[Kraków] Big Hit+Monster
BARDZO DZIĘKUJE
Chciałem wszystkim podziękować za zainteresowanie się moim tematem, w szczególności chciałem podziękować koledze Robertowi i jego Tacie za skuteczne działania co zaowocowało odnalezieniem się rowerka
Co prawda brakuje kilku części ale ważne, że jest. Jeszcze raz z całego serca dziękuje i pozdrawiam.
cepa Po pierwsze napisałem, ze prawdopodobnie rama została pomalowana co nie oznacza, ze została
A jednak nie został pomalowany okazało się ze kolesie zmyślali.
Chciałem wszystkim podziękować za zainteresowanie się moim tematem, w szczególności chciałem podziękować koledze Robertowi i jego Tacie za skuteczne działania co zaowocowało odnalezieniem się rowerka

cepa Po pierwsze napisałem, ze prawdopodobnie rama została pomalowana co nie oznacza, ze została

Rower to moje życie, umrę jak go stracę.
-
- Kontakt:
Cieszę się, że rower odzyskałeś.
Jak czytałam ogłoszenia o skradzionych rowerach to myślałam sobie: po co zamieszczać ogłoszenie już i tak się nie odnajdzie.. a tu proszę niespodzianka, jednak z pomocą innych można odzyskać skradziony rower.
Teraz ubolewam, że jak mi skradziono nigdzie nie napisałam..
Jak udało się odnaleźć rower? Czy złodzieje poniosą jakieś konsekwencje?
Jak czytałam ogłoszenia o skradzionych rowerach to myślałam sobie: po co zamieszczać ogłoszenie już i tak się nie odnajdzie.. a tu proszę niespodzianka, jednak z pomocą innych można odzyskać skradziony rower.
Teraz ubolewam, że jak mi skradziono nigdzie nie napisałam..
Jak udało się odnaleźć rower? Czy złodzieje poniosą jakieś konsekwencje?