Rama - nie podoba sie.
Oczko- czemu nie, jakas regulacja pracy jest, tylko znowu problem z tulejkami bedzie, ale narazie nie ma sie co martwic, uzywki dotra do nas za 5 lat i wtedy bedziemy plakac.
Mieliśmy możliwość porównania Demo 2010 oraz 2011, wszyscy są zgodni co do tego, że jest lżejsza i sztywniejsza. Moim zdaniem lepiej jeździ się na 2011.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
Spaced oj tam, narzekasz, ładne jest to demo, wersja proto w żółci śniła mi się po nocach , lubię niskie, racingowe ramy, dlatego nigdy nie przepadałem za yeti, czy innymi dużymi ramami, jak zobaczę jeszcze kilka fotek, ablo najlepiej na żywo, to wtedy powiem co i jak, ale ta ramka jest wysoko w moim TOP :P.
Patent z oczkiem uważam za fajny, dodatkowa regulacja itd, jak z funkcjonalnością? Pożyjemy, zobaczymy
Daniel pisze:Moim zdaniem lepiej jeździ się na 2011.
Jeźdzłeś już że możesz się wypowiedzieć?
jak tak, to opowiedz jak było:D
Dla mnie ramka ładna, bardziej wylajowana niż poprzednie demówki. Ale fakt faktem, że im więcej patentów, tym łatwiej może się coś spierdolić i koszty naprawy będą wysokie(oczko):)
SegatiVVin_OSW z tego co kolesie od speca mówili to nie chodziło tylko o tulejke od dampera i jesli tak w wersji finalnej bedzie, ze wiecej niz tulejka to dziekuje. Nie lubie patentów, które pasuja tylko do 1 ramy.
A co do ramy to fajnie ze niska etc. Po prostu mi sie nie podoba bo wyglada jakby sie złamała w połowie
Mieliśmy możliwość pojeździć na nich w Bikeparku w Lipnie (bardzo prosta trasa, ale dobrze przygotowana), jeździliśmy na Demo 8 1 2010 oraz Demo 8 2 2011. Demo 8 1 2011 miało lepszą amortyzację w stosunku do 1 2010 i może to powoduje różnice w odczuciach podczas jazdy. Rower wydawał się być lżejszy i zwinniejszy, myślę że to zasługa nie tylko doskonałej amortyzacji, a także modyfikacji zawieszenia, które jest bardziej zwarta. Generalnie rama jest niższa, a TT jest nieco dłuższa przy tej samej bazie kół. W ramie zastosowano łożyska press fit.
Co do samego wyglądu to dla mnie ta rama nie wygląda jakby się złamała, mi się podoba ale to kwestia gustu.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
widziałem nowe demo wczoraj w Szpindlu. Na zdjęciach w ogóle mi się nie podobało, ale na żywo wygląda obłędnie... z tym ,że malowanie było ładniejsze niż te tu (biało-czerwone)