosny. Do zob. w Szklarskiej!
Z tego co wiem co roku było tak ze podczas festu był legal na zjazd ze szrenicy raz byłem poza festem i mnie zieloni dupneli ale skonczyło sie na upomnieniu
no chyba ze sie cos zmieniło w prawie szklarskim hehe i wogole nie mozna zjechac sobie ze sczytu wiec pytam to po co ku..wa jest ten fest zeby sie lansowac na parkingu czy żeby jezdzic zrobia jedna traske i nazywaja to festem to ja mam taki fest co miesiac bo co miesiac jestem w górach i smigam po bardziej zajebiaszczych traskach nich zapyziała szklarska to tyle bo sie lekko zdenerwowałem fucken jesli ktos ma swierze info apropos wejscia i zjazdu ze szrenicy prosze pisac
no chyba ze sie cos zmieniło w prawie szklarskim hehe i wogole nie mozna zjechac sobie ze sczytu wiec pytam to po co ku..wa jest ten fest zeby sie lansowac na parkingu czy żeby jezdzic zrobia jedna traske i nazywaja to festem to ja mam taki fest co miesiac bo co miesiac jestem w górach i smigam po bardziej zajebiaszczych traskach nich zapyziała szklarska to tyle bo sie lekko zdenerwowałem fucken jesli ktos ma swierze info apropos wejscia i zjazdu ze szrenicy prosze pisac
tien_wang w tamtym roku nie bylo problemu
nikt nie burzyl do nikogo na szrenicy
ari poza festem to moze ale w czasie festiwalu to nie slyszalem zeby jakies problemy byly
co do wypadu na szrenice to proponuje godz 10 pod wyciagiem w festiwalowa sobote
co Wy na to ?
tak na marginesie
jesli piszecie cos o wypadzie na szrenice to piszcie w temacie : http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=60131
troche balagan sie robi ;p troche w jednym temacie , troche w drugim
taka moja drobna uwaga 

ari poza festem to moze ale w czasie festiwalu to nie slyszalem zeby jakies problemy byly

tak na marginesie

troche balagan sie robi ;p troche w jednym temacie , troche w drugim

z tego co sie orientuje to ta hopa była strasznie z dupy były niedoloty albo max przeloty ,prawda jest tak nie sztuka zawinąc sie na zle zrobionej hope ,sztuka aby była przejezdan dla wszystkich no i wiecej profili na trasie zeby byłą zabawa a nie trzepak
zgadzacie się ?
a co ze stara trasa jest przejezdan całą trasa dh ( stara) czyli od poczatku do konca ? jesli nie to puscimy sie w grupie po 20 osób i traska bedzie przetarta
http://arkadius.pinkbike.com/
zgadzacie się ?
a co ze stara trasa jest przejezdan całą trasa dh ( stara) czyli od poczatku do konca ? jesli nie to puscimy sie w grupie po 20 osób i traska bedzie przetarta
http://arkadius.pinkbike.com/
ari w 100% się z Tobą zgadzam
a o ta chopę pytałem, bo z tego co wiem to te zawody nazywają się "downhill dla wszystkich"... a jakoś w tamtym roku nie widziałem żeby wszyscy skakali tą chopę, a co do jej objazdu... tragedia, puścić płaski objazd po tylu korzeniach, nawet na najlżejszym biegu była masakra
a o ta chopę pytałem, bo z tego co wiem to te zawody nazywają się "downhill dla wszystkich"... a jakoś w tamtym roku nie widziałem żeby wszyscy skakali tą chopę, a co do jej objazdu... tragedia, puścić płaski objazd po tylu korzeniach, nawet na najlżejszym biegu była masakra