Spaced pisze:eraz sie złości
Nie zloszcze sie,poprostu rozbawil mnie nagle wysyp odpowiedzi kiedy rame sam zidentyfikowalem,a dla was pewnie to tez zaskoczenie,bo nikt tego niepotrafil,oprocz Spaceda który przynajmniej zapodal jakis trop.
Z kad wiesz jaka mam wiedze o rowerach,mam 26 lat i to nie jest moj jedyny ani pierwszy rower.Smieszy mnie wasze polskie typowe pienactwo,zadalem pytanie,poprosilem o odpowiedz.A wiekszosc sie rozwodzi i pieni,Tobie Spaced podziekowalem bo Ty jako jedyny podales jakies tam przypuszczenia na temat ramy,i do CIEBie nic niemam,reszta to byly zwykle zlosliwosci,wiec dziwie ci sie ze pozawlasz sobie na jad,zwlaszcza ze na pewno jestes profesjonalista w tej dziedzinie i masz rozlega wiedze skoro jestes modem i widze co odpisujesz w innych postach,i tego nei negowalem.Co do reszty panow ,nie piencie sie relax.
Ramka jest rozmiaru Large i jest bardzo solidna lubie sobie na niej pojedzic ciezszy xc,nikt niepowiedzial ze katuje ja ciezkim DH z mega hopami,i niespodziewam sie po niej wytrzymalosci ani jakosci KRUTOR'a HROTOR
Troche wiecej luzu Panowie,i mniej polskiego zascianka,a wiecej merytorycznosci,a Ty Spaced,jak czasmi czegos nie wiesz,to zaden wstyd,uczyc trzeba sie cale zycie.